30. marraskuuta 2015

OVERSIZE BOMBER & PULL-ON BOOTS

IMG_7634m


IMG_7438m


IMG_7512m


IMG_7541M


IMG_7506m


IMG_7543m

pictures by Anni Koskimies

BikBok bomber / Cubus scarf / FilippaK merino wool knit / Levi's super skinny jeans from JC / Vagabond bag (old) and "Anna" boots

Huomenta! Aloitetaan viikko täällä blogin puolella parhaalla mahdollisella tavalla, eli asukuvilla. Kyseinen asu on lauantailta, jota tosin ulkoilutin edellisellä viikolla ainakin jo kerran ennen viikonloppua. Tässä asusssa on sopivasti naisellisuutta ja rouheutta yhdessä. Ja ai että rakastan noita viininpunasia saappaita, ne on vaan niin upeat! Tykkään niin hirmusen paljon, että saappaiden malli on tuollainen koko matkalta leveä, näissä on mielestäni asennetta enemmän kuin perus saappaissa. Yleisesti ottaen kun olen ehdottomasti enemmän nilkkureiden kuin saappaiden perään, juurikin sen kaipaamani asenteen takia. Mutta näissä saappaissa on ehdottomasti potkua!

Energistä maanantaita < 3

29. marraskuuta 2015

w/ SS - SNEAK PEEK 1

IMG_7377m


IMG_7360m


IMG_7393m

Old leather jackets turned into new wallets and backpacks

Ensimmäinen sneak peek siitä, mitä on tulossa! Kaikki nahkatuotteet on siis tehty kierrätetystä nahasta ja ovat alkujaan vanhoja nahkatakkeja. Takit on purettu, pakastettu ja siitä uudelleen kasattu näiksi tuotteiksi. Vanha tuote fiksusti uusio käytetty : ) Kaikkien tuotteiden vuorit ovat orgaanista puuvillaa. Toivottavasti pääsen pian näyttämään kunnon sneak peekkiä noista repuista. Stay tunned!

28. marraskuuta 2015

MUST HAVE SHOES

musthave

Vagabond "Kaley" ankle cut boots

Mulla on erittäin paha päähänpinttymä saada kevääksi käärmekuosiset nilkkurit.. Näin ensimmäiset jokunen kuukausi sitten Mangossa ja sovittelin niitä heti ihastuksissani. Valitettavasti olen sen verta mukavuudenhaluinen, että korko oli liian korkea makuuni ja tekonahka ei kuulu materiaalina lemppareihini. Onneksi bongasin nämä Vagabondin Kaleyt. Näissä on täydellinen malli ja sopiva koron korkeus! Värin valinta tosin tulee tuottamaan päänvaivaa.. 


27. marraskuuta 2015

R/H STUDIO

  


Bongasin Facebookissa R/H Studion videon "Bringing Fashion Closer" ja oli pakko tulla jakamaan kyseinen video tänne blogin puolelle. Videossa nousi monia hyviä pointteja ja ainakin henkilökohtaisesti sain taas muistutuksen siitä, että pitäisi ajatella tarkemmin ostokäyttäytymistä, sekä vaatteiden alkuperää. Ihan mahtavaa, että meiltä löytyy tämän kaltaisia yrityksiä Suomesta. 

Inpiraatiota kissankokoisin kirjaimin. < 3 

BURGUNDY COAT

IMG_7135movk


IMG_7341m


IMG_7174m

pictures by Jenni / Kenkäpäiväkirja

H&M Studio a/w15 coat / Levi's super skinny jeans from JC / Vagabond bag (old), gloves and "Saida" shoes / Mango shades

Ai, että pidän tosta takista! Vielä maanantaiaamuna, ennen kuin suuntasin kuvailemaan Jennin kanssa, roikkui takissa hintalappu paikoillaan. En ollut päättänyt pitäisinkö vai palauttaisinko takin. Kiskasin sen niskaan ja päätin, että takki on tullut jäädäkseen. Hyvä niin, sillä takki keräsi useita kehuja tutuilta sekä tuntemattomilta päivän aikana. Olin ensimmäisen päivän jälkeen siis täysin varma, että ostos oli täyskymppi. Ja näitä kuvia katsellessani, oon vieläkin varmempi päätöksestä. Niin ihana tuo malli, sekä väri. Tykkään myös todella paljon tuosta kauluksen yksityiskohdasta. 

