6. toukokuuta 2016

CULOTTES

IMG_1840m


tupla2


boxi2


tupla


boxi  

pictures by Heikki

H&M coat / Zara culottes / w/SS mini backpack / Adidas Stan Smith


Huomenta! Vappupäivän asua tulisi nyt. Ainoat omistamani culottes-housut ovat nämä talvella Zaran alennumyynneistä löytämäni mustavalkoiset yksilöt. Ja kuinka olenkaan odottanut säiden lämpeämistä, jotta saan näitä käyttää. Vappuna kevät tuli kirjaimellisesti kuin yhdessä yössä ja päätin heti mahdollisuuden tullen kerätä asun näiden housujen varaan. Jotta asu ei olisi ollut täysin tylsän mustavalkoinen lisäsin mukaan w/SS mini repun ja punaista huulipunaa. Omaan silmääni toimii ja pidän kuvista paljon, vaikka ne ovatkin osittain puhkipalaneita. 

Kerettiin koulukavereiden kanssa keskiviikkona puhua siitä, kuinka allergisia oireita ei ole ollut vielä lainkaan tänä keväänä. Eilen kuitenkin jouduin perumaan sanani, kun Millan kanssa kaupungilla kulkiessani silmät valuivat ja aivastusta pukkasi toisensa perään. Nyt aamulla heräsin täysin tukossa ja nappasin naamaan allergialääkkeen. Toivotaan, että se tepsii nopeasti. : ) 

Muutaman tunnin päästä työt kutsuvat, joten hyppään aamupalan kimppuun. Ja hei apua tänään on jo perjantai!? Hyvää viikonloppua siis kaikille! < 3

2 kommenttia:

 1. Tosi hienot kuvat! Mä en kiinnittänyt ollenkaan huomiota puhkipalamiseen :) Mä oon syönyt allergiaan jo tovin allergialääkkeitä, mutta niiden lisäksi käytän sellaista nenäsuihketta kuin Prevalin ja se on kyllä pelastanut mut jatkuvalta niistämiseltä ja jeesaa jopa silmien kutinaan, ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni!

   Okei, täytyypä käydä hakemassa myös niin saa lisä helpotusta tähän tukkoisuuteen.. Kiitos viskistä! <3

   Poista