21. tammikuuta 2016

BAD DAY

Huomenta! Tiedättekö niitä päiviä joita odottaa ihan super innolla saapuviksi, mutta odotettu päivä kääntyy katastrofiksi ja ainut mitä toivoo on, että kaikki on vaan pahaa unta. Mulla on ollut tässä tällä viikolla sellainen päivä ja tuntuu että koko viikkoa varjostaa sama fiilis.. Mulla piti olla mukava vapaapäivä ja kampaajakäynti, joka kuitenkin muuttui hävitetyn kameran etsiskelyksi. Jep luitte oikein, hävitin kameramme. Tuntuu ihan absurdilta ajatella edes koko asiaa, miten kameran edes voi hävittää?! Kerron vain, että kyllä se on näköjään mahdollista ja Helsingissä asuvat/liikkuvat tietävät että kameran hävittäminen metrossa ei yleensä tiedä mitään hyvää. Se on kuin Bermudan kolmio ja todennäköisyys siihen, että saat tavarasi takaisin on varsin olematon. Vielä tietenkin on toivoa, että kamera olisi päätynyt hyviin käsiin ja sen vielä saisimme takaisin, mutta yhtä suuri mahdollisuus on että sitä ei tulla näkemään enää koskaan.. Tilanne harmittaa aivan super paljon ja tuntuu käsittämättömältä, että joku voisi hyvällä omalla tunnolla pitää kameran. Toisaalta olen ollut aivan äärettömän vihainen itselleni (ja no olen edelleenkin), että miten olen edes onnistunut möhläämään näin. Oma vikahan tämä täysin on. Harmitus on todellakin suuri, vaikka kamera onkin vain materiaa ja korvattavissa oleva asia. Onneksi kameran mukana ei mennyt kuin muutamat kuvat (viimeisimmät asukuvat ja fiiliskuvia). No mutta, jos näette jossakin kaupan Canon 6Dn ja 20mm f. 2.8 objektiivin niin pistäkää viestiä tulemaan. ps. Hyvä löytöpalkkio maksetaan erittäinkin mielellään.

Blogin kannalta tämä tietenkin tarkoittaa monimutkaisuutta ja hiljaisempaa tahtia. Katsotaan kuinka saan homman pyörimään ilman kameraa, parhaani tulen koittamaan. Postaustahti ei tule olemaan sama mitä normaalisti, mutta toivottavasti jaksatte pysyä silti mukana. 

Mukavaa torstaipäivää kaikille!


IMG_2120m


IMG_2118m


6 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten voi käydä tolleen :( Toivottavasti joku ihana ihminen löytäis sen <3 Harmittaa jotenkin sun puolesta ihan hirveästi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myötätunnosta Beata < 3 Joo kyllä sitä miettii itekin, että miten voi käydä näin. No toivotaan vielä ja niinkun kirjoitinkin, onneksi se on kuitenkin vaan kamera.

   Poista
 2. Voi hitsi, tällaset ei todellakaan ole mitään kivoja juttuja. Toivottavasti kamera löytyy!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kyllä : ( kiitos, pidetään peukkuja että vielä löytyisi!

   Poista
 3. Voi ei!! :"( Ei oo todellista.. Toivotaan et löytyy <3 Ja jos haluut kuvaan niin muhun yhteys mä voin kuvaa sit aina :-*

  VastaaPoista