22. lokakuuta 2016

DREAM BEACH

boxi1


tupla1


IMG_1356


IMG_1364m 

 pictures by Heikki


 Dream Beachn löytää Nusa Lembongan saarelta ja se oli varmasti yksi hienoimmista, mutta myös iso aaltoisimmista rannoista joissa olen koskaan käynyt. Heti ylhäällä ilmoitettiin uimisen olevan jokaisen omalla vastuulla ja todellisuudessa sitä seistiin suurimmaksi osaksi aikaa rantaviivalla yrittäen pysyä pystyssä, haha. Muihin rantoihin verrattaessa vesi oli vilpoisempaa, joka paahtavassa kuumuudessa on varsin raikastavaa : ) Jos Balille ja Nusa Lembonganle aiotte, niin suosittelen piipahtamaan Dream Beachillä ainakin kiikkumassa ja ihailemassa maisemia. 

Ollaan reissussa vältytty sateilta ällistyttävän hyvin ja lähinnä saatu nauttia täydestä auringonpaisteesta. Tänään kuintekin jouduttii siirtymään rannalta sisätiloihin ukkoskuuron vuoksi. Mutta päätettiin ottaa päivään vaan astetta rennompi meininki, lukemista ja outlet-shoppailua. 
Netti toimii aivan luokattoman huonosti täällä viimeisessä hotellissamme, joten jos en saa uusia kuvia latailtua niin palaamme asiaan ensi viikolla kun ollaan taas Suomen kamaralla. Toivottavasti ette ole kauhean kyllästyneitä Bali-kuviin. Vähän olisi vielä jäljellä! Mukavaa lauantai-iltaa < 3

4 kommenttia: