12. toukokuuta 2016

MOTHER'S DAY BRUNCH

IMG_2570m


IMG_2550m


IMG_2555m


IMG_2557m 


MENU:

Vadelma-uunikaurapuuroa

Täytettyjä croissantteja, sekä sämpylöitä

Rucola-mansikka-vuohenjuusto-pinjansiemen salaatti

Kookoksinen chia pudding

Tuoreita marjoja

5min suklaakakku


Huomenta! Olen tainnut aikaisemminkin mainita, että ruuanlaitto ei kuulu vahvuuksiini, eikä myöskään kuulu intohimoihini. Mielikuvitukseni on täysi nolla, mitä tulee ruuanlaittoon. Osaan tehdä niitä perus ruokia, joita meillä harrastetaankin tässä taloudessa huomattavasti. Eli esimerkiksi makaroonilaatikko, ruskeakastike, pastasössöt ja kanakastike valmistuu tältä kokilta. Viime aikoina olen kuitenkin hieman innostunut kokeilemaan uusia juttuja! Jo aikaisemmassa postauksessa mainitsemani Vegaanin keittiössä-kirja on tainnut saada musta täysin uuden kokeilullisen puolen esille. Äitienpäivän kunniaksi valmistinkin vanhempieni kotiin tuodun lähes kokonaan vegaanisen brunssin. Täytyy sanoa, vaikka itse sanonkin, että onnistuin tällä kertaa erinomaisesti. Toista oli muutama vuosi takaperin äitienpäivänä kun onnistuin pilaamaan äitienpäiväkakun kahteen kertaan jonka jälkeen kävin lopulta ostamassa kaupasta kakun...

Meikäläisellä on tänään edessä aamu koulussa ja ilta töissä. Huh, mutta sitten tietää viikon iltaduunien olevan ohi. Wipii! Energistä torstaita kaikille! < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti