28. maaliskuuta 2016

ZURICH

P1010480m


P1010492m


P1010474m


P1010454m


P1010490m


P1010456m


P1010507m


Muutama kuva Zurichsta, jossa vietettiin vain kokonainen vuorokausi viikon takaisella reissullani. Hyvin rajallisesta ajasta huolimatta pidin kaupungista kovin ja toivon palaavani sinne pian uudelleen, sillä vielä jäi paljon nähtävää. Ja ai että pidän noista noiden taloista tuolla! Love love love < 3

Jos jotain voin suositella Zurichssa niin kannattaa ehdottomasti testata keskustassa sijaitsevan Hiltl ravintolan brunssi. Käyntiin maistelemassa maukasta brunssia kyseisessä mestassa torstaiaamuna, jolloin paikka oli varmasti viikonloppuun verrattaen hyvin rauhallinen. Lompsimme paikalle siis ilman pöytävarausta, mutta viikonloppusin sellainen kuulemma kannattaa tehdä. Kyseessä on maailman ensimmäinen kasvisravintola. Brunssiin kuului haluamasi mehu, joissa vaihtoehtoja oli fitness mehuista tavalliseen appelsiinimehuun, valitsemasi lämmin juoma sekä seisova pöytä jossa oli enemmän vaihtoehtoja mitä olen koskaan aikaisemmin nähnyt. Ja kaikki tosiaankin kasvis/vegaaniversioita. Ruoka oli aivan älyttömän hyvää. Peukutan siis tätä mestaa : ) 

Mukavaa toista pääsiäispäivää kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus! mun eno asuu Zurichissa ja vielä en oo päässyt siellä vierailemaan mutta näyttää kyllä ihanalta paikalta :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! : ) Kannattaa ehdottomasti vierailla jos vaan mahdollisuus on! Ihana paikka : )

      Poista