30. kesäkuuta 2016

AUTUMN


IMG_4391m 


 Kyseisessä kuvassa rauhallisuus ja tyyneys ovat läsnä, mutta todellisuudessa mun mielessä velloo epätietoisuus, jännitys ja jopa pieni pelko. Ja nämä tuntemukset liittyvät tulevaan sykyyn. Eletään aika jännittäviä ja hermoja riistäviä aikoja vielä päivän verran. Nimittäin viimeistään huomenna 1.7. julkaistaan kouluihin sisäänpäässeet ja munkin tapauksessa se määrittää vahvasti sen mitä seuraava vuosi ja toisessa tapauksessa, jopa vuodet tuovat tullessaan. Jos koulupaikkaa aukeaa, tarkoittaa se että seuraavat kolme vuotta vietetään pääkaupunkiseudulla ja ollaan aika sidoksissa täällä. Vaihtoonhan aina pääsee ja varmasti tulisikin jossain kohtaa opikeluja ajankohtaiseksi. 

Toisaalta, jos mietitään kolikon toista puolta. Sitä, että jos se koulupaikka ei aukeakkaan tulevana syksynä. Siinä tapauksessa olen vapaa kuin taivaanlintu, joka kieltämättä jossain syvällä jännityksen ja ahdistuksen takana tuntuu aivan sairaan ihanalta ajatukselta. Mitäpä jos mulla olisi pitkästä aikaa vapaus tehdä ihan mitä tahansa? Mitä mä silloin tekisin? - Mä pakkaisin kimpsuni ja kampsuni ja muutttaisin ulkomaille. Siitä on mun tuleva vuosi tehty, jos koulupaikka ei aukea. Mä lähden ulkomaille. Olen asunut kerran vuoden päivät Espanjassa ja toisella kertaa Ruotsissa, tällä kertaa ei ole tarkkaa suuntaa, että minne lähtisin mutta jonnekkin kyllä. Kovasti houkuttelisi muuttaa ison lätäkön toiselle puolelle, esim Kanadaan. Toisaalta taas viihdyin Ruostissa niin älyttömän hyvin, että en pistäisi pahakseni muuttaa sinne uudestaan. 

 On tuomio siis huomenna mikä tahansa, niin se määrittää paljon ja tulee olemaan omalla tavallaan iso muutos. Jos koulupaikka aukeaa syksyksi pysyy arkemme aika ennallaan, mutta toisaalta elämä tulee sitoutumaan kouluun useammaksi vuodeksi. Kun taas jos käy niin, että jää ilman koulupaikkaa alkavat todella uudet ja jännittävät tuulet puhaltamaan. Välillä sitä miettii, että kumpaa haluaisin enemmän.. On päiviä kun halua kouluun, enemmän kuin mitään. Sitten on taas päiviä kun mua himottaisi ne uudet tuulet ja se vapaus. Ristiriitaisissa tunnelmissa siis eletään. On siis hyvin vaikeaa kuvitella mitkä fiilikset (alku masennuksen ja harmituksen jäljkeen) ovat, jos koulupaikka ei aukea. Pidän teidät ajantasalla, heti kun huomenna tiedän ja olen päässyt laskeutumaan ajatuksieni kanssa. Tsemppiä kaikille jännityksen ja odotuksen pariin, enää yksi päivä!!

29. kesäkuuta 2016

MORE IS MORE

boxi


IMG_8495m


boxi2


IMG_8460m


pictures by Heikki

H&M coat and top / Mango leather jacket and shades / TopShop mom jeans / Adidas Stan Smith

Tämän päivän varustukseksi kyseiset kledjut olisivat aivan liikaa, mutta kuvat ovat muutaman viikkoiselta Vaasan reissultamme. Kyseisellä reissulla oli (tälläkin kertaa) odottamaani kylmempi, joten jouduin hiema soveltamaan asun kanssa. Hirmusta luovuutta tähän ei vaadittu, nimittäin päälle valiutui lähes kaikki vaatteet mitä oli mukanani. Tällä viikolla kuulemma taas viileenee muutamaksi päiväksi, joten toimikoot tämä esimerkkinä siitä, mitä voitte tuolloin pistää päällenne ; ) 

Vielä olisi muutama päivä töitä ennen loman alkua. Perjantaina nimittäin alkaa meidän muutaman viikon loma, jolloin suunnataan pois Helsingistä ja olen aikas innoissani koko hommasta. Paljastan lisää reissustamme viimeistään viikonloppuna! Jotta blogi pysyisi reissumme aikana jokseenkin päivitettynä niin mulla olisi aikamoinen pino kuvia muokattavana ja postauksia näpyteltävänä. Kone kyllä lähtee mukaan, mutta yritän sielä päästä nauttimaan täysillä hetkestä ja jättää koneella istumiset aivan minimiin : ) Ennen sitä siirryn nyt kuitenkin vaihtamaan vaatteita, viikon viimeinen iltavuoro kutsuu. Aurinkoista päivää kaikille < 3

28. kesäkuuta 2016

MIDSUMMER VIBES

IMG_3834m


IMG_3912m


IMG_3847m


IMG_3836m


IMG_4078m


IMG_4114mIMG_3952m


IMG_3982m


IMG_3958m


IMG_4125m


IMG_3937m


IMG_3863m


IMG_4030m


tupla


IMG_4093m


IMG_3892mIMG_4111m


IMG_3864m


pictures by Heimo, Heikki and me 

Juhannus oli ja meni, mutta tässä tulisi hieman fiiliskuvia meidän juhannuksesta. Vietettiin juhannus kaveriporukalla Virroilla ja jos miljoonaa sääsken pistoa, jotka kutisee niin vietävästi, ei lasketa niin reissu oli kaikin puolin mitä mahtavin! Kiitos seurasta tyypit < 3

Viikonloppuun kuului seuraavaa:

  Maistuvaa grilliruokaa

 Saunomista ja uimista

 Ryönävaatteita

 Hyttysmyrkkyä ja paljon!

 Nuotiolla fiilistelyä, keskusteluja ja naurua

 Sukupuoliroolien ravistelua; tytöt grillas ja pojat haki kukkia

 Lavatanssit

Kukkakranssit

Pehmistä ja herkutelua

Ja mikä parasta, hyvää seuraa! < 3


 

24. kesäkuuta 2016

tupla IMG_2739tummepi


pictures by Milla Kuoksa / Lack of colour

Hellurei! Tulin toivottamaan teille kaikille ihanaa ihanaa juhannusviikonloppua. Pitäkää hauskaa, syökää hyvin, levätkää ja nauttikaa seurasta tai sen olemattomuudesta. Me suunnataan heti töiden jälkeen Virroille mökkeilemään kaveriporukkalla. Kone jää kotiin, mutta snapchatissa ja instagramissa (kummassakin @terhisuanto) pystytte varmasti seurailemaan meikäläisten törttöilyä. Blogi hiljenee siis sunnuntaihin asti, mutta palataan asiaan silloin levänneenä ja uudessa vireessä : ) ps. Tästä asusta on tulossa vielä lisää kuvia, on nimittäin sen verta kivoja!

 Ihanaa juhannusta! < 3


23. kesäkuuta 2016

GREY TOWELS

boxi


IMG_9926m 


 Välillä sitä unohtaa, että tätä blogia voi tosiaan käydä ihan kuka tahansa lukemassa. Ihmettelin vain hullaantuneena valmistujaislahjastani, kuinka he olivat tienneet että haluan juuri harmaat pyyhkeet seuraavaksi. Kunnes paljastui, että olin täräyttänyt toiveen tulille juurikin täällä blogin puolella ja he olivat saaneet idean siitä. Vinkki siis kaikille joilla on bloggaava tyttöystävä, poikaystävä, kaveri, äiti, isä tai ihan kuka tahansa niin saajalle hyvinkin mieluisat lahjavinkit saatta saada sieltä rivien välistä ; ) 

Kiitos vielä Suoraniemen-porukalle erittäin ihanasta ja mieluisasta lahjasta! Pidän peukkuja, että teistä joku tällä kertaa myös vilkuilee tänne, haha. 


21. kesäkuuta 2016

RED SUEDE

boxi2


tupla1


DSC_2115m


boxi


tupla2


DSC_2162m


boxi3 

 pictures by Janni Ehari / Just my imagination

Mango shades and shirt / Zara suede skirt / Vagabond bag* and shoes

* in collaboration with Vagabond


Saatiin eiliselle Millan ja mun kuvausreissulle mukaan myös Janni ja oli ihanaa vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa, sekä kuvata ilman kiirettä. Luxusta! Oli myös ihanaa päästä kuvailemaan erilaisilla linsseillä ja olinkin onnesta soikeana kun käytössä oli 20mm laajakulma. Meillähän oli kyseinen linssi, mutta se jäi voron kynsiin yhdessä vanhan runkomme kanssa aiemmin tänä vuonna. Ollaan paljon mietitty kallistutaanko tällä kertaa 24mm vai tuohon samaan 20mm linssiin, mutta ainakin näiden kuvien perustellaa voisin sanoa että ehkä tuo 20mm on ihan oikea valinta meille joilla se kuitenkin enempi toimisi reissulinssinä. Se kuitenkin taipuu myös hyvin asukuvailuun : ) Mulla onkin asiaa tänään verkkokauppaan, joten saattaa olla että tilaan uuden linssin samalla reissulla.. Let see!

Musta on myös nähtävästi kuriutunut hame-ihminen. Ennen valitsin shortsin aina enemmin hametta, mutta tänä keväänä ja kesänä tilanne on ollut toinen. Farkkushortsien kanssa en tunnu löytävän mitään yhdistettävää, kaikki näyttää vaan ihan liian pliisulta. Hameiden kanssa taas tuntuu tällä hetkellä käyvän kaikki. Kummallisia nämä kaudet mitä aina pukkaa pukeutumisessa päälle. Myös värejä on tullut käytettyä enemmän kuin pitkään aikaan noin muuten. 

Mulla on vielä tänään vapaapäivä ja se on täysin suunnittelematon joka tuntuu ihan täydelliseltä. Aion seuraavaksi siivota ja pestä pyykkiä, jonka jälkeen lähden kaupungilla käymään. Kuuluillaan taas huomenna! < 3

20. kesäkuuta 2016

SUMMER DIET

IMG_8724m


IMG_8729m


IMG_8746m 


 Jännää on miten kesän kynnyksellä alkaa himoitsemaan kevyempää ruokavaliota. Tällä hetkellä napaan uppooaa monen moista salaattia ja, vaikka niitä tehdään meidän taloudessa niiden helppouden takia muutenkin, niin kesällä tämä ilmiö korostuu entisestään. Viime viikolla pyöräytettiin pitkästä aikaa yksi meidän lemppareista johon kuuluu perus salaattipohjan (vihreää, kurkkua,tomaattia, paprikaa) lisäksi rypäleitä, omppua ja halloumia. Varsinkin halloumia suosittelen testaamaan jos, ette ole sitä jo tehneet. Sillä saa aikaan sellaisen grilliruokamaisen maun. Ja ai että, grilliruokaa on pian päästävä syömään! 

Uutta viikkoa pukkaisi taas ja vieläpä juhannusviikko. Mitä teillä on suunnitteilla juhannukseksi? Omani haluan viettää landella hyvän ruuan, seuran, kirjan ja rentoutumisen parissa, mutta muuten meidän juhannus on vielä aika auki. Saapi siis nähdä mitä keksitään : ) Tänään kuitenkin vietän vapaapäivää ja seuraavaksi suuntaan keskustaan moikkamaan Kiippaa. Illalla suunnataan pienelle kuvausreissulle Millan kanssa, jos säät sallivat. Siitä lisää myöhemmin!

Energistä maanantaita kaikille! < 3

19. kesäkuuta 2016

VAASA

IMG_8518m


IMG_8521m


IMG_8349m


IMG_8533m


IMG_8530m


IMG_8321m


IMG_8551m


IMG_8536m 

pictures by me and Heikki

Vaasa näin Helsingissä kasvaneelle tuntuu hyvinkin erilaiselta. Yllätyn joka kerta siitä kuinka pieni se on ja kuinka kaikki kaupat sulkevat ovensa niin ajoissa. Silti mä pidän Vaasasta ja paljon. Se on söpö, rauhallinen ja mua kiehtoo sen kaksikielisyys jonka huomaa kaikkialla. Kassat kysyy useasti suomeksi, sekä ruotsiksi kaiken jota ei esimerkiksi Helsingissä tapahdu. Sielä ruotsinkieliset vaativat palvelua ruotsiksi, asiassa on varmasti puolensa mutta se on musta silti aika kiehtovaa. Toisaalta Vaasassa on ollut himputin kylmä jokaikisellä kerralla kun sielä ollaa oltu : D Viime kesänä vedin kaikki mukanani olleet vaatteet, sekä osan Hessun vaatteista ja silti palelin. Sama juttu toistui tänä kesänä. Kesällä varmasti tulee käytyä vielä toisen kerran, joten katsotaan josko sitten Suomen aurinkoisin kaupunki väläyttäisi meille myös hieman lämpöä.

Vaasasta puheenollen bongasin aivan super siistin vaasalaisen instagramtilin, jonka voisinkin esitellä seuraavaksi inspiration-postauksessa. Siihen sitten seuraavalla kerralla : ) 

Lepppoista sunnuntaita kaikille!


18. kesäkuuta 2016

WHITE & PINK

boxi3


IMG_9520m


tupla


boxi2


IMG_9346m


boxi


IMG_9394m 


pictures by Milla Kuoksa / Lack of colour

Second hand jacket / My mom's old top / Zara faux leather skirt / Monki socks / Adidas Stan Smith / Shades from the Empire Design Store / Karen Millen bag


Huomenta! Koska sadetta pukkaa päivä toisensa perään niin tuodaan meininkeihin aurinkoa ainakin näin asukuvien muodossa. Tiistaina aurinko helli meitä Helsingissä ja tehtiin Millan kanssa pikakuvaustreffit keskustassa. Otin ensimmäistä kertaa käyttöön tuon tekonahkaisen vaaleanpunaisen talvella Zaran alennusmyynneistä bongaamani hamosen. Pelkäsin sen olevan erittäin hieostava, mitä se olikin vyötärönauhan kohdalta, mutta muuten hameen a-linjaisuus piti sen erittäin miellyttävänä pitää yllä. Pidän erityisesti tuon hameen pinnasta joka näyttää hieman kuluneelta nahkasohvalta, haha. Se ei ole liian tekonahkamainen ja näyttää siltä että olisi nähnyt jo elämää. 

Mulla on menossa vaatekaaos kotona, joten täytyy hyökätä sen kimppuun ennen kuin on aika suunnata illaksi töihin. Mukavaa lauantaita kaikille < 3