30. syyskuuta 2015

GREEN CULOTTES PANTS

IMG_0111m

tuplaculottes

IMG_0078m


IMG_0136m

photos by Heikki Suoraniemi 

Mango suede jacket / Zara jumpsuit / Pull and Bear scarf / Vans / Vagabond bag

 Huomenta! Vihdoinkin asukuvia culottes jumpsuitin kanssa. Tämä on ollut mulla päällä eräissä häissä pinkkien korollisten sandaalien kanssa, sekä yhdissä viikonloppu riennoissa käärmeennahka korkojen kanssa. Viimeisenä mainitsemani asukokonaisuus on bongattavissa instagramissa. Tuo jumpsuit itsessään on aika näyttävä ja joidenkin mielestä ehkä jopa juhlava. Halusin tällä kertaa kuitenkin pukea sen päälle ihan tavallisena arkipäivänä. Mielestäni se on oikein kiva myös tälläisenä arkiversiona. Ja olen kyllä edelleen intona tästä culottes mallista. Olen siis onnistunut laajentamaan mukavuusaluettani! Mitä olette mieltä toimiiko kokonaisuus?

Tänään tiedossa tavallista tavallisempi keskiviikko. Koulua ja vähän lisää kouluhommia siihen päälle.. Mutta viikon päästä mulla alkaa loma töistä ja pian sen perään myös koulusta. Joten kivasti jaksaa kyllä painaa menemään kun tietää, että kohta hellittää hetkeksi : ) Tsemppiä keskiviikkoon kaikille! < 3

29. syyskuuta 2015

THE PERFECT JACKET

Untitled #28


To find these jackets click here and here

Takki josta voisin nähdä unia, mutta realisti minä pääsee valloilleen myös unissa. Takilla on 2200€ hintaa, joka on omalle budjetilleni aivan liian suuri summa.  Jos hintaa olisi vähemmän, olisin kiikuttanut kyseisen takin kotiin jo aikoja päiviä sitten. Olen kuitenkin päätynyt unelmoimaan takista useiden tumblr ja pinterest kuvien parissa. En halua sijoittaa pienempää summaa samankaltaiseen takkiin, se ei vaan tunnu omalla kahdallani minulta. Jos olen johonkin silmäni pistänyt niin en pysty ostamaan vaastaavanlaista tuotetta, hassua mutta sellanen mä olen. Onko teistä kukaan samanlainen? 
Näinpä jatkan unelmointia kyseisestä takista ja toivon sijoittavani siihen ehkä joskus opiskelijavuosien jälkeen. Yep, keep dreaming...  

OUTFIT - LILA FAUX FUR

IMG_9681m


IMG_9689m


IMG_9726m


tuplalilakarva


IMG_9710m


IMG_9689m


IMG_9717m

photos by Heikki Suoraniemi

H&M faux fur / Levi's super skinny jeans from JC / Vagabond "Amina" shoes

Huomenta! Jossain aikasemmassa postauksessani paljastin ostaneeni heräteostoksena H&Mltä alennuksesta 10 eurolla tekoturkin. Tässä kyseinen heräteostos olisi nyt tosi toimissa. En ole ihan vielä päättänyt mitä olen takista mieltä. Ehkä se kuuluu niihin vaatteisiin jotka ovat niin hirveitä ja siksi lopulta jo niin makeita?! En tiedä, mutta kivaa vaihtelua se ainakin on muuten niin monotomisen vaatekaappiini. Minkä tuomion te annatte takille?

Mukavaa tiistaita kaikille < 3

28. syyskuuta 2015

CASUAL CHELSEA BOOTS

IMG_0009m


IMG_9990m

"Sally" chealsea boots from Vagabond 

 Tarviiko tähän muuta todeta kuin, että I love them < 3 Musta, klassinen, hieman tylppäkärkinen, nahkavuorinen nilkkuri. Tälläisen kengän kanssa ei voi mennä pieleen. Tämä käy moneen asuun ja eroaa aikasemmista chelsea nilkkureistani tuon kärjen, sekä nahallapäällystetyn resorin vuoksi. Poikaystäväni mielestä (kuten varmasti monen muunkin) kastiin saapui taas samanlainen musta nilkkuri. Mutta eikö juuri niillä detaljeilla ole suurin merkitys? Niinpä nämä ovat täysin erilaiset kuin muut nilkkurini ja mikä tärkeintä; myös täysin minua. Vielä kerran; I love it < 3

WEEKEND BREKKIE

IMG_9837m


IMG_9830m


Kunpa tämä maanantai aamu olisi alkanut samallalailla kuin eilinen aamu. Yhteiset aamupala hetket on parhaita. Meillä arki vaan on niin erilaista, että tälläset hetket jäävät armotta viikonloppuihin. Toisaalta varmaan siksi ne tuntuukin niin luksukselta. Heikki myös paljasti mut, oikeesti söin kanasalaatin jämiä tortillan välissä, en kreikkalaista jogurttia hedelmillä. Pelkkää rekvisiittaa koko homma ja yritin saada elämäni vaan näyttämään paremmalta ; )

 Maanantai huomenta muuten! Täällä on herätty hieman levänneempänä ja vikeämpänä. Vatsa tosin kenkkuilee nyt puolestaan ja päätin viettää koti/kirjasto työpäivän tänään. Kouluhommaa riittääkin, joten täytyy ottaa asioita hoidettavaksi än-yy-tee - NYT! Kuuluillaan illemmalla uudemman kerran.

ps. Joko katoitte eiliset asukuvat?!

27. syyskuuta 2015

OUTFIT - LIGHT BLUE KNIT

IMG_9879m


tuplavaalsin


IMG_9979m


IMG_9923m


IMG_9922m

photos by Heikki Suoraniemi 

H&M knit / Monki jeans / Hugo Boss shoes / Vagabond bag / Mango shades

Iltaa kaikille! Takana täysiviikko koulutunteja ja siihen päälle 30tuntia töitä, joka just tällä hetkellä tuntuu pääkopassa. Teksti ei luista joten jääköön kirjottelut tältä erää tähän ja annetaan tämän päivän asukuvien puhua puolestaan. Ihanaa sunnuntaita < 3

26. syyskuuta 2015

HOME DETAILS

IMG_9381m


IMG_9377m


IMG_9387m

Meidän 37neliön yksiössä sisustaminen tapahtuu lähinnä tälläsillä pienillä detaljeilla. Ne on helppoja (ja halpoja) tapoja muuttaa kodin ilmettä hieman. Vaihdoin tällä viikolla neuleet rekkiin kauluspaitojen ja muutamien muiden paitojen kaveriksi. Vanhan käsisaippuan loputtua nappasin käyttöön uudet tyylikkäät pullot. Tälläsissä pulloasioissa olen aikamoinen hifistelijä, myönettäköön. Tiskiaineen on aina oltava nätissä pullossa, koska meillä sen on oltava esillä, eikä mahdu mihinkään kaappiin. Vihreä jätti Fairy nököttämässä keittiössämme?! Noup. Fairy on meillä kirkasta ja hajutonta. 

Huomenta muuten! Täällä on suuntana aamuvuoro ja seuraavaksi pitäisi nappasta jotain päälle pantavaa. Pää lyö tyhjää asujen kohdalla näin lauantai aamuna. Ulkona on super sumuista ja viileä syksy on todella saapunut. Tuli juuri sellanen fiilis, että oliskohan tänään sopiva hattupäivä?! Mutta nyt on jatkettava, etten myöhästy. Mukavaa lauantaita < 3


25. syyskuuta 2015

JOFAMA BY KENZA

IMG_9392m


IMG_9396m


IMG_9397m

Olen päättänyt myydä Jofama by Kenza (nro 3) nahkatakkini. Hieman haikein mielin, koska se on mielestäni ihana mutta jäänyt autamatta aivan liian vähälle käytölle. Niinpä päätin postata takin tänne, jos täällä joku haluaisi tarjota sille paremman kodin missä pääsisi enemmälle käytölle. Takki on kokoa 34, mutta mitoitus on väljää joten sanoisinkin koon olevan todellisuudessa lähempänä kokoa 36. Ovh hinta takilla on päälle 300€ ja mun hinta olisi 140€ ta tarjoa! (suurimmaksi osaksi roikkunut henkarilla..) Takki on erinomaisessa kunnossa! Jos joku kiinnostuu, niin sähköpostia tulemaan terhisuanto@hotmail.com

OUTFIT - YELLOW SKIRT

DSC_4971m


DSC_4906m


tuplakelthame


DSC_4907m


DSC_4972m

 photos by Janni Ehari / just my imagination

Mango suede jacket / Zara faux leather skirt / Vagabond bag and shoes

Huomenta! Olen tapojeni vastaisesti hieman säätellyt näitä kuvia. Ihan vain siksi, että näistä tuli mun mielestä ihan älyttömän kivoja. Nää otettiin viime sunnuntaina erittäin pikasesti, hieman hälläväliä asenteella ja tässä on tulos. Heittämällä yhdet mun lempparikuvista tältä syksyltä.  Ja tää laatu näissä, onhan tää "pikkasen" eriluokkaa kuin mitä mun vanhalla Canonilla saa.. Laadun kanssa ei kuitenkaan tarvitse tapella enää kauaa, olen nimittäin päättänyt hankkia uuden kameran tässä piakoin. En vielä ole täysin päätynyt mihinkään kameraan, mutta muutama varteenotatettava vaihtoehto on kiikarissa. : )

Mitä tulee sitten itse asuun, no se on myös heittämällä yksi lemppareistani. Olen täysin rakastunut hameisiin tällä hetkellä, joka on täysin uutta mulle. Tuo keltainen tekonahkahame on täyttä rakkautta, vaikka onkin hieman hioastavaa sorttia. Toivottavasti olette mun kanssa yhtä fiiliksissä tästä asusta ja kuvista!

Happy Friday peep's! < 3 

24. syyskuuta 2015

OUR THURSDAY EVENING

IMG_9684m


Chilling together and eating chicken salad. Perfect Thursday evening < 3

Meillä on Torsdag mys kotona. Ihan vaan yhdessä oloa, se on just sitä mitä kaipaan nyt. Ihanaa iltaa, pus!

BLACK BAGS

IMG_9351m


IMG_9368m

 All the bags from Vagabond

Jossain vaiheessa kyllästyin muovisiin ja helposti köykäisen näköisiin laukkuihin. Silloin päätin, että tästä lähdin ostan vain nahkalaukkuja jotka kestävä aikaa ja käyttöä. Sen jälkeen olen pysytellyt päätöksessäni, lukuunottamatta yhtä keltaista tekoturkis laukkua (kuullostaapa kauhealta näin kirjoitettuna : D) ja Zaran harmaata tekonahka reppua. Olen tekonahkaisista laukuista säästänyt yhden Zaran vihreän erittäin tukevaa tekoa olevan pienemmän laukun. 

Kuinka moni ajattelee laadukkaamman laukun kohdalla automaattisesti monia satoja/tuhansia euroja maksavia laukkuja? Ennen olisin voinut nostaa tässä kohtaa käteni ylös ja mieleeni olisi pomppinut Chanel, YSL, Louis Vuitton ja Balenciaga. Nyt hieman enemmän asiaa miettineenä ja useita erittäin hyvä laatuisia laukkuja omistavana voin todeta, että hinta lapun ei tarvitse olla monen sadan/tuhannen euron paikkeilla. Kallein laukkuni on maksanut 180€, se on täyttä nahkaa, ompelujälki erinomaista ja yksityiskohdat huoliteltuja. Tiedostan sen olevan myös iso summa, mutta verrattaessa esimerkiksi aikasemmin mainitsemiini merkkeihin puhutaan aivan pikku summasta. Fakta on, että laatu maksaa ja, että nahka maksaa. Jos tavoitteenasi on kuitenkin ostaa mahdollisimman laadukasta ja kestävää, ilman että maksat itsesi kipeäksi niin suosittelen brändien sijasta keskittymään hinta/laatu suhteeseen. Asetankin aina tuotteita ostaessani itselleni kysymyksiä kuten; Kuinka korkealle hinta voi laadun myötä nousta? Mistä maksan hinnassa; brändistä, desingista, tuotantomaasta, laadusta vai kaikista yhdessä? Henkilökohtaisesti olen valmis maksamaan laadusta, tuotantomaasta, sekä desingista. Punnitsen näitä kolmea asiaa aina ostessani tuotteita. Kalleimman hinnan hyväksyn tuotteelta jossa yhdistyy kaikki nämä kolme asiaa mieleiselläni tavalla. Tämä ei tarkoita, ettenkö himoitsisi merkkilaukkuja ja olisi ikionnelinen  jos Chanelin omistaisin, se ei vaan omassa rahatilanteessa olisi millään muotoa järkevää. : )

Miten te punnitsette ostaessanne tuotteita? Ja mitkä ovat teille tärkeitä asioita tuotteissa?

23. syyskuuta 2015

OUTFIT - RED SKIRT WITH GREY KNIT

IMG_9457m


IMG_9465m

 photos by Miika Waskinen

Samsoe&Samsoe knit / Cubus scarf / Zara skirt / Vagabond bag and shoes

 Huomenta! Kerettiin eilen, juuri ja juuri ennen pimeää, nappaamaan nämä kuvat. Laatu pääsi valitettavasti kärsimään, mutta siitä huolimatta päätin jakaa kuvat teille. : ) Asu oli mielestäni sen verran kiva, että se ansaitsi päästä blogiin ja teille näytille. Olen täysin hullaantunut tuohon punaiseen mokkahameeseen, love it < 3 Mitä pidätte? 

22. syyskuuta 2015

HOME CHILLING

tuplahenga


Tänään joutuu vielä nuuskimaan toisen paitaa, ikävöimään ja nukkumaan yksin. Toisin on huomenna kun saa halailla, hengailla ja käpertyä kainaloon. Ahh keskiviikot on tässä taloudessa aina inhottavimpia ja parhaimpiä päiviä. Huomenna on taas hyvän keskiviikon aika, kun saan Hessun viikoksi Helsinkiin. Tämä ilta siis vielä menee ilta hengaillessa Hessun paidassa ja koneella postauksia näpytellen, jotta saan yhdessä vietetyn ajan maksimoitua loppuviikoksi : )  Mukavaa tiistai iltaa kaikille, pus!

Ja hei kiitos mahtavista kommenteista aikasempaan postaukseen! Olette niin huippuja < 3 

HAPPY

Sain loppu kesästä/alku syksystä muutaman kommentin missä todettiin, että blogini ansaitsi enemmän lukijoita. Nämä kommentit ovat toki ilahduttavia, koska se meinaa sitä että joku tykkää siitä mitä teen. Teen siis jonkun mielestä jotain oikein. Toisaalta tälläset kommentit on myös niitä jotka saa miettimään syitä, että miksi ihmiset eivät jää ns. vakkari lukijoiksi. No olen päätellyt ainakin sen, että blogit alkaa olla jo menneen talven lumia verrattaen instagramiin ja snapchatiin. Toinen on se, että blogien määrä on järkyttävä täällä bittiavaruudessa. Kuinka todennäköstä siis edes on, että joku tänne eksyy? Ei kovinkaan. Blogimaailmassa tarvitaan paljon onnea ja oikeaa ajoitusta. (Vähättelemättä lainkaan sitä, kuinka paljon myös työtä tarvitaan!)

Mutta tiedättekö mikä on parempaa kuin miljoonat lukijat ja seuraajat? (täyttä rakkautta teitä 73kohtaan!) Se kun saat credittiä tekemisestä joltain sellaselta taholta tai suunnalta jota itse arvostat. Makeeta oli olla ehdolla vuoden tyyliguruksi Elle Style Awardseissa viime vuonna. JC Finland postaa sun kuvan instagramissa yhteisessä kollaasissa Kristin Sundbergin ja Minna Someron kanssa. (say what!?) Ja kyllä, sehän on vain pelkkää mainosta heille, mutta itelleen se tuntuu siistiltä. Kuinka siistiä oli joskus keväällä herätä ja nähdä puhelimessa viestejä kavereilta jotka oli laittanut linkin Jannin blogiin. Janni kertoi kysymyspostausvastauksissaan, että sen mielestä olis siistiä tavata joitakin vakkarilukijoitaan ja valitsi mut esimerkiksi. Kehasi siistiä tyyliä ja sitä kuinka vaikutan mukavalta tyypiltä. Se päivä meni helposti hymyillessä : ) Kaikista kivointa on se, että uskaltauduin laittamaan Jannille viestiä ja nyt ollaan kaverustuttu.


Untitled


Eilen menin ihan tavallisesti räpläämään instagramiani ja huomasin, jotain mitä en todellakaan ikimaailmassa olisi uskonut ikinä tapahtuvan. Vagabondshoes on maininnut sinut kommentissaan. Ja jep sielä se oli, minä ja minun viininpunaiset saappaani Vagabondshoesn instagramissa. Instagram tilillä joka on hyvin tarkkaan valittu, yleensä sielä näkyykin vain postattuna isojen nimien kuvia. Kuvia lemppari instagraamijaltani, kuten @niklasberglind , @mrjulls  ja @hannastefansson ! Ja sitten lilla Jag. Kaappasin kuvan ja lähetin sen nopeasti kuvan ottaneelle Sadulle ja tietty Heikille. Koska tosiasssa koko kuvan credithän menee Sadulle, mä vaan satun olemaan kuvassa niin sanotusti. : )


Nyt sitä puhkuu taas intoa ja on niin super iloinen. Ja hei kivaa, että olette messissä! < 3

ps. Pitäkää peukkuja mulle, oon menossa tänään työhaastatteluun!

21. syyskuuta 2015

TBT OUTFIT













outfit from last fall

Huomenta! Vietin eilisen illan vanhemmillani reilaillen ja Veetiä rapsutellen : ) Sunnuntain kului siis täydellisissä relailu meiningeissä! Kerettiin Jannin kanssa pikasesti kuvaamaan eilen asukuvat ennen mun töitä, mutta muuten kameran kuvasaldo on näyttänyt nollaa.. Niinpä kaivelin vanhoja kansioita ja löysin viime syksyn asuista nämä kuvat. Musta on välillä mukavaa palata takasin ajassa ja nähdä mitä sitä tuli pidettyä, juurikin esim vuosi sitten. Bloggaamisen paras puoli on ehdottomasti kaikki talteen jäävät kuvat : ) Ja no mitä asuun tulee, niin voisin kuvitella edelleen pitäväni tätä kokonaisuutta. Mukavaa on myös huomata, että omistan edelleen jokaikisen vaatekappaleen näistä kuvista. Olen selkeästi kehittynyt ostajana, woppaaa! 

Nyt nukkumaan, aamulla on paluu arkeen koulun ja töiden merkeissä. Kullaan viimeistään huomenna! < 3 

19. syyskuuta 2015

OUTFIT - BURGUNDY BOOTS

IMG_9241m

tuplakivi

IMG_9134m


IMG_9209m

tuplasaapas

 photos by Satu Saalola (instagram @moisatu)

H&M coat / Carlings pants / &other stories bag / Vagabond "Anna" boots

Tällä kertaa on tarjolla hieman erilaisia asukuvia. Käytiin valokuvaajaksi valmistuneen kaverini Sadun kanssa kuvailemassa torstaina. Oli super hauskaa olla kuvailemassa ihmisen kanssa jolla on selkeä oma tyyli kuvata. Meillä oli käytössä mun huono kamera, mutta silti näistä tuli mun mielestä tosi kivoja. Muutaman kerran pääsi ärräpäitä kun tarkennus oli aivan väärin, kun kuva olisi sitten muuten ollut hyvä. Huvittaa näin jälkikäteen, mutta sillon meinas tulla itku.. : D 
Asiasta kolmanteen, rakastan noita saappaita < 3

Mukavaa lauantai iltaa kaikille, pus!