27. toukokuuta 2016

BROWN DETAILS

tupla


IMG_6878m


boxi3


boxi 
 pictures by Jenni / New Life

shirt Mango / jeans Monki / Vagabond bag*(in collaboration) and shoes


Huomenta! Mulla on tiedossa aikas hektinne perjantaipäivä, ennen kuin pääsen laskeutumaan viikonloppu moodiin. Kirppiskamojen pakkailua, lääkäri, treffit med Milla ja Jenni, jonka jälkeen suuntaan siitä sitten kamppeineni viikonlopuksi kotikotiin Vaaralaan. Tarkotuksena olis koittaa saada kirppiskuvista kuvattua pientä sneak speekiä vielä tänään, mutta katotana kerkeenkö.. Eli illalla saattaa näkyä toinenkin postaus täällä, pysykääpä kuulolla! ; )

Asu on eiliseltä kun Jennin kanssa käytiin kurkkaamassa Elloksen tulevan syksyn ja talven mallistoa. Eilinen sää oli mitä kummallisin; samaan aikaan lämmin, kylmä ja hiestova. Tästä syystä pukeutuminen tuotti hieman tuskaa, mutta mielestäni sain kasaan loppujen lopuksi ihan kivan kokonaisuuden vai mitä ootte mieltä? Sain valita Vagabondilta muutaman jutun kevät/kesä mallistosta ja ensimmäiseksi mukaani tarttui tuo perus ruskea käsilaukku. Rakastan miten pelkitetty ja klassinen se on. Ajaton, se sana jota olen viljellyt varmaan kyllästymiseen asti, sopii tähänkin yksilöön. Kyseessä on myös varsinainen tilaihme, joten voin lämpimästi suositella mallia jos peruslaukku on hakusessa : ) Mutta tiedättekö, nyt on hyppättävä tekemisten pariin, että kerkeen saada kaiken tehdyksi vielä tämän päivän aikana. Aurinkoista perjantaita kaikille! < 3

ps. Mut löytää nykyään Snapchatista nimellä @terhisuanto

2 kommenttia:

 1. Lisäsin sut eilen Snapchatissa, mut mulle ei ainakaan näy sun Mystory :( oothan laittanu asetukset niin, että ne näkyy kaikille? :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, oon hiukka noviisi näissä hommissa vielä.. Kävin muuttamassa jotakin asetusta nyt, niin näkyykö? : ) toivottavasti!

   Mukavaa viikonloppua myös sulle! <3

   Poista