3. toukokuuta 2016

VAGABOND AW/16

IMG_1405m


IMG_1504m


Arvatkaa missä olin perjantaina!? No kuvista ja otsikosta tuskin on vaikea päätellä, haha.. Oltiin Millan Ja Jennin kanssa tsekkaamassa Vagabondin tulevan syksyn ja talven mallisto heidän showroomillaan. Aivan super siistiä, kenkäfriikki oli aikas innoissaan!

Vagabond brändinä on mulle tuttu, mutta oli mukavaa saada kuulla enemmän yrityksestä ja siitä, kuinka tärkeitä eettiset ja ekologiset arvot heille ovat. Kuinka kenkienhoitoaineissa yritetään koko ajan kehittyä ekologisempiin vaihtoehtoihin ja kromin käyttöä koitetaan vähentää. Tänä keväänä mallistosta löytyy orgaanisia puuvillatennareita, joissa puuvillan eettisyys ja ekologisuus varmistetaan ihan alusta asti. Tämä on mulle henkilökohtasesti super iso peukku ylöspäin, koska me olemme w/ SS tuotteissa käytettäneet vain orgaanista puuvillaa ja pyrin vaalimaan samaa ajatusmaailmaa myös ostopäätöksissäni. Vagabondin omissa liikkeissä on myös tarjolla Non-animal collection, joissa ei ole käytetty mitään eläinperäistä. Moni kuvittelee kangaskenkiä ostessaan ostavansa vegaanikengät, mutta tosiasiassa liimoissa on usein jotakin eläinperäistä. Näissä Vagabondin malleissa liimatkaan eivät sisällä mitään eläinperäistä. Tekonahka näissä on ihan äärettömän hyvälaatuista ja suosittelenkin kipinkapin kaikkia kokeilemaan kenkiä, jos haluaa nahalle vaihtoehdon. Mun mielestä on todella siisitä, että yritetään kehittää vaihtoehtoja ja luodaan jotakin uutta, eikä jämähdetä paikalleen. Siitä iso hatun nosto!


IMG_1454m


IMG_1432m


IMG_1542m


Mitä sitten tulee syksyyn ja talveen, voi pojat.. Aivan super ihania malleja on tulossa. Vakio lempparini, koko nakaiset ajattomat Ava-nilkkurit pysyvät mallistossa mutta väri- ja kuosivaihtoehtoja tulee uusia. Tummansininen mokka näyttää todella houkuttelevalta! Myös tuossa Jennin jaloissa komeileva Olivia malli on yksi suosikeistani. Todella mukava lesti ja ehdoton must have täällä suunnalla. Paljon näkyi mallistossa ruskeaa, mokkaa, sekä punk viboja. Ensi syksyksi himoitsen myös malleja laidasta laitaan, haluaisin ronkimmat buutsit tylpällä kärjellä, sirot teräväkärkiset nilkkurit sekä pitkät mokkanahkaiset väljät saappaat. (Viimeisen kuvan saappaista mun on saatava jotkut!) Ennen syksyn hankintoja on kuitenkin pistettävä edellisiä pareja kiertoon, joten pian on tulossa blogikirppiksen tynkää jos teitä kiinnostaa?


IMG_1470m


IMG_1402m


IMG_1422m


IMG_1409m


all the shoes from Vagabond

Kyseisen postauksen kohdalla on vaikea kerätä ajatuksiani kokoon tähän lopetukseen, sillä tunnen niin suurta kiitollisuutta. Kiitollisuutta siitä, että Vagabondin porukka piti minua Vagabondin näköisenä ja lähettivät mulle kutsun. Lilla jag, joka ei koskaan ole ollut pressipäivillä (tai oikeastaan edes tiedä mistä niissä on kyse) tai tehnyt minkäänmoista yhteistyötä yhdenkään yrityksen kanssa. Faktahan on, että meikäläisen blogi on aika kaukana tälläsistä meiningeistä. Ai miksi tää on sitten niin iso juttu? No siksi, että omasta kenkäkokoelmastani vähintään 80% kuuluu kyseisen lafkan kenkiin. Tämä on niitä yrityksiä, jotka kiinnostaa mua erityisesti ja tämän visiitin jäljiltä odotan malttamattomana AW/16 malliston kenkien rantautuvan liikkeisiin. Kiitos vielä Vagabond!

2 kommenttia:

  1. mulle taas tulee juurikin mieleen että just justiinsa kutsusivat noihin tapahtumiin, kun vagabond on jotekin sun näköinen merkki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihanaa kuulla! Mieltä ylentävää kyllä, koska brändi tosiaan kuuluu suosikkeihin. Kiitos kommentistasi! <3

      Poista