30. huhtikuuta 2016

SWEET POTATO SANDWICHES

IMG_1371m


IMG_1365m


IMG_1372m


 Ruuan laitto ei todellakaan kuulu vahvimpiin osa-alueisiini. En omista minkäänlaista mielikuvitusta mitä tulee ruuan laittoon. Siksi olin ikionnellinen saadessani joululahjaksi kaksi kappaletta keittokirjoja. Kasvisruokakirjaa on tullut käyteltyä jo muutaman kerran, mutta tämä vegaanikirja on vielä jäänyt vähemmälle kokeilulle. Tällä viikolla kuitenkin päätin kokeilla jotain helppoa ja nopeaa reseptiä kyseisestä kirjasta. Päädyin bataatti leipiin, jotka todellakin olivat nopeita, helppoja ja mikä parasta maistuivat aivan todella hyvältä! Näitä on tullut mutusteltua nyt tässä kahtena iltana ja edellenkin maistuvat yhtä hyviltä. Kokosin omani jääkaapista löytyneillä aineksilla, joten muutama poikkeus on verrattaessa kirjan reseptin. 

- Kuorin ja viipaloin bataatin sopiviksi siivuiksi. Oljyä, suolaa ja pippuria päälle. Uuniin 15minuutiksi. 

- Leivät iskin uuniin lämpiämään noin viideksi minuutiksi bataattien kanssa

- Levitin leiville pestoa, murskattuja saksanpähkinöitä ja rucolaa. Bataattisiivu väliin ja kansi päälle. Ja ei kun nauttimaan!


Suosittelen todellakin testaamaan jos haluatte jotain nopeaa ja helppoa ruokaa. Omassa ruuan laitossahan kyseiset adjektiivit ovat juurikin niitä ehdottomia. Ruuan on oltava kontitonta valmistaa, mutta silti maukasta. Ajattelinkin tehdä näitä ensi kerralla kun kavereita tulee kylään : )

Nyt vielä hetkeksi vappusiivouksien pariin, ennenkuin hyppään todenteolla nauttimaan vapusta. Iloista vappuaattoa kaikille! < 3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti