21. kesäkuuta 2016

RED SUEDE

boxi2


tupla1


DSC_2115m


boxi


tupla2


DSC_2162m


boxi3 

 pictures by Janni Ehari / Just my imagination

Mango shades and shirt / Zara suede skirt / Vagabond bag* and shoes

* in collaboration with Vagabond


Saatiin eiliselle Millan ja mun kuvausreissulle mukaan myös Janni ja oli ihanaa vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa, sekä kuvata ilman kiirettä. Luxusta! Oli myös ihanaa päästä kuvailemaan erilaisilla linsseillä ja olinkin onnesta soikeana kun käytössä oli 20mm laajakulma. Meillähän oli kyseinen linssi, mutta se jäi voron kynsiin yhdessä vanhan runkomme kanssa aiemmin tänä vuonna. Ollaan paljon mietitty kallistutaanko tällä kertaa 24mm vai tuohon samaan 20mm linssiin, mutta ainakin näiden kuvien perustellaa voisin sanoa että ehkä tuo 20mm on ihan oikea valinta meille joilla se kuitenkin enempi toimisi reissulinssinä. Se kuitenkin taipuu myös hyvin asukuvailuun : ) Mulla onkin asiaa tänään verkkokauppaan, joten saattaa olla että tilaan uuden linssin samalla reissulla.. Let see!

Musta on myös nähtävästi kuriutunut hame-ihminen. Ennen valitsin shortsin aina enemmin hametta, mutta tänä keväänä ja kesänä tilanne on ollut toinen. Farkkushortsien kanssa en tunnu löytävän mitään yhdistettävää, kaikki näyttää vaan ihan liian pliisulta. Hameiden kanssa taas tuntuu tällä hetkellä käyvän kaikki. Kummallisia nämä kaudet mitä aina pukkaa pukeutumisessa päälle. Myös värejä on tullut käytettyä enemmän kuin pitkään aikaan noin muuten. 

Mulla on vielä tänään vapaapäivä ja se on täysin suunnittelematon joka tuntuu ihan täydelliseltä. Aion seuraavaksi siivota ja pestä pyykkiä, jonka jälkeen lähden kaupungilla käymään. Kuuluillaan taas huomenna! < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti