22. maaliskuuta 2016

BLACK BOMBER JACKET

P1010764m


P1010817m


pictures by Pascale

JC bomber jacket / Grandmother's old t-shirt / TopShop jeans / Vagabond bag & shoes / Glitter shades

Sveitsissä pääsin kunnolla kevään makuun kun saimme nauttia kauniista auringon paisteesta ja sen tuomasta lämmöstä. Pakkasin reissuun mukaan mokkanahkatakkini, sekä bombereitä kahdessa eri värissä ja nautin täysin siemauksin keväästä ja rakkaiden takkieni tuomasta ilosta, haha. En tiedä kuinka monta kertaa reissuni aikana sanoin "Oh, estoy tan feliz que se hace sol!". (Olen niin iloinen, että aurinko paistaa) Ja vaihtokaverini, yli seitsemän vuoden(!!) takaa, naurahti tälle vähintään yhtä moneen kertaa muistuttaen siitä kuinka en ole muuttunut lainkaan. Mutta ah, kuinka ihanaa olikaan paistatella päivää syöden ulkona ja kipitellä menemään kevyemmissä vaatteissa. Sunnuntaiyönä palatessani Helsinkiin odotti minua karu paluu todellisuuteen nähdessäni ulkona vellovan lumipyräkän. Haha : D Onneksi reissu oli niin ihana ja oli vähintäänkin yhtä ihanaa päästä kotiin tietäessäni, että poikaystäväkin viettäisi seuraavat viikot Helsingissä. Sain valehtelematta reissusta kiloittain energiaa taas jaksaa koulussa, töissä ja pääsykoekirjojen parissa. 

Näiden aurinkoterveisten lomasta toivotan kaikille hyvää yötä! < 3

6 kommenttia:

 1. Mihin pääsykokeisiin olet lukemassa?

  ps. noi kengät vaan on niin ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks, uskallankohan paljastaa vielä kun lukemisen laita on ollut hyvin laiskahkoa : D Taidan paljastaa vasta myöhemmin!

   Kiitos paljon < 3

   Poista
 2. tosi ihana asu ja kauniit kuvat ! Pakko sanoa samaa kuin Marianne, kengät on ihanat! olen ihastellut niitä jo useamman kerran sun päällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Paula! : )) Nuo on kyllä ehdottomasti yhdet suosikki kengistäni! Taidan tosin sanoa näin jokaisen parin kohdalla, haha... : D

   Poista
 3. Ihanat kuvat, vasta näin huomaa kuinka paljon sun hiukset on kasvaneet. Äippä

  VastaaPoista