5. tammikuuta 2016

FAUX FUR HAT

DSC_5457m


DSC_5391m


tupla31


DSC_5419m


DSC_5450m

pictures by Janni / Just my imagination

Zara coat / Cubus scarf / Pants made by me / BikBok hat / Vagabond bag and "Kenova" shoes

Eilen Helsingissäkin saatiin nauttia kirpakasta mutta aurinkoisesta pakkaspäivästä. Käytiin Jannin kanssa kuvaamassa ja aamupalalla. Jäiset olivat kyllä kuvausolosuhteet, mutta oli myös ihanaa saada kuvia ikuistettua tuossa upeassa auringonpaisteessa! Vaikka tällaisilla keleillä koko tämä kuvailu on aivan hullun hommaa, niin silti jolloin tapaa olen myös enemmän innoissani koko hommasta kuin koskaan aikasemmin. Toivottavasti se välittyy myös sinne ruudun toiselle puolelle.
Mitä tulee muuten muutama postaus sitten esittämiini rukkasiin niin ne todistettiin eilen lämpimiksi. Jannilla meinasi paleltua sormet mun kuvia nappaillessa, joten vaihdettiin hanskoja kuvien ajaksi, ehdottomasti hyvä ostos siis : )

Huomenta noin muuten! Tänään mulla on vapaapäivä, joten pistän tässä hösseliksi än yy tee - NYT! Kuuluillaan viimeistään huomenna, pus!

8 kommenttia:

 1. Jos joku niin sie kyllä taidat uskomattomalla tavalla tyylikkään pukeutumisen säällä kuin säällä!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asu ja muutenki ihana tyyli sulla!
  Vaikka tää kuvailu hullun hommaa tällaisella jäätymiskuolemapakkasella onkin, niin aamuisin sängystä noustessa itsekin vilkaisen ulos toiveekkaana kirkkaasta säästä ja siinä tapauksessa koitan saada itseni siihen kuntoon, että pääsis muutamat kuvat räpsäsemään. Jos meinaa lähteä, se on tehtävä just eikä hetken päästä, hämärä ja pimeä kun tulevat niin nopeasti :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! : )
   Haha joo tunnen tuon tunteen kun aina odottaa että olisi kirkasta ja kaunista. Monesti vaan käy niin, että juuri niinä kirkkaina ja kauniina päivinä ei ole ketään joka voisi kuvata : D

   Poista
 3. On kyllä älyttömän söpö hattu, sopii sulle tosi hyvin :) Mulla on kanssa jossain kaappien kätköissä vastaava ruskea, pitääpä kaivaa se esiin jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juulia! : ) Kannattaa kyllä kaivaa esille kun tämmöset pakkaset paukkuu, lämmittää ihanasti < 3

   Poista
 4. Vau mikä upeus! Niin kauniit kuvat ja sinä ♥ ja ei hitsi tuo hattu on ihana, tahtoo myös! :D

  VastaaPoista