28. huhtikuuta 2015

DINNER DATE
I had a dinner with my friend Julia. True girl time <3

Olen viettänyt tiistai illan ystäväni Julian kanssa, todellista tyttö aikaa <3 Käytiin syömässä pastat Vapianossa, kierreltiin kaupoilla (no shopping for me!) ja Robertsissa kaakaoilla. Tälläsiä iltoja lisää näin keskelle viikkoa, kiitos! Kämppä kuvat jäi siis tältä päivää, mutta se postaus ilmestyy tänne aamulla. Palaillaan silloin paremmin. Toivottavasti on ollut mukava päivä! <3

27. huhtikuuta 2015

TODAYS OUTFIT - NUDE AND BLACK
 photos; Heikki Suoraniemi

coat from H&M // Vintage shirt // pants from Mango // bag and Zoe shoes from Vagabond // shades from Barcelona

Päivän asukuvissa on lauantain työpäivän asu. Lähes koko beigeissä mentiin, lisänä vähän valkosta ja mustaa. Musta toimi mielestäni aika kivasti kontrastin tuojana ja astuinkin mukavuus rajojeni ulkopuolelle, sillä useimmiten pukeudun monotomisesti samaan sävyyn päästä varpaisiin. 

Maanantaita muuten! Harjottelusta selvitty ja maanantai tuntui menevän poikkeuksellisen sutjakkaasti ja äärettömän nopeasti. Kerkesin myös (tai no lähinnä muistin..) nappaamaan luonnon valossa muutamia kuvia täältä meidän lukaalista, joita on aikasemmin toivottu. Viimeistään huomenna siis kuvia kämpiltä. : ) Kuinka moni on kerinnyt lukasemaan eilis iltaisen postaukseni? Pistäkääpä mielipiteitä kehiin ja postausehdotuksia otetaan vastaan mieluusti. Aina mukavaa kuulla mikä teitä kiinnostaa. : ) 

26. huhtikuuta 2015

MAKE IT LAST
Kaikki GinaTricotissa hiljattain vierailleet ovat varmasti törmänneet yllä olevaan kuvaan. Moni on saattanut myös tutustua kyseisen naisen blogiin jo ennestään tai viimeistään nyt kyseisen kamppanjan myötä. Niille joille kyseinen blogi ja bloggaaja ovat vielä täysin vieraita, niin haluaisin hehkuttaa Emma Elwinistä, jonka blogi löytyy Make it last sivuston alta. Emma Elwinin blogi on ihanan raikasta vaihtelua omalle lukulistalleni ja siksi haluankin linkata myös täällä kyseisestä blogista. Hän edustaa arvoja joita haluaisin itse oppia tuomaan elämääni vielä paremmin ja tekee sen tavalla joka inpiroi minua henkilökohtaisesti erittäin paljon. Kestävämpää muotia, ekologisempia ja eettisempiä vaatevalintoja yhdistettynä upeaan tyyliin. Ensimmäinen mielikuvani kun joku puhuu vihreästä muodista on se, että vaatteet on tehty tinkien niiden ulkonäöstä ja muodikkuudesta. Onkin ihanaa nähdä elävä esimerkki siitä, että niin ei tarvitse olla. Ja, että jo pienillä valinnoilla on merkitystä. Parasta inspiraatiota hetkeen. 

Ja mitä tästä inspiraatiosta on sitten saatu, siitä on saatu suuntaa myös omalle blogilleni. Jotain tämän kaltaista haluan myös oman blogini antavan lukijoilleni. Ei kulutus juhlaa, ei loputonta vaatekaappia, eikä täydellistä elämää. Paitsi tietenkin havittelen sitä omasta mielestäni täydellistä elämää jota jokainen tekee kohdallaan. Haluan blogissani näkyvän enemmän; suunnitelmallisuutta, oman tyylini rakentamista, inspiraatiota, sekä elämän iloa. Muistan, että meille koulussa kerran asetettiin kysymys; Kumpi on mielenkiintosempaa trendikkyys vai mielenkiintoinen tyyli? Vastasin suoralta kädeltä että mielenkiintoinen tyyli, silti poden välillä riittämättömyyden tunnetta siitä etten kulje aallon harjalla. Asuni eivät ole tarpeeksi mielenkiintoisia, en ole napannut uusinta trendiä, käytän viime kauden värejä ja päälläni on samoja vaatekappaleita usein. Mikä on tämä typerä ajatusmaailma jota olen ajoittain viljellyt pääni sisällä? Eivät uudet vaatteet tee tyylistä mielenkiintoista, minä ja mielikuvitukseni ovat avaintekijöitä tässä asiassa. Nyt on aika nauttia vaatekaapistani ja käyttää sitä mielikuvituksella, kuten jo aikaisemmin totesin kertoessani että aion olla kesän ilman uusia vaateostoksia. Elämästä tulee toki nauttia ja satunnaiset sponttaanit heräteostoksetkin ovat täysin tervettä, minulle niitä vain sattui tulemaan liian usein ja liian paljon. Tuntuu kuin olisin löytänyt oman raiteeni, sen minkälaisena haluan blogini. Olen enemmän kuin inspiroitunut jatkaamaan kyseisellä linjalla, enjoy the ride! 
all photos from make it last

