30. lokakuuta 2016

TEDDY

IMG_9343m


tupla


boxi3


boxi2 

IMG_9370m

pictures by Heikki

Monki coat and pants / Vagabond shoes and bag


Vihdoin, monien vuosien etsintöjen jälkeen kaapissani on täydellinen teddy takki. And I love it < 3
Mukavaa sunnuntaita kaikille, mä alan valmistautumaan lyhyeeseen työvuoroon ja sitten treffailen ihanaa Jannia. Kelpo sunnuntai!

27. lokakuuta 2016

DEVIL'S TEAR

IMG_1793m


tupla


IMG_1789m 

pictures by Heikki 


Okei, nähtyäni nämä Dream Beachin lähettyvillä sijaitsevan Devil's Tearnin aallot ymmärsin miksi aallot Dream Beachilläkin ovat isoja... Nämä kyseiset aallot olivat valtavia. En ole koskaan ennen nähnyt aaltojen vyöryävän samalla tavalla tai nähnyt kuinka ne oikein keräävät massaansa suuremmaksi ja suuremmaksi. Ilmiö oli samaan aikaan mykistävä, että pelottava. Itselläni on muutenkin erittäin kunnioittava ja hieman pelokas asenne merta kohtaan. Se on niin kaunis, mutta karu. Niin siistiä, että Hessu sai napattua mielestäni vaikuttavia ja upeita kuvia noista aalloista. Maailma on niin ihmeellinen, sen tuolla taas sai kokea. Ihmeellinen, mutta kaunis. 

Me ollaan palattu kotiin ja arkeen, suunnilleen samaan tahtiin ja samalla tuntumalla kuin mitä nuo aallot löivät noita kallioita. Koulu pyörii täydellä teholla ja viikonloppu menee töissä. Elämä rullaa täysillä taas ja on pysyttävä pyörän kyydissä. Nyt nousen sängyn perukoilta pyöräyttämään smoothien ja lähden uhmaamaan sadetta matkallani kouluun. Tsemppiä keskiviikkoon kaikille meille! < 3


24. lokakuuta 2016

RICE FIELDS

IMG_1333mtupla


IMG_1303mIMG_1315m


IMG_1280m 

 pictures by Heikki


 Me ollaan pian hyppäämässä ensimmäiselle lennollemme Balilta Hongkongiin ja siitä Rooman kautta kotiin. Ihana loma on ohi ja on aika palata arjen kimppuun. Vaikka lomalla on aina ihanaa, on kieltämättä myös mukavaa päästä kotiin ja rutiineihin. Ennen arkea ja ruutineja ajattelin kuitenkin hypätä ajassa viime viikolle kun käytiin Ubudisa katselemassa riisipeltoja. Ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka, joten suosittelen käymään jos mahdollisuus siihen aukeaa. Olen ilonen siitä miten hienoja paikkoja ollaan taas päästy näkemään. Kyllä nyt taas kelpaakin kotona elellä sitä ihan tavallista elämää! 

Tsemppiä alkavaan viikkoon! < 3


23. lokakuuta 2016

FAVORITE DRESS

IMG_1732m 

picture by Heikki

Weekday dress / Vagabond bag

 
 Kuten aikasemmin kerroin ovat reissussa suuressa suosiossa olleet kaikki väljät mekot. Yksi suosikeistani on tämä reissuun Weekdaylta tilaamani vihreä maksimekko. Kyseisen mekon lisäks tilasin muutaman muunkin, jotka kaikki ovat olleet kyllä kovalla käytöllä. Tämä vilahti jo instagramissa jossakin kuvassa, mutta tässä tämä vielä olisi muutaman sekunnin posetuskuvassa ; ) Täydellinen malli joka suojaa auringolta (=palamiselta), ei purista mistään ja ilma kiertää mukavasti. Just like I want it!

Suunnattiin täksi päivää Uluwatun tutkimaan uusia kulmia, siitä varmasti lisää toiste! Leppoisaa sunnuntaita teille kaikille < 3

22. lokakuuta 2016

DREAM BEACH

boxi1


tupla1


IMG_1356


IMG_1364m 

 pictures by Heikki


 Dream Beachn löytää Nusa Lembongan saarelta ja se oli varmasti yksi hienoimmista, mutta myös iso aaltoisimmista rannoista joissa olen koskaan käynyt. Heti ylhäällä ilmoitettiin uimisen olevan jokaisen omalla vastuulla ja todellisuudessa sitä seistiin suurimmaksi osaksi aikaa rantaviivalla yrittäen pysyä pystyssä, haha. Muihin rantoihin verrattaessa vesi oli vilpoisempaa, joka paahtavassa kuumuudessa on varsin raikastavaa : ) Jos Balille ja Nusa Lembonganle aiotte, niin suosittelen piipahtamaan Dream Beachillä ainakin kiikkumassa ja ihailemassa maisemia. 

Ollaan reissussa vältytty sateilta ällistyttävän hyvin ja lähinnä saatu nauttia täydestä auringonpaisteesta. Tänään kuintekin jouduttii siirtymään rannalta sisätiloihin ukkoskuuron vuoksi. Mutta päätettiin ottaa päivään vaan astetta rennompi meininki, lukemista ja outlet-shoppailua. 
Netti toimii aivan luokattoman huonosti täällä viimeisessä hotellissamme, joten jos en saa uusia kuvia latailtua niin palaamme asiaan ensi viikolla kun ollaan taas Suomen kamaralla. Toivottavasti ette ole kauhean kyllästyneitä Bali-kuviin. Vähän olisi vielä jäljellä! Mukavaa lauantai-iltaa < 3

20. lokakuuta 2016

#SUMMERJUICE

boxi1


IMG_0777m


boxi 

 Olen yrittänyt vetää navan täyteen erilaisia smoothieita, mehuja ja smoothie bowleja kun niitä eteeni on tupsahtanut. Syy 1. näitä on mun mielestä aika vaikea löytää (hyvään hintaan) Helsingistä, syy 2. nää on aivan sairaan hyvän hintaisia täällä! 3€ smoothie bowl ja syy 3. Tässä kuumuudessa nää maistuu ja tuntuu ihanan raikkailta. I like it! Parhain hinta/laatu-suhteeltaan oli kyseinen Summer Juice mesta Ubudissa, joten suunnatkaapa sinne mehuille tai smoothie bowlile jos olette käymässä : ) Ja mitens toi toisen kuvan mehun väri?! Tähän sopisi sellanen yksi sydänsilmä-emoji.. 

Meillä oli tosiaan tarkotuksena suunnata Nusa Penidalle tänään, mutta valitettavasti joudutaan jättämään se hamaan tulevaisuuteen seuraavalle Indonosian reissulle. Nimittäin Nusa Lembongansta Nusa Ceninganille (pienenpi saari Nusa Lembongan ja Nusa Penidan välissä) johtava silta oli valitettavasti murtunut neljä päivää sitten ja laiva matka suoraan Nusa Penidalle osoittautui varsin kinkkiseksi. Niinpä päätettiin viettää rentoilu päivä Lembonganila. Aurinkoa, uintia, syömistä ja auringonlaskua. Sitä just mitä lomalla kuuluukin. Huomenna siirrytään Seminyakin!

19. lokakuuta 2016

NUSA LEMBONGAN SUNSET

IMG_1417m


tupla


IMG_1482m 


 pictures by Heikki

Hellurei, teillä kello on neljän kiepettä päivällä ja me taas maataan suihkun raikkaana sängyssä kellon näyttäessä yhdeksää.. Hassuja nämä aikaerot, me jo lopetellaan päivää ja teillä on sitä vielä hyvän matkaa jäljellä, nauttikaapa keskiviikkoillasta ; ) Me otetttiin tänään vene Sanurista Nusa Lembongalle, pienemmälle saarelle Balin itärannikolla. Vuokrattiin skootteri (oli muuten varmasti aika huvittavan näköistä kun körryyteltiin sillä kippurateitä kamerarepun ja kahden rinkan kanssa, haha) ja ollaan ajeltu ympäri saarta. Kierreltiin eri rantoja ja lopulta viimeisellä fiilisteltiin auringonlaskuja, jotka vaan ovat aina yhtä maagisia hetkiä. Niin kauniita! 

Huomenna puolestaan herätään aikasin aamulla ihailemaan auringonnousua, jonka jälkeen yritetään ottaa suunnaksi viereinen hieman isompi saari Nusa Penida. Palataanpa asiaan taas. Suurimmalla osalla (ainakin pääkaupunkilaisista) on menossa syysloma, nauttikaapa < 3

15. lokakuuta 2016

WHAT TO WEAR

holidayinspo 
 
 all the pictures from pinterest

Enimmäkseen tässä helteessä tulee vedettyä vuoronperään erinäistä kaapua niskaan. Helppoja, kivan näköisiä ja mukavia päällä. Juuri sitä, mitä haluat vaatteelta reilussa +30 asteessa. Flip flop-sandaalien inhoojana en omista moisia, vaan ostan rantareissuilla halvimmat mahdolliset (lue: kämäisimmät) mitä jostakin puljusta vain sattuu saamaan. Sama homma tällä kertaa, rantailua lukuunottamatta viiletän menemään nahka sandaaleissa. Reissulla tarkoituksena ei ole shoppailla, mutta jos vastaan kävelee se täydellinen olkihattu tai laukku niin ne varmasti lähtevät mukaani. 

Ollaan vietetty toinen päivä Canggusa nauttien rannasta, yleisestä meiningistä ja fiilistellen/kehitellen mielipidettä ylipäätänsä siitä minkälaista meno täällä on. Ja no, meno on hektistä, ehkä meidän makuun jopa vähän liiankin ja mitä luultavammin jatketaan huomenna matkaa eteenpäin kattomaan mitä muualla on tarjolla : ) So long!

14. lokakuuta 2016

3 FROM CANGGU

IMG_0629m


IMG_0628mm


IMG_0653m 


 Täällä ollaan, ehjänä perillä Canggusa, Balilla. Mitä tätä liikennettä on tässä alle 24h seurannut, niin se ei todellakaan ole itsestään selvyys olla ehjänä, huh huh.. Matkustustunteja on takana paljon ja versuksena nukuttuja tunteja liian vähän, niinpä me käydään nukkumaan ja toivottavasti herätään pirteänä huomiseen päivään. Mukavaa perjantai-iltaa sinne! Pus < 3

13. lokakuuta 2016

OFF WE GO!

kuva-44 

 picture by Milla Kuoksa / Lack of colour

clothes from R/H and sneakers from Karhu

 
 Nyt me startataan loma, reissu, seikkailu ja uusi kokemus. En voisi olla iloisempi ja enempää innoissani. Seuraavan kerran kuuluillaan Indoneesiasta, jännää! < 3


11. lokakuuta 2016

LEATHER JACKET OBSESSION

IMG_0068m


tupla


IMG_0048m


boxi1


IMG_0041m


IMG_0098m 

 pictures by Heikki

Zara faux leather jacket / Pants made by me / H&M hat / Vagabond bag and shoes


Huomenta! Hetken aikaa mietin, että voinko todella postata kolmannet asukuvat putkeen joissa minulla on päällä musta nahkatakki ja toiset kuvat putkeen joissa käytössä on vieläpä sama takki ja hattu. Yhtä nopeasti myös mietin, että mitäs hittoa mä tällästä mietin. Totuushan kuitenkin on se, että lakki ja nahkatakit ovat olleet syksyni käytetyimmät vaatekappaleet. Ja vaikka olen jonkun verran jumahtanut tiettyihin vaatteisiin tällä hetkellä (heh..), en koe asujen olevan toistoa toisistaan vaan, että samoillakin elementeillä voi saada hyvinkin erilaisia kokonaisuuksia kasaan. Ja tähän tähtään omassa tyylissäni koko ajan, siihen että todellakin pidän jokaisesta vaatekappaleesta kaapissani. Vaatteet, sekä kengät ovat todella ostettu jatkuvaan käyttöön, eivät yhden asun ihmeiksi. Toivon, että inpiroidutte kaivamaan vielä viimeisiä kertoja nahktakin päälle syksyn asujani selaillessa. Nimittäin kohta on jo ihan liian kylmä tälläsille ihanuuksille! 

Sanotaanko näin, että päivät ennen lomalle lähtöä ovat niitä pahimpia. Eilen vietin 10h koulupäivän, jonka päälle muutama koneellinen pyykkiä, siivousta ja vähän lisää koulujuttuja. Tänään taas kulutetaan koulun penkkejä, sekä illan vietän töissä. Huominen tuskin tuo tullessaan mitään kevyempää, mutta hyvän eteen kannattaa vähän uurastaa! (Tähän kohtaan sopisi se haba-emoji)

Tsemppiä tiistaihin tyypit! < 3

10. lokakuuta 2016

INSTA LIFE
all the pictures from my instagram @terhisuanto

Instagram on mun suosikki some ja sitä tulee päiviteltyä tiheään tahtiin. Seassa vilahtelee samoja kuvia kuin täällä blogin puolella, mutta myös niitä tuiki tavallisia puhelin räpsyjä. Rakastan sen vaivattomuutta, vaikka blogissa taas on koean olevan helpompaa olla persoonallisempi. Tällä viikolla alkavaa (!!) reissua silmällä pitäen päätin kuitenkin vinkkasta täällä bloginkin puolella tuosta meikäläisen instagram tilistä @terhisuanto, jokko haluatte seurailla nopeampaan tahtiin bali meininkejä! : )

Energistä maanantaita < 3

8. lokakuuta 2016

MORNINGS WITH HIM

IMG_0118m


boxiaamari 

Kuulun niihin ihmisiin joiden mielestä ruoka ja ruuanlaitto on niin paljon mukavampaa yhdessä. Viikkoina jolloin asutaan poikaystävän kanssa samankaton alla, nautin niin pienistä asioista kuin siitä että voidaan syödä yhdessä. Yksinäisillä viikoilla (vai miksi niitä tulisi kutsua :D) saatan helposti unohtaa koko syömisen tai olla niin laiska, etten jaksa tehdä ruokaa "vain" itselleni. Tässä on todentotta asia jossa mun pitäisi skarpata.. Päätin alottaa siitä, että yritän jokaikinen aamu vääntää mukaan edes smoothien. Jääkaappi on nyt lastattu kaikilla värkkeillä, joten enää ei tarvitisi kuin käydä tuumasta toimeen. 

Tänään illalla tosin smoothiet vaihtuu viiniin ja suuntaan juhlimaan parhaan kaverini 25v. synttäreitä. Mukavaa lauantaita! < 3

7. lokakuuta 2016

FALL VIBES

IMG_0255m


boxi2


boxi1


IMG_0325mIMG_0244m


tuplaboxi3


IMG_0213m 

 pictures by Janni Ehari / Just my imagination

Zara faux leahter jacket / H&M hat and shirt / TopShop jeans / Vagabond bag and "Daisy" shoes


 5+1 PERJANTAI AJATUSTA

1. Tuolla ulkona on niin hirmu kaunista just nyt, kaikki nuo värit ovat parhaimmillaan. On muuten myös hemskatin kylmä!

2. Nahkatakit ovat sulattaneet mun sydämen täysin. Olen valehtelematta käyttänyt joka toinen päivä jompaakumpaa takeistani. Love them < 3

3. Veeti < 3 miten iloseksi pieni koira voi ihmisen tehdä!

4. Huomenna juhlitaan parhaan ystäväni Julian 25v. syndejä. Woop woop!

5. Se kun elät jo toista päivää putkeen perjantai fiiliksissä. Eilen näin Jannia (< 3) after workin merkeissä ja Miikan (< 3) kutsuessa itsensä meille iltakylään oli fiilis kuin perjantaina konsanaan. Ihana fakta oli kuitenkin aamulla herätessä tajuta, että ei, vasta tänään on perjantai. 

+1. Täydelliset perjantai vibat kruunaa Lion Baben - She's a lady, suosittelen!

Nyt vetäsen vaatteet niskaan ja käyn perjantain kimppuun. Vähän kouluhommia, kaupungilla asioiden hoitelua ja ehkä kahvittelua med Jenni. Kelepaa!  

4. lokakuuta 2016

R/H STUDIO PART 2

kuva-38


tuplarh3


 pictures by Milla Kuoksa

clothes from R/H and sandals from Vagabond

Näitä kuvia napsiessamme rakastuin täysin tuohon mekkoon ja toivonkin kyseisen mallin ilmaantuvan jonkunmoisena myös ensi kevään/kesän mallistoon, jotta pääsen kotiuttamaan itselleni kyseisen ihanuuden : ) Sopivan väljä, rento ja helppo, juuri niinkuin mun oma tyylikin.