2. heinäkuuta 2017

CAFELITO

cafelito10


cafelito3


cafelito9


cafelito4


cafelito11


cafelito8 


 Harjutori 2, 00500 Helsinki


Kerroin torstaina käyneeni Roosan kanssa Café Cafelitossa Sörnäisissä ja koska paikka sai aikaan nostalgisia viboja teiniajoilta päätin antaa sille ihan oman postauksen. Nautittiin tyypillinen aamupala tuoremehulla, tostadalla, jogurtilla, sekä Roosa tyypillisellä Café con lechellä. Koska ollaan kummatkin Roosan kanssa asuttu Espanjan kamaralla oli tyypillisen aamupalan nauttiminen paras mahdollinen tapa verestää muistoja. Kahvilan tunnelma oli hyvin autenttinen ja hetkeksi saattoi unohtaa sen, että oltiin Helsingin Sörnäisissä ja vieläpä hyvinkin lähellä kurvia, haha.. Ainut miinus siitä, että paikka saa todenteolla ikävöimään Espanjaa!

Palattiin eilen yöllä Porista ja ollaan otettu röhnötys aamu, seuraavaksi ajateltiin suristaa kaupunkipyörillä johonkin "aamupalalle" ja siinä sivussa nautitaan aurinkoisesta Helsingistä. Aikas täydellinen sunnuntai. Ihanaa sellaista myös teille < 3

2 kommenttia:

  1. Siis mitä mitä miks en ole tiennyt tällaisesta paikasta!! Näyttää aivan ihanalta :) Täytyy käydä ens viikolla testaamassa!

    VastaaPoista