26. joulukuuta 2016

MAANANTAI-INSPO; LUKEMINEN

IMG_8996m


tupla 

Perjantai-inspo jäi välistä joulutohinoissa, mutta olkoon tämä sitten perjantain korvike; maanantai-inspo. Näin vapaalla viikonpäivällä ei ole oikeastaan merkistystä. Maanantai ja perjantai ovat aivan yhtä ihania. 

Balilla mulla oli reissukirjana "Tuhat loistavaa aurinkoa" (suositus!), jonka seurauksena innostuin kirjoista taas pitkästä aikaa. Ennen tätä, en muista koska olisin lukenut kirjan kannesta kanteen ilman että joudun aina lukemaan saman kappaleen uudelleen, koska a) en muista mitä olen lukenut edellisenä iltana tai b) lukukertojen välissä on hurahtanut aikaa uuseemman kuukauden verran.. Mutta nyt siis lukeminen todella maistuu pitkästä aikaa ja kävinkin hakemassa joululomalle muutaman uuden kirjan. Haruki Murakamin "Värittömän miehen vaellusvuodet" pääsi tulille ensimmäisenä ja ainakin alku on erittäin lupaava. Parasta on ne kirjat, jotka tempaavat mukaansa ja lupaus, että "luen vain tämän kappaleen" on suurin valhe hetkeen.. Vinkkinä; lukekaa! Kaiken some-maailman ja koulukirjojen keskellä on rentouttavaa lukea ja keskittyä ihan johonkin muuhun. Ja hei vinkatkaa suosikkikirjojanne! 

Toivottavasti joulu sujui toivotuissa merkeissä ja koitte onnen tunteita. Nautitaan vuoden viimeisistä päivistä ja virittäydytään uuteen vielä vähän nauttien hyvästä seurasta, ruuasta ja rauhasta. Ihanaa uutta viikkoa < 3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti