26. tammikuuta 2016

>> STOCKHOLM

IMG_1083m


stokis1


IMG_1111m


IMG_1059m


Huomenta! Suunnataan tänään iltalaivalla Tukholmaan ja tällä kertaa en ota läppäriä mukaan ollenkaan. Jokunen postaus saattaa tulla tässä viikon aikana, mutta muuten blogi hiljenee hetkeksi. Sain onneksi ihanalta Jannilta lainaan kameran joten kuvia on varmasti sitten tarjolla ensi viikolla. (kiitos kiitos ja kiitos vielä. Pus!) Palaillaan!

Mukavaa viikkoa kaikille < 3

24. tammikuuta 2016

INSPIRATION FOR THE SUNDAY

inpo1


inspo3


inspo2

pictures from my tumblr

luonto / tumman vihreä ja ruudut / koko musta / talli kaipuu / poolo ja sotkuiset hiukset / valkoiset tuoreet kukat / merimieshattu / saappaat yhdistettynä hameeseen / villapaitoja ja vielä vähän lisää villapaitoja...

22. tammikuuta 2016

BLACK AND GREY

IMG_8640m


IMG_8558m


IMG_8576m


IMG_8598m


tuplabmh


IMG_8559m

pictures by Anni Koskimies

BikBok bomber and collage / Cubus scarf / D-iD jeans from JC / Vagabond bag, gloves and "Kayla" shoes / My boyfriend's hat

Hyvää viikonloppua! < 3

21. tammikuuta 2016

BAD DAY

Huomenta! Tiedättekö niitä päiviä joita odottaa ihan super innolla saapuviksi, mutta odotettu päivä kääntyy katastrofiksi ja ainut mitä toivoo on, että kaikki on vaan pahaa unta. Mulla on ollut tässä tällä viikolla sellainen päivä ja tuntuu että koko viikkoa varjostaa sama fiilis.. Mulla piti olla mukava vapaapäivä ja kampaajakäynti, joka kuitenkin muuttui hävitetyn kameran etsiskelyksi. Jep luitte oikein, hävitin kameramme. Tuntuu ihan absurdilta ajatella edes koko asiaa, miten kameran edes voi hävittää?! Kerron vain, että kyllä se on näköjään mahdollista ja Helsingissä asuvat/liikkuvat tietävät että kameran hävittäminen metrossa ei yleensä tiedä mitään hyvää. Se on kuin Bermudan kolmio ja todennäköisyys siihen, että saat tavarasi takaisin on varsin olematon. Vielä tietenkin on toivoa, että kamera olisi päätynyt hyviin käsiin ja sen vielä saisimme takaisin, mutta yhtä suuri mahdollisuus on että sitä ei tulla näkemään enää koskaan.. Tilanne harmittaa aivan super paljon ja tuntuu käsittämättömältä, että joku voisi hyvällä omalla tunnolla pitää kameran. Toisaalta olen ollut aivan äärettömän vihainen itselleni (ja no olen edelleenkin), että miten olen edes onnistunut möhläämään näin. Oma vikahan tämä täysin on. Harmitus on todellakin suuri, vaikka kamera onkin vain materiaa ja korvattavissa oleva asia. Onneksi kameran mukana ei mennyt kuin muutamat kuvat (viimeisimmät asukuvat ja fiiliskuvia). No mutta, jos näette jossakin kaupan Canon 6Dn ja 20mm f. 2.8 objektiivin niin pistäkää viestiä tulemaan. ps. Hyvä löytöpalkkio maksetaan erittäinkin mielellään.

Blogin kannalta tämä tietenkin tarkoittaa monimutkaisuutta ja hiljaisempaa tahtia. Katsotaan kuinka saan homman pyörimään ilman kameraa, parhaani tulen koittamaan. Postaustahti ei tule olemaan sama mitä normaalisti, mutta toivottavasti jaksatte pysyä silti mukana. 

Mukavaa torstaipäivää kaikille!


IMG_2120m


IMG_2118m


20. tammikuuta 2016

VAGABOND SS16 - COLORS

väri-11m


väri-28m


väri-33m


väri-37m

all the shoes from Vagabond

Näissä kuvissa tulee syy miksi odotan tulevan kevään/kesän kenkiä kuin kuuta nousevaa; nuo värit ja käärmeennahkakuvio. Alkukevääksi himoitsen käärmeennahkanilkkureita, ilmojen lämmetessä yhdistäisin vajaamittaiset farkut block heel ballerinoihin ja lämpiminä kesäiltoina en pistäisi pahakseni tassutella menemään paksupohjaisissa sandaaleissa. Valinnan vaikeus tulee kyllä iskemään värien kanssa.. Murrettu sininen ja punainen kutkuttelevat varmojen mustan ja beigen rinnalla. 

Energistä keskiviikkopäivää kaikille! < 3

17. tammikuuta 2016

OUTFITS 2015

TAMMIKUU

IMG_2958m


HELMIKUU

IMG_4070m


MAALISKUU

IMG_4658m


HUHTIKUU

DSC_1245m


TOUKOKUU

IMG_6529m


KESÄKUU

DSC_1500mm


HEINÄKUU

IMG_8253m


ELOKUU

IMG_9119m


SYYSKUU

DSC_4906m

LOKAKUU

IMG_2334m


MARRASKUU

IMG_7834mm


JOULUKUU

IMG_8889m


Minkä kuukauden asu on teidän suosikki? Henkilökohtaiseksi suosikiksi nousi marraskuun asu, vaikka joulukuun asu pistää sille kyllä kovasti kampoihin. Muutaman kuukauden kohdalla oli vaikeaa saada valituksi edes yksi suosikki asu, kun taas muutaman kuukauden kohdalla joutui punnitsemaan useamman asun välillä. Hauskaa myös nähdä, että omassa tyylissä on tapahtunut kehitystä. Ja vieläpä parempaan suuntaan ; ) Toivotaan vuodelta 2016 vielä parempaa kehitystä.

15. tammikuuta 2016

BLACK & GREEN

IMG_0607m


IMG_0561m


tuplamv


IMG_0600m


IMG_0576m

pictures by Jenni V.

Zara coat / Cubus scarf / D-id jeans from JC / Vagabond gloves and boots

Iloitsen pikaisista kuvaussessioista keskellä arkipäivää, sukkahousuista farkkujen alla, vihreästä huivistani, lampaanvilla pohjallisista kengissä, täydellisistä rukkasista ja oikeastaan kaikesta muustakin lämpimästä mitä päälleen voi laittaa, sekä siitä että mulla on maanantaina kampaaja! Hyvästi hapsu latvat, sekä keltainen väri. Myös se on mukavaa, että tänään on perjantai, joten iloitaan vielä siitäkin. Mukavaa perjantai-iltaa kaikille! < 3

14. tammikuuta 2016

SALE SHOPPING

IMG_0658m


IMG_0660m


Olen tietoisesti vältellyt alennusmyyntejä ja onnistunutkin siinä kiitettävästi. Ainut kauppa missä todella halusin käydä oli COS. Etsimässä josko löytäisin perusneuleita alennuksesta ja löytyihän sieltä, vieläpä kaksin kappalein! : ) Kiikutin kassalle mustan simppelin 100% villaneuleen puoleen hintaan, sekä harmaan mohairsekoite pooloneuleen -30% lapulla varusteltuna. Mohairneule päästää irtokarvaa tällä hetkellä ja sainkin vinkiksi heittää paidan pakkaseen muutamaksi päiväksi. Niinpä se on tällä hetkellä pakkasessa, jossa kuitujen tulisi sitoutua paremmin kiinni ja näin ollen olla karvaamatta yhtä paljon. Toki karvan päästäminen myös tasoittuu muutaman käyttökerran jälkeen. Toivotaan, että pakkanen tekee temppujaan myös tämän asian suhteen. : ) Pakkanen ja tuuletus kun ovat muutenkin parasta hoitoa villapaidoille/takeille. Ostettiin myös muutama päivä takaperin nypynpoistaja Verkkokaupasta ja olen ollut aika fiiliksissäni siitä kuinka siisteiksi olen saanut taas neuleeni. Varoituksen sanasena, että on muuten koukuttavaa hommaa, haha! Ennen ja jälkeen kuvia tulossa pahimmasta tapauksesta.. So stay tuned!


13. tammikuuta 2016

SNAPSHOTS FROM THE WEEKEND

IMG_0004m


IMG_0252m


IMG_0057m


IMG_0081m


IMG_0090m


IMG_0266m


IMG_0240m


IMG_0047m


IMG_0188m


IMG_0107m


IMG_0258m


IMG_0196m


IMG_0253m


Huomenta! Muutamia kuvia viikonlopultamme pohjoisessa. Lopulta reissussa oli aika kylmä ja kamera jäi vähäiselle käytölle. Toisaalta harmittavaa, mutta toisaalta oli oikein rentouttavaa olla hetkessä ihan oikeasti eikä kameran takana. Viikonloppu täynnä lunta, välillä lyhyitä yöunia, kavereita, saunomista, autossa istumista, lapsien leikkiä, laskettelua, laiskoja aamuja, takan polttelua, rentoutumista ja parhaan tyypin kanssa hengailua. Toivottavasti keritään tehdä toinen pohjoisen reissu  tässä tänä talvena, sen verta rentouttavaa oli reissussa : ) Onneksi etelässäkin on nyt lunta niin saa jatkaa talvi fiilistelyjä. Tänään suuntaan lounastreffeille/kuvaamaan Jennin kanssa. Vielä täytyisi kyhäistä jokin asu kasaan, joten täytyy käydä tuumasta toimeen. Mukavaa keskiviikkoa kaikille < 3