19. syyskuuta 2016

BLACK w/ RED

boxi4


tupla1


IMG_9949m


boxi1


IMG_9822m


boxi2 
 pictures by Jenni / New Life 

Zara faux leather jacket / H&M shirt and hat / Monki jeans / Vagabond bag and shoes

Muutama postaus takaperin valittelin syysinnon puuttumista, jopa vaaterintamalla. Ennen kuulumatonta moinen, mutta sitten se iski, se syysvaate innostus, ja vieläpä kerralla. Niinpä vaatekaapissani on pitkästä aikaa nahkatakkeja.. Aitonahkainen versio vilahti muutama asukuvapostaus sitten, mutta tässä olisi ensimmäistä kertaa näytille tekonahkainen versio. Rakastan tätä väljää ja pidempää mallia, jopa niin paljon, että pelkään teidän näkevän tätä kyllästymiseen saakka, haha. Syystakit ovat siis reilassa.
 Seuraavaksi siirryin Millan inspiroimana hattukaupoille ja tilasin vihdoinkin itselleni mustan kipparilakin, hintaan 12euroa.. Ei ole hinnalla pilattu, tosin kyllähän se tuossa materiaalissa näkyy ja tuntuukin. Päätin kuitenkin investoida tähän tällä kertaa vähempi, koska en ole ollut varma onko kyseinen hattumalli se mun juttu kuitenkaan. Nyt testailen tässä syksyn ja jos totean että tämä on puhkikuluttamalla käytetty niin aion investoida parempaan villaiseen malliin jatkossa.   
  
Seuraavana hommana olisikin varata kirpparipöytä ja laittaa eteenpäin iso liuta vaatteita, sekä kenkiä. Tämä ei voi tarkoittaa kuin sitä, että myös syyssiivous into on täällä, vihdoin < 32 kommenttia:

  1. Toi hattu näyttää super hyvälle! :) Oon itekki harkinnu tommosen hankkimista, mutta saa nähä jääkö se vaan ajatukseksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miru! : ) Tuo on kyllä hyvän hintainen ja itseasiassa sittenkin lähes puolet villaa(!), joten suosittelen testaamaan jos kutkuttelee ; )

      Poista