Ihanaa viikonloppua < 3


26. marraskuuta 2015

w/ SS

Vähän vääntää vatsassa ja suupieli nykii hymyyn, koska vihdoin voin paljastaa teille vähän enemmän mitä ollaan tässä syksyn aikana kasattu menemään... Olen puhunut aikasemmin, että ollaan perustettu yritys ystäväni Roosan kanssa ja kyseessä on siis koulussa suoritettava NY Vuosi yrittäjänä ohjelma. Tarkoituksena on pyörittää vuoden ajan yritystä ja nyt se on vihdoin konkretisoitumassa papereista, ajatuksista ja luonnoksista ihan oikeiksi tuotteiksi ja tapahtumiksi.

Meidän yritys with Salo Suanto eli w/ SS, on nuori design yritys joka työstää vaatteita, sekä asusteita kierrätysnahasta ja orgaanisista kankaista. Homma on tosiaan käynnissä, ensimmäiset tuotteet valmiita ja samoin ensimmäiset myyntipäivät kalenterissa. (Näistä lisää pian!) Syksyllä myynnissä on kierrätysnahasta valmistettuja lompakoita, reppuja, laukkuja ja joogamattokasseja. Keväällä tulee myös vaatteita. Nettisivut ovat työn alla, mutta löydät meidät jo Facebookista sekä Instagramista nimellä @withsalosuanto. Enjoy the ride w/ SS!

HELLO FROM MY INSTAGRAM

insta6


insta5


insta3


insta2


insta1


@terhisuanto

25. marraskuuta 2015

GREY + BLACK

IMG_1074m


IMG_1097m


IMG_1114m

hff

IMG_1109m


IMG_1098m


IMG_1080m

pictures by Heikki

H&M faux fur / Zara boot cut jeans / Massimo Dutti shoes

Huomenta! Tällä hetkellä mun päivät on buukattu täyteen, jokaikistä tuntia myöten. Kaikki tekeminen on kuitenkin mieluista, joten sitä on aika innoissaan koko ajan. Tosin aamuisin herätessäni univeloissa toivoisin, että voisin nukkua seuraavat vuorokaudet tauotta. Sitä sanotaan, että "take the risk or lose the chance", niinpä olen valinnut ottaa riskin ja tulevana keväänä panostaa asioihin joita oikeesti haluan tehdä. Yksi niistä asioista on bloggaaminen. Toivottavasti tulette huomaamaan sen täällä blogin puolella intona tekemiseen, hyvänä materiaalina, sekä aitona meininkinä. Onpa jännittävää kirjoittaa mustaa valkoiselle asiasta, jota on päässään pyöritellyt pidempään. 

Energistä keskiviikkopäivää kaikille < 3

23. marraskuuta 2015

MONDAY MOOD

tumblrinspo

pictures from my tumblr

Huomenta! Harmaa ja kylmä aamu, joten päätin piristää sitä selailemalla tumblria. Tumblr on mulle ehdottomasti hyvän mielen paikka, semmoinen missä katon vaan kuvia ja kuvat on täysin anonyymejä. En kiinnitä sielä huomiota lainkaan siihen, kuka on kuvan lisännyt saatika mieti miltä feedini näyttää tai kuinka monta seuraajaa mulla on. Mulla ei ole hajuaakaan näistä asioista ja se on ihanan rentouttavaa. Ja tykkään esimerkiksi näin maanantaiaamuisin hypätä hieman arkea pakoon tumblr-maailmaan. Joten inspiroivaa maanantaita tyypit! < 3

22. marraskuuta 2015

TODAY'S

DSC_2817m


DSC_2898m


tks


DSC_2868m


DSC_2916m


DSC_2822m

pictures by Janni Ehari

Second hand Camel coat / &other stories knit / Levi's super skinny jeans from JC / Adidas Stan Smith / Vagabond gloves

Nyt se talvi toden totta on täällä. Aivan hyytävä ilma ollut koko päivän ja sormet tunnottomina palasin kotiin aamuiselta kuvausreissulta Jannin kanssa. Jannin instagramia seuraavat näkivät kuinka hymy oli hyytynyt jo kuvaussession lopussa... Varma talven merkki on myös se, että puhelimesta loppuu akku ilman, että siihen on edes koskenut. I really love my iPhone... Asiaan toki saattaa vaikuttaa myös se, että kyseessä on viisi vuotta vanha puhelin jonka takanäyttö on teipillä kassassa. Jep, joululahjalistan kärjessä on uusi puhelin.

Nyt hakemaan jotain ruokaa, sunnuntai-iltaa ihanat! < 3

20. marraskuuta 2015

BLACK & BURGUNDY

IMG_0884m


IMG_0941m

tuplake18

IMG_0916m


IMG_0963m


IMG_0960m


IMG_0913m

pictures by Heikki

Zara coat / D-id jeans and shades from JC / Vagabond "Kenova" boots and gloves / Cubus scarf

Huomenta! Hirmunen kiire joten löpinät sikseen, ihanaa perjantaita < 3

19. marraskuuta 2015

MY FAVORITE BLOG AT THE MOMENT

hanna_stefansson__copenhagen_1


hanna_stefansson_ada2_2


hanna_stefansson_redpink_1

all the pictures from hanna.elle.se

Huomenta! Inspiraatiota hieman tähän synkkään torstaiaamuun Hanna Stefanssonilta. Kyseisen naisen blogi, sekä instagram on ehdottomia lemppareitani some-maailmassa. Syy siihen on rento tunnelma kuvissa, iso hymy, sekä pettämätöntä tyylisilmä. Kaikki tossa blogissa vaan tuntuu todella aidolta, joka on ihanan kadehdittavaa. Tollasen fiiliksen haluan löytää myös omaan tekemiseeni. I keep on working! 

18. marraskuuta 2015

SUNDAY OUTFIT

IMG_0839m


kmk


IMG_0800mm


IMG_0727m

photos by Anni Koskimies

Zara coat / FilippaK mohair knit / H&M pants / Vagabond "Amina" shoes

Huomenta! Täällä ollaan taas, teki muuten hyvää olla edes avaamatta konetta useampaan päivään. Nyt taas entistä innokkaampana postailemassa, haha. Heti ensimmäiseksi esille sunnuntain kuvia. Käytiin tuolloin ensimmäistä kertaa kuvailemassa yhdessä Annin kanssa. Annin nimi tulee siis varmasti vilkkumaan jatkossakin kuvaajan kohdilla, sillä kuvista tuli varsin kivoja! Varsinkin, kun ottaa huomioon, että on täysin tuntemattomat tyypit nappailemassa yhdessä kuvia ja kuvissa esiintyvä tyyppi oli juhlinut menemään koko edellisen yön. Unta takana oli siis se vajaat 3 ja puoli tuntia ennen kuin treffattiin sunnuntaiaamuna.. Heh. Onneksi Anni ei kuitenkaan pelästynyt väsynyttä olemustani vaan sovittiin, että kuvaillaan mahdollisimman pian taas yhdessä. Yksi blogin parhaista puolista on ehdottomasti uusiin ihmisiin tutustuminen. Onneksi siis huutelin kuvaajan perään jokunen viikko sitten täällä blogin puolella, näin pääsin tutustumaan myös tähän mahtavaan tyyppiin : ) 

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! Mulla on tiedossa ihan paras ilta, Hessu on taas Helsingissä. Happy girl right here < 3

16. marraskuuta 2015

MONDAY

Untitled


Untitled

Janni < 3 

Maanantaiaamu ja takasin sorvin ääreen. Koulua aamulla, illalla töitä ja huomenna sama homma. Alkuviikon uurastus kuitenkin palkitaan viikonloppuvapailla, joten kummasti jaksaa painaa menemään : ) Päätin jakaa muutaman kuvan musta ja Jannista näin maanantaiaamun kunniaksi. Ihan vaan siksi, että mun mielestä Janni on mahtava tyyppi. Tarviiko sitä sen suurempia syitä, ei mun mielestä. Elämässä olevat ihmiset on kuitenkin niitä tärkeimpiä asioita koko elämässä, joten heistä ei voi koskaan tarpeeksi kiitollinen. 

Nyt kouluun, mukavaa maanantaita! < 3