17. kesäkuuta 2016

5 x PÄIVÄN AJATUS

IMG_7929m


1. Miksi joitakin häiritsee kerrostalopihojen läpi kulkeminen? Siis se, että pihan läpi kuljetaan esimerkiksi bussipysäkille. Tässä meidän lähistöllä suurinosa kerrostalojen pihoista on aidattuja, jottei tätä voi tehdä. Ehkä olen vain niin liberaalia sorttia etten ymmärrä tätä. Ymmärtäisin jos kyse olisi rivitalokodin henkilökohtaisesta pihasta taikka omakotitalon pihasta.

2. En usko siipeilyyn. Mielestäni ne jotka pärjäävät/menestyvät ovat menestyäkseen. Siksipä en esimerkiksi usko muiden linkkaamisen, jakamisen yms. tuovan kenellekkään menestystä, vaikka siitä apua saattaakin olla. Enkä myöskään koskaa ajattele, että jonkun muun onnistuminen on minulta pois. Siksipä tästäkin lähtien linkkaan, kerron ja hypetän kaikkea mikä mielestäni on coolia ja sen ansaitsee : )


IMG_7934m


3. On aina yhtä mielenkiintoista se, kuinka erilaisen kuvan ihmisistä saattaa saada kirjoituksien/kuvien kautta kuin mitä sitten todellisuudessa. Jenni ja Milla esimerkiksi sanoivat uskoneensa minun olevan paljon hillitympi kuin mitä sitten todellisuudessa olenkaan. Ja Milla taas yllätti sillä kuinka paljon vielä iloisempi ja positiivisempi hän on. (Jep, miettikääpä siis sitä kuinka iloisen kuvan saatte hänestä jo blogista ja se potenssiin 100!) Ihan mahdottoman valoittava persoona! 

4. Siistiä on se, että urheiluvaattemallistojen joukkoon tulee enemmän ja enemmän neutraaleja sävyjä omaavia vaatteita. Vaikka turkoosti ja neonvärit ovatkin piristäviä ja sopivat treenivaatteisiin hyvin niin on mun mielestä siistiä, että tulee yhä enemmän neutraalimpia väri/kuosivaihtoehtoja mukaan.

5. Blogini ei tuo mainetta ja mammonaa, mutta se on tuonut valtavan määrän uusia ihania ihmisiä elämääni. On ihanaa, että olen saanut tustustua muunmuassa Janniin, Jenniin, Millaan ja Jenniin. Ja tälläiset jutut on juurikin niitä tärkeitä asioita elämässä. Ystävät < 3


IMG_8077mIhanaa viikonloppua kaikille! < 3

5 kommenttia:

 1. Oon ihan samoilla linjoilla jokaisen ajatuksen kohdalla. Etenkin tuon vitosen :)

  VastaaPoista
 2. Vaikka sun blogi ei ole välttämättä tuonut sitä mainetta ja mammonaa (vielä!!), niin se on kyllä tuonut meille monille muille kasapäin inspiraatiota ja hyvää fiilistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, se onkin tämän saitin tavoite sen lisäksi, että saan tuottaa itse jotakin :) kiitos kommentistasi <3

   Poista
 3. Ihana kirjoitus muru! Puss xx <3

  VastaaPoista