3. kesäkuuta 2016

AFTER THE RAIN

boxi2


IMG_7988m


tupla


IMG_8045m


boxi


boxi3 
 pictures by Jenni Miettinen / New Life

my granfmorthe's old shirt / Monki pants / w/SS backpack / Adidas Stan SmithHuomenta! Luulen, että meidän kaikkien kohdalle on joskus osunut "rumapäivä", jolloin mikään ei vaan toimi. Mun kohdalle kyseinen päivä osui eilen. Hiukset oli rumat ja takkuiset, mikään vaate ei sopinut ja no naamaa en turhan paljon jaksanut vilkuilla peilistä. Olenkin siis iloisesti yllättynyt, että Jenni onnistui kuitenkin ikuistamaan meikäläisestä näinkin kivoja kuvia. Joku saattaa miettiä, että mikset vaan jättänyt asukuvien ottoa välistä jos fiilis oli tuo. Mun mielestä on kuitenkin jees näyttää asuja ihan tuikinormaaleilta ja jopa vähän epäimartelevimmilta päiviltä. Sillä tällästä mun elämä on, mukaan mahtuu monenmoista fiilistä ja päivää. Jenni onneksi sai mut hyvin nopeasti unohtamaan koko fiiliksen, lopulta naurettiin vedet silmissä ja vatsat kipeenä.

Onneksi rumapäiviä harvemmin sattuu montaa peräkanaan, joten tänään fiilikset ovat varmasti aivan eriluokkaa. Suuntaankin seuraavaksi viimeisen kerran(!) koululle pakkaamaan kaappien tavaroita poies. Huomenna juhlitaan valmistumista, iiks! : )  Aurinkoista perjantaita kaikille! < 3

2 kommenttia:

  1. Niimpä! Mun silmään ei kyllä osunut että sulla olis ollut kuvissa menossa rumapäivä, mutta niin se vaan menee, ettei sitä välttämättä huomaa muut kuin itte! Ja niin totta tuokin, että voihan vähän epäonnistuneitakin asuja, ei kaikki aina mene niin oikein :D ja useinhan ne on vielä niitä, mitä muut sitten paljon kehuvatki :D niinku minä nyt; ihana asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaa, kun välttämättä kukaan muu ei huomaa tätä "rumuutta" lainkaan : D kiitos paljon! <3 ihanaa että kommentoitiin!

      Poista