25. heinäkuuta 2016

TRONDHEIM

IMG_5268m


IMG_5217m


IMG_5446m


IMG_5289m


IMG_5574m


IMG_5585m


IMG_5271m 

 pictures by me and Heikki 


Trondheim oli ehkä mun suosikki verrattaessa Bergeniin ja Osloon, vaikka pidin kaikista kolmesta kylläkin. Trondheim on mielestäni vähiten turistiutunut ja sen upeita puutaloja oli kortteli tolkulla. Kuultiin joidenkin turistien olleen pettyneitä muunmuassa Bergeniin, koska puukorttelisto oli vain muutaman talon mittainen, vaikka siitä sai toisen käsityksen sen esiintyessä lukemattomissa kuvissa netin syövyksissä. Ihastuin Bergeniin, mutta Tronheimissä oli hieman enemmän karismaa vielä. Se on pienempi, täynnä söpöjä kahviloita, upeita puutaloja ja kaduilla näkee sitä "oikeaa" elämää. Saatiin Monkin myyjältä vinkki käydä syömässä Bror nimisessä raflassa ja nyt jaan tämän vinkin myös teidän kanssanne. Jos koskaan matkustatte Trondheimiin tai vastaanne tulee jossain muualla Bror-niminen ravintola niin voidaan kummatkin Heikin kanssa lämpimästi suositella. Hyvät hampparit, rapeat ranut ja löytyypä valikoimasta myös bataattiraneja. (Mun suosikkeja!) Norjan hintahaitarissa suopea ja ainakin tuossa kyseisessä mestassa oli sisustus 10+! 


Toivottavasti ette ole perinpohjin kyllästyneitä Norjan kuviin, sillä näitä olisi varastossa vielä läjäpäin.. Bergen, Trolltunga ja Steingaste on ainakin vielä tulossa ja kaikista on aika kivaa materiaalia tarjolla! Joten toivottavasti olette yhtä fiiliksissä mun kanssa : )


4 kommenttia:

 1. Mäkin tykkäsin Trondheimistä tosi paljon, vaikka oon käynty siellä pari kertaa vaan talvella ja syksyllä. Jotenkin just tosi aito kaupunki ja symppis :---) Seuraavaksi on kyl pakko päästä Bergeniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Symppis on juuri oikea sana kuvailemaan : ) Mä kyllä tykästyin Bergeniinkin, joten suosittelen!

   Poista
 2. Tosi kiva nähdä kuvia ja kuulla reissukuulumisia teiltä! Itekki haaveilen joskus pääseväni Norjaan ni näitä on tosi kiva kattoa. Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista