12. heinäkuuta 2016

LOFOTEN - UNSTAD

IMG_4612m


IMG_4705m


IMG_4643m


tupla2


IMG_4803m


IMG_4711m


tupla1


IMG_4786m 

pictures by me and Heikki  

Ensimmäinen kunnon postaus reissusta tulis tässä, hope you like it! Aloitettiin reissumme ajamalla Torniosta Tromsosen, josta jatkettiin matkaa Lofooteille. Lofooteilla kierreltiin ympäriinsä ja nukuttiin 2 yötä. Suurimmat pysähdykset tapahtui Unstadissa, sekä Henningsvaerissa. Nämä postauksen kuvat, otsikon mukaisesti, ovat Unstadista. Pienestä, ehkä muutaman sadan asukkaan kylästä. Kyseessä on kylä johon surffausta harrastavat suuntavat mielellään. Me kierrettiin kylä läpi, rapsutettiin poneja, Heikki kuvas surffareita ja lopulta kivuttiin rannantuntumassa sijaitsevalle vuoren nyppylälle. Parinkymmenen minuutin kipuamisen jälkeen eteen aukesi upeat maisemat joita fiilisteltiin hetki. Huomio: Alas tuleminen on huomattavasti paljon vaikeampaa kuin kipuaminen : D Terveisin vain kaksi pyllähdystä! 

Suosittelen poikkeamaan Unstadissa, jos haluaa käydä jossain vähän rauhallisemmassa paikkaa tai jos kalastus/surffaus kiinnostaa. Tai jos tykkää fiilistellä lampaita ja karitsoja niinkuin allekirjoittanut. Heikki osaa nyt jo matkalla aina huikkasta kun on lampaita ja on huvittunut siitä kuinka mielissään niistä voin joka kerta olla, haha. Niin söpöjä! 

Me ollaan nyt lähdössä tutustumaan sateiseen Bergeniin. Eilisen pikaisen näkemisen perusteella kyseessä on aivan ihana kaupunki ja saatan olla jo nyt pihkassa tähän paikkaan.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti