28. helmikuuta 2017

COLOR CRUSH

red

 Monki t-shirt and skirt / Marimekko dress and Karla bag / COS sneakers / &Other Stories knit and sweater


Tällä hetkellä huomaan kaupoissa pyöriessäni punaisen ja oranssin miellyttävän silmääni erityisesti. Kollaasissa muutama juttu, joita olen hypistetllyt ja fiilistellyt. Tänään testailin muunmuassa noita COSn punaisia tennareita, jotka näyttivät erittäin hyviltä ja voin vaan kuvitella kuinka hyvältä ne näyttäisivät esimerkiksi sinisten farkkujen kanssa, ah! Jotenkin aivan äärettömän raikas värivaihtoehto. En pistäisi lainkaan pahakseni jos punainen Marimekon Karla-laukku kotiutuisi minulle jotenkin ihmeen kaupalla. Huomasin kuitenkin, että laukkua ei ole tuossa värissä nettikaupassa tarjolla ainakaan vielä. Jos ei mitään suurempaa punaista vaatekappaletta vaatekaappini kotiudu niin  ainakin t-paidan punaisin yksityiskohdin olen päättänyt hommata. Tuo Monkin sydäminvarusteltu on varsin suloinen ainakin. < 3

25. helmikuuta 2017

WHAT I WORE #1

11newyorkoutfit1


2newyorkoutfit1


9newyorkoutfit1


6newyorkoutfit1


10newyorkoutfit1 
Zara faux leather jacket /  Monki pants / Vagabond bag / COS knit / Adidas sneakers / H&M hat


 Huomenta! Täällä kärsitään pienoisesta unettomuudesta iltaisin/öisin joten aamut venyvät pitkiksi ja laiskoiksi. Toisaalta, tästä varmasti pitäisi nauttia sillä maanantaina alkaa arki jolloin laiskottelut jäävät sikseen. Päätin lauantain kunniaksi jatkaa New York fiilistelyillä ja jakaa ensimmäiset asukuvat reissulta. Asu on vilahdellut jo aikasemmassa postauksessa ja instagramissa, mutta koska mielestäni nämä "varsinaiset kuvat" olivat myös kivoja päätin jakaa ne ihan omassa postauksessaan. Villapaita oli tosiaan päivällä reilussa +15 asteen kelissä aivan liikaa ja takki saikin kyytiä aika nopeesti. Paitsi takista puheenollen, kuinka ihanaa oli pukea nahkatakki ensimmäistä kertaa päälle tänää keväänä. Abouttirallaa parasta. Koska tekstin tuottaminen ja asiassa pysyminen vaikuttaa tänään erityisen vaikealta, kiitos levottoman olemukseni jätän löpinät tähän. Suuntaan töihin ja ajattelin tällä kertaa ottaa apostolin kyydin, on sen verta upea ilma! Lauantaita tyypit < 3

24. helmikuuta 2017

NEW YORK #1

topoftherockm


iceskating


topoftherocktupla


topoftherock3m


centralparkup


citystroll3day1


citystrollday1


 Moikka. Huh huh, mistäköhän sitä alottais. Kotiin unohtunut läppärin virtajohto = ei postauksia, hotelli jossa yritettiin veloittaa meiltä tupla summa sen jälkeen kun oltiin jo maksettu sata euroa liikaa, toimimattomat luottokortit, pieni jetlag ja stressi soittelua ympäriinsä. Aikalailla pähkinänkuoressa meidän ensimmäiset 24h New Yorkissa. Loppu hyvin, kaikki hyvin onneksi. Hotelli sotku alkoi selviämään, aurinko paistoi ja ihan oikeasti lämmitti. Top of the rock joka antoi parastaan, uudet kengät ja ale shoppailua Marimekolla. Jep New Yorkissa Marimekolla : D Iltapäivästä alko jo hymyilyttämään ja tajuamaan, että sitä oikeesti on lomalla,  New Yorkissa, parhaassa seurassa ja vieläpä mitä parhaassa kevät säässä. Villapaita nahkatakin alla oli tuona päivänä aivan liikaa. 

Tänään illalla saapuessamme takaisin kotiin oli villapaita villakangastakin alla aivan liian vähän ja tennarit tosiaankin saa heivata ylemmälle hyllylle vielä hetekeksi odotellemaan.. Mulla on tosin vielä muutama talvisempi asu mielessä, joten mukavaa päästä kuvailemaan nekin tässä ennen kuin kevät alkaa todenteolla. Nyt suihkuun ja sitten sänkyyn, omaan sänkyyn. Kiitos hälle, joka on Hetekat keksinyt!

16. helmikuuta 2017

RELAXED LOOK

teddycoat4


teddycoat1


teddycoat3


teddycoat2 

 pictures: Kirsti


 
Heissan! Vihdoin se olis talviloma ja aika suunnata odottamallemme New Yorkin reissulle. Reissuumme lisäjännitettä (lakkojen lisäksi) tuo se, että meille ilmotettiin eilen illalla, että hotellivarauksessamme on jotakin pielessä. Niinpä viimeinen vuorokausi on sisältänyt yöllä soittelua New Yorkiin, luokattoman huonoa asiakaspalvelua ja stressiä. Homman selvittely jatkuu edelleen, mutta onneksi sain tänään aamulla Suomen päässä erinomaista palvelua, kiitos siitä Booking.com! Vielä meillä ei tosiaan ole tietoa yöpymisestämme New Yorkissa, mutta onneksi asioilla on yleensä tapana järjestyä. Seuraavaksi kolmas koneellinen pyykkiä, vaatteiden valintaa, pakkaamista ja sitä yleistä härdelliä ennen reissuun lähtöä. 

Tällä hetkellä elämä ottaa enemmän kuin antaa. Päivät vierii täysiä eteenpäin ja elämä lähinnä keskittyy kouluun. Harmittavaa, että rakkaat harrastukset kuvailu ja bloggailu on jäänyt tänä keväänä kaiken muun jalkoihin, mutta näin kai se elämässä välillä menee. Pahoittelut siis myös ruudun toiselle puolelle epätasaisesta päivitystahdista, sekä hajanaisista postausaiheista. 

Kamera ja läppäri (joka tosin täytyy ensin tyhjentää noista sadoista muista kuvista..) seuraavat New Yorkiin ja mitä aikasempia "tilastoja" on seuraillut niin reissupostaukset kuuluu teidän ja minun suosikkeihin, joten niitä on tulossa taas! Can't wait, kuullaan seuraavan kerran isosta omenasta käsin.

 
 

11. helmikuuta 2017

WEEKEND

weekendoutfitbox


weekendoutfits


weekendoutfit1


weekendoutfit2 


Tämä viikonloppu on pyhitetty levolle ja sitä se todentotta on ollut jo tähän mennessä. Pitkä rauhallinen aamu, päikkärit ja rentoa puuhailua. Ollaan hoidettu tylsiä perusjuttuja, syöty härkis-tortilloja ja ihan piirusti fiilistelty ensi viikolla kolkuttelevaa New Yorkin reissua. Seuraavaksi netflix, poikaystävä ja ihan hetki vielä pakoilua kouluhommilta. 
Ihanaa viikonloppua! < 3

7. helmikuuta 2017

ADIDAS TUBULAR DOOM PK


new adidas4


new adidas1Tällä hetkellä kenkien parissa miellyttää erityisesti kaikki massiivisemmat mallit, joka on erikoista koska yleensä keväisin huomaan päinvastoin kaiken kevyemmän ja siromman miellyttävän silmääni enemmän. Tänä keväänä homman nimi näyttää olevan (ainakin vielä) eri, joten kotiutimpa uudet kevät lenkkarit kaappiini ja näitä toden totta voi jo kutsua löydöksi. Nimittäin katselin täysin samaa kenkä mallia aikaisemmassa liikkeessä täydellä aivan liian kalliilla hinnalla, mutta koska epäilin kenkien harmaata väriä jäivät ne vielä mietintämyssyyn. Kipasin seuraavaan kauppaan ja kappas sama kenkä, minulle sopivammassa värissä  ja -60% alella. Ei kauaan tarttinut miettiä otanko vai jätänkö. Seuraavan päivän -14 asteen kelit kuitenkin pakottavat odottamaan hetken pidempään, että saan kengät käyttöön. 

Myös viime päivinä olen huomannut jostain syystä sosiaalisen median ärsyttävän ja olen kaivannut paluuta johonkin vanhaan, niinpä olen ahminut lehtiä kotiin ja päättänyt pitäytyä instagramin selailusta muutaman päivän (vaikka itse sinne kyllä lisäilen varmastikkin uutta...) En tiedä käykö teille koskaan näin, että tuntuu että tarvitsee enemmän kosketuspintaa? Jotain todellista ja vaikkei välttämättä aitoa niin, niin enemmän realistista tai päinvastoin täydellisen epärealistista.  Sillon hyppään lukemisen maailmaan, se auttaa. Se auttaa kun tuntuu, että on itse piirun verran kateissa ja olo on väritön, hajuton ja mauton. Epäinspiroiva ja tylsä. Sillon täytyy keskittyä pienempiin juttuihin, kuten siihen että tuolla on upea auringospaiste. 
Ihanaa tiistaita! 

2. helmikuuta 2017

...............

otherstories4 
 Olin eilen Millan seurana &Other Storiesin pre-avajaisissa Alekstanterinkadulla. Paljon ihmisiä, tuttuja ja tuntemattomia, upea liiketila, aivan ihania vaatteita, kamuja ja muutama lasi liikaa skumppaa keskiviikoksi ja ajatellen tulevan päivän koulujuttuja.. Ilta oli kuitenkin ihanan extempore ja onnistunut. Millan blogista löydätte vähän lisää sneak peekiä liikkeestä ja hei, Helsingissä huomenna oleilevat menkääpä tsekkaamaan mestat. Mahtavaa, että &Other Stories on vihdoin täällä!

 Kiitos eilisestä kamut ja &Other Stories < 3