15. kesäkuuta 2017

8 x THOUGHTS

Parasta tähän mennessä viikolla:
Hassua, mutta kerrankin maanantai on ollut parasta tähän mennessä viikkoa. Vietettiin sadepäivää Miikan kanssa meillä ilman vähäistäkään kiirettä. Ihan paras tapa aloittaa viikko! Myös tämän päivän aamupala ihanien tyttöjen kanssa oli erittäin bueno : )

Huonointa tähän mennessä viikkoa:
Se, että viikko on sisältänyt paljon ihmeellistä, sekä turhaa stressiä ja ahdistusta, jotka taas on aiheuttaneet unettomuutta. Onneksi nyt torstaina jo näyttää helpottavan!

Tätä mietin paljon:
Mielessäni pyörii tällä hetkellä aika paljon. Ihan siitä mitä haluan sosiaalisessamediassa jakaa, siihen mitä ylipäätänsä haluan elämältä. (Ihan siis tälläsiä kevyitä pikku kysymyksiä, haha) Mietin myös paljon sitä kuinka siistiä on, että tämän kesän jälkeen Hessu muutta takas Helsinkiin pysyvästi < 3

puhelinkuvia1


Mitä minulla on päällä tänään:
Tummansiniset mom-farkut, vaaleansini/valko raidallinen oversize kauluspaita ja ruskeat punoskengät

Lauantainmeikki:
Olen surkein meikkaaja koskaan ja jos ihoni olisi tasaisempi kulkisin jokaikinen päivä meikittä. Niinpä lauantainmeikkini olisi täysin identtinen kaikkien muiden päivien meikkien kanssa; pohja, aurinkopuuteria, higlighteria ja kulmageeliä. Jos oikein juhlimaan oltaisiin lähdössä saattaisin lisätä huulipunaa tai ripsiväriä, harvemmin kumpaakin yhdessä.

Ensi viikolta odotan:
Juhannusta! Juhannus on edottomasti lempijuhliani, rakastan yötöntä yötä ja mökkeilyä. Koska lähdetään juhannuksen viettoon samalla porukalla kuin viime vuonna voi olla myös takuuvarma siitä, että hauskaa tulee olemaan : )

puhelinkuvia2


Mitä teet tulevana lauantaina:
Mulla on viikonloppuna yksi vapaapäivä ja se on juurikin lauantai. Mikä parasta Hessu tulee Tukholmasta kotiin lauantaiaamulla, joten todennäkösesti tiedossa on mysmorgon ja muuten vain suunnittelematon päivä jollon jää tilaa extempore jutuille. Ja ainiin, Veeti tulee meille hoitoon lauantai-iltana joten ainakin iltalenkki on takuuvarmasti lauantain ohjelmassa.

Mitä kuuntelen tänä viikonloppuna:
Mun on paljastettava yksi juttu.. Kuuntelen todella todella vähän musiikkia, oikeastaan voisi sanoa, että en kuuntele musiikkia lainkaan. Jos ei lasketa ihan satunnaisia kertoja lenkillä tai auton radiota niin meillä ei soi musiikki. Mutta saattaisin fiilistellä Lordea, jos sille päälle sattuisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti