16. helmikuuta 2017

RELAXED LOOK

teddycoat4


teddycoat1


teddycoat3


teddycoat2 

 pictures: Kirsti


 
Heissan! Vihdoin se olis talviloma ja aika suunnata odottamallemme New Yorkin reissulle. Reissuumme lisäjännitettä (lakkojen lisäksi) tuo se, että meille ilmotettiin eilen illalla, että hotellivarauksessamme on jotakin pielessä. Niinpä viimeinen vuorokausi on sisältänyt yöllä soittelua New Yorkiin, luokattoman huonoa asiakaspalvelua ja stressiä. Homman selvittely jatkuu edelleen, mutta onneksi sain tänään aamulla Suomen päässä erinomaista palvelua, kiitos siitä Booking.com! Vielä meillä ei tosiaan ole tietoa yöpymisestämme New Yorkissa, mutta onneksi asioilla on yleensä tapana järjestyä. Seuraavaksi kolmas koneellinen pyykkiä, vaatteiden valintaa, pakkaamista ja sitä yleistä härdelliä ennen reissuun lähtöä. 

Tällä hetkellä elämä ottaa enemmän kuin antaa. Päivät vierii täysiä eteenpäin ja elämä lähinnä keskittyy kouluun. Harmittavaa, että rakkaat harrastukset kuvailu ja bloggailu on jäänyt tänä keväänä kaiken muun jalkoihin, mutta näin kai se elämässä välillä menee. Pahoittelut siis myös ruudun toiselle puolelle epätasaisesta päivitystahdista, sekä hajanaisista postausaiheista. 

Kamera ja läppäri (joka tosin täytyy ensin tyhjentää noista sadoista muista kuvista..) seuraavat New Yorkiin ja mitä aikasempia "tilastoja" on seuraillut niin reissupostaukset kuuluu teidän ja minun suosikkeihin, joten niitä on tulossa taas! Can't wait, kuullaan seuraavan kerran isosta omenasta käsin.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti