31. elokuuta 2016

LIGHT BLUE

boxi3


tupla


IMG_9306m


boxi1


IMG_9267m 

 pictures by Heikki 

Zara shirt / TopShop jeans / Vagabond bag / Marimekko sandals / Lindex shades

30. elokuuta 2016

FRIDAY INSPO: STOP IT RIGHT NOW





 all the pictures from http://www.stopitrightnow.com/

Rakastan jakaa omia suosikkejani erilaisten asioiden parista, joten täältä pesis taas yksi suosikki blogirintamalta. Kyseessä on siis Stop it right now-blogi joka on ihanan simppeli ja yksinkertainen, mutta eil lainkaan tylsä. Blogissa on jotakin omaleimaista, jota on mielestäni lähes mahdotonta sanoiksi pukea. Yksi fiilikseen vaikuttava seikka on yksinkertaisesti kyseisen bloggaajan äärettömän hyvä maku. Käykääpä tsekkaamassa linkistä!

29. elokuuta 2016

BERGEN

IMG_5861m


IMG_5864m


tuplaberge




IMG_5817m


IMG_5794m


IMG_5772m


pictures by Heikki

Helsingin sää näyttää tänään samalta kuin sää Bergenissä muutama kuukausi takaperin, jonka seurauksena tajusin olevan oiva tilaisuus jakaa viimeisiä kuvia reissultamme. Olen kehunut jo useamman kerran Bergeniä postauksissani ja edelleen olen sitä mieltä, että se on ehdottomasti käymisen arvoinen kaupunki kaikkine ihanine kujineen. Bergen on myös pullollaan mitä suloisia pikkuisia putiikkeja, joka tietenkin lämmitti tälläisen kivikauppoja suosivan ostajan mieltä. 

Yleensä sadepäivät saattavat olla hieman masentavia ja tylsiä, mutta juuri tänään sateinen ja harmaa maanantai tuli kuin tilauksesta. Olen herännyt aamulla reilusti ennen viittä Tukholmassa nappaamaan aamulennon Helsinkiin josta siirryin jatkamaan päivää koulunpenkille. Koulusta asioille jonka jälkeen rämmin kotiin, enkä muuten enää aio liikkua täältä kuin maxisimissaan kauppaan. Koti on maailman paras paikka.

24. elokuuta 2016

MIDI

IMG_8951m


tupla2


boxi3


IMG_8983m


tupla


boxi2.1


IMG_9075m 

 pictures by Miika

JC Bomber / t-shirt and skirt are my Grandmother's old / Weekday cap / Vagabond shoes and bag


 Midimittainen hame on vaate johon en sen suuremmin ole aikaisemmin hullaantunut, lähinnä ihmetellyt sitä vouhotusta kyseisen mitan ympärillä. Se kun on mielestäni yksinkertaisesti vain tanttahameiden aatelia. Siivotessani löytyi kaappien perukoilta isoäitini vanha hame ja päätin laittaa sen testiin. Ja ilokseni on myönnettävä, että toimii! Yhdistelmä tanttahame ja tätikengät = bueno. Olen myös nalkittanut itseni ihailemassa samanmoista tanttahametta tyllisenä. Saatoinpa siis muuttaa kelkkani suuntaa tämän vaatekappaleen kanssa!

Syksy on kirjaimellisesti alkanut tällä suunnan. Arki on taas täyttynyt koulusta ja töistä. Viikonlopuksi kuitenkin hyppään pikkulätäkön toiselle puolelle Tukholmaan. Can't wait! Ihanaa keskiviikkoa < 3

17. elokuuta 2016

BLUE + RED + WHITE

boxi3




DSC_8520m


tupla2


DSC_8497m


DSC_8555m


tupla


boxi2 

 pictures by Janni Ehari / Just my imagination

 second hand coat / TopShop jeans / H&M top / Vagabond bag / Marimekko sandals

Tälle kesälle, jos sitä nyt siksi enää sopii kutsua, toivon vielä ilmaantuvan sandaalikelejä. Sandaali arsenaalini on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle ja takaraivossa viilettää muutama mukava combo niiden varalle. Lämmin syksy on parasta mitä pukeutumisessa saattaa tapahtua, joten toivon tämän Helsinkiin iskeneen sadekauden olevan vain lyhytaikainen ilmiö eikä the syksy. Sade päivää piristää se, että Heikki kömyää kamoineen kotiin millä minuutilla tahansa. Perfect!

14. elokuuta 2016

SATURDAY FLOW

boxiflow1


tuplaflow


boxiflow2


flow6


tuplaflow2


flow2 

in collaboration with Vagabond

 Päässä pyörii noin miljoona ajatusta liittyen kyseisiin kuviin ja otsikkoon, etten edes tiedä mistä aloittaa. Vietin ihanan illan, hyvässä porukassa jotka kiikuttivat mua musiikkitietämätöntä ympäri erilaisia keikkoja ja paikkoja. Suvilahden tuttu kuvauspaikka oli muuttunut silminnähden ja oli vaikea kuvitella, miten tuo kaikki mahtuu sille alueelle. Mahtuipa hyvinkin, vaikka populaa oli kyllä ihan pilvin pimein, huhu huh. Sää näytti alunperin lauantaiksi kaatosadetta ja 10m/s tuulta, joten asuhaaveilut jäivät sen siliän tien ja täytyi vain ajatella käytännöllisyyttä. Lopulta ilta kuitenkin selkeni ihanaksi ja jopa lämpimäksi, ihana yllätys sekin : ) Sen verran tyrin flow valmisteluissani, että en ollut hommannut kuvauslupaa, joka tarvitaan jos haluaa järjestelmäkameralla kuvailla festareilla. Niinpä ilta taittui puhelinkuvien muodossa, mutta tätä postausta väsätessäni tosin totesin sen sopivan oikein hyvin teemaan. Ja näistä varmasti välittyy se rehellinen fiilis minkä koin eilen. Ilta oli sekoitus iloa ja hämmennystä. Hyvää hämmenystä.

Loppu illasta jorasin Jannin ja Saran kanssa. Jorailua tai yltiöpäistä heilumista, jompaa kumpaa se oli. Sara urheilullisena mimminä myös esitteli snäpin puolella kaksi yleishyvää liikettä, joille toivon näkeväni illalla jatkoa kun itse suuntaan töiden pariin. Ilta oli kaikin puolin onnistunut ja tunsin iloa ja kiitollisuutta kun kömmin yhden aikaan omaan sänkyyn. Kiitos Anni ja kumppanit kun avasitte Flown musiikki maailmaa siitä tietämättömälle, sekä Jannille ja Saralle loppuillan nauruista. Suurin iso kiitos menee Vagabondille, että mahdollistitte koko homman. KIITOS < 3


12. elokuuta 2016

FLOW INSPO

inspoflow2


inspoflow1


boxinike


inspoflow4


inspoflow3 
INSPO

Kiitos Vagabondin pääsen kokemaan ensimmäisen Flow-festarini. Ja jos rehellisiä ollaan niin, ihan ihka ensimmäiset festarini koskaan. Jep mä en ole kokenut olevani festarityyppiä ja valinnutkin monet kerrat mökkeilyn perheen kanssa mieluummin kuin lähtenyt kavereiden kanssa festaroimaan. Tällä kertaa kuitenkin olen aika innoissani tästä Flow-jutusta. Flow, sulla on kova paikka nyt, nimittäin odotukset ovat korkealla! 

Mitä tonne sitten pistäis päälle, sielä kuulemma saa tuntea kateuspistoksia alvariinsa kun jengi on kauttaaltaan niin tyylikästä. Toivoisin vetäväni jalkaan värikkäät kengät, muuten yksivärisen asun, väljää siluettia ja vaatteiden kerrostamista. Mutta miksi ihmeessä todellisuudessa nään mielikuvissa itseni pukeutuneena hunttereihin ja rukkan sadetakkiin.. How special.

11. elokuuta 2016

RUOSTEEN PUNAINEN

boxi1


IMG_7275m


tupla


IMG_7327m



boxi3


IMG_7321m


boxi2 
 pictures by Heikki

JC bomber / My grandmother's old t-shirt / H&M pants / Vagabond bag and sandals



10. elokuuta 2016

STEGASTEIN

IMG_5735m


tuplastegastein


boxi3


IMG_5717m


boxi1
pictures by me and Heikki

Pysähdyttiin matkallamme pohjoisesta etelään ihailemassa Stegastein maisemia. Kuten kuvista huomaa, voin suosittella pysähtymään jos osuu reitille. Vartavasten tonne ei kannata lähteä, sen verta paljon on muutakin sakkia ja näkymät useassa paikkaa Norjassa ovat ihan yhtä upeat.