9. maaliskuuta 2016

BLACK & BROWN

P3080254m

tupla


P3080206m


P3080276m

pictures by Jenni V. / Kenkäpäiväkirja

COS coat / Levi's super skinny jeans from JC / Second hand bag / H&M Premium quality leather gloves / Vagabond shoes


Very matchy matchy outfit Vagabonding upeiden "Tyra" kenkien ja H&M Premium quality malliston nahkahanskojen kanssa. Eilinen aamu kaikessa harmaudessaan huusi kokomustaa asua. Päätin lisätä hommaan kuitenkin hieman ruskeata, ihan vaan siksi että vihdoin kadut ovat sen verran sulat, että pystyn käyttämään kyseisiä kenkiä myös ulkona, enkä vain sisällä töissä. Kevään tulon pieniä iloja nämä, indeed! Vaikka tällä hetkellä noin muuten kevät tuntuukin olevan vielä kaukana, eikä kulman takana. Eilenkin oli todella kostean kylmä kuvailessamme Jennin kanssa kaupungilla. Tosi juttu on kuitenkin se, että kevät on jo erittäinkin lähellä näin maaliskuussa, wipiii! : ) Pian saa hiipiä menemään nilkat paljaana ja kaivaa kaapista esiin mokkatakit ja bomberit. Ohh can't wait!

Mulla on pieni irtiorto arjesta odoteltavissa ensi viikolla ja suuntaan Sveitsiin moikkaamaan ihanaa vaihtoystävääni Pascalea. Toivotaan, että sielä kevät olisi askeleen edempänä tai jos aurinko vaikka paistaisi niin sekin olisi mahtavuutta. Pidetään peukkuja!

Tänään suuntaan seuraavaksi koululle hoitamaan w/SS juttuja Roosan kanssa. Päivällä kuvaillaan taas Jennin ruokatauolla ja illaksi suuntaan kotikotiin Vaaralaan. Varsin kelpo keskiviikko siis tiedossa! Mukavaa sellaista myös teille : )

2 kommenttia:

  1. Mun vaatekaappi niin huutais tommosta perus ihanaa mustaa takkia. Toi on aivan täydellinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tää on kyllä ollut super paljolla käytöllä : )) Menee aina kaiken kanssa : D

      Poista