24. huhtikuuta 2015

FRIDAY MORNINGafter power walk; water and smoothie


Huomenta! Toivottavasti aamu on lähtenyt hyvin rullailemaan. Aamulla kävelyllä fiilistelin tota mahtavaa säätä. En millän malttaisi odottaa että 8tunnin päästä voin taas nauttia perjantai illasta ja toivottavasti vielä vähän auringostakin. Kevät ja kesä on kyllä parasta! Pakko vaan rutistaa harjottelupäivä kasaan. Tsemppiä muillekkin sisällä työskentelijöille ja nillee jotka on vapaalla tai mahdollisuus olla ulkona; nauttikaa! Mukavaa perjantaita <3 

23. huhtikuuta 2015

OAT-CHOCOLATE BODY SCRUB


Pientä hemmottelua arjen keskelle Herbinan kaura-suklaa kuorintavoiteella. Herkuttelua vähän erimuodossa nimittäin tuoksu todella on kuin suklaakaura kekseissä, haha ; ) Kuorinnan jälkeen aion levittää hieman päivettävää rasvaa. Siinä toivossa, että kevät säät lähtevät kunnolla rullailemaan ja pian pääsisi paljastamaan (tällä hetkellä kalman kalpeat) sääret. Vinkkejä hyvistä päivettävistä rasvoista, sekä kasvojen kuorinta-aineesta otetaan vastaan! Tällä hetkellä käytän Acon päivettävää voidetta ja olen ollut siihen tyytyväinen, mutta toisaalta vaihtelu voisi tehdä terää.. Vinkkejä jakoon siis! : ) 

21. huhtikuuta 2015

TODAYS OUTFIT - BLUE COAT AND LOAFERS

DSC_1242m


DSC_1358m


DSC_1303m


DSC_1399m


DSC_1404m


DSC_1382m


DSC_1245m

photos; Janni Ehari / just my imagination

coat from H&M // shirt from Mango // jeans from JC // loafers from Vagabond

Tiistaita kaikille! Toivottavasti kaikilla on alkuviikko mennyt mukavasti, mulla on ollut poikkeuksille paljon käytännön asioita hoidettavana. Loppu viikko onkin jo paljon iisimpi paitsi, että huomenna tupla päivä kylläkin; harjoittelua ja töitä. Oltiin sovittu Jannin kanssa treffit tälle illalle ja olikin piristävää käydä kunnolla ajan kanssa kuvailemassa. Ilman mitään kiirettä ja samalla höpötellen. Tälläisiä rauhallisia kuvailuja täytyisi ehdottomasti harrastaa huomattavasti useammin. Vaikka laajakulma kuvissa vääristymää hieman tulee (vaikka haluankin uskoa, että kuvittelette jalkojeni todella olevan noin pitkät..) niin mielestäni kuvat ovat super kivoja ja niissä on mukava tunnelma. On myös piristävää, että joku muu muokkaa kuvat. Kiitos Janni! Joutuu niin sanotusti katsomaan omia kuviaan ihan uudessa valossa ja mä ainakin tykkään kovasti tästä vaihtelusta. Ollaanko sielä samaa vaiko erimieltä?

ps. Jännittävästi aloitettu tämä housuhaaste käyttämällä mustia pillifarkkuja.... 

19. huhtikuuta 2015

FAVORIT SHOES AT THE MOMENT

IMG_5660m

old model from Vagabond

Nämä tulette näkemään yhditettynä kapeisiin farkkuihin ja valkoiseen t-paitaan. Perfect..

18. huhtikuuta 2015

SATURDAY MORNING

IMG_5618m


IMG_5634m

our lazy morning

Huomenta! Täydellinen lauantai aamu meneillään; saa herätä ilman herätyskelloa, aamu suihku, rauhallinen aamupala ja seuraavaksi aletaan yhden aikaan miettimään minne liikuttais.. Vaikka yleensä tykkäänkin herätä aikasin ja saada mahdollisimman paljon aikaan päivän aikana niin tänään tämä aamu tuli niin tarpeeseen, että saa herätä just kun haluaa ja vaan olla. Poikaystävänikin on tehnyt pitkää päivää koko viikon joten on mukavaa viettää aikaa ihan oikeasti yhdessä. Tällä löpinä postauksella ei ollut muuta virkaa kuin toivottaa  meidän laiskan lauantai aamun lomasta mukavaa lauantaita <3 Palaillaan todennäkösesti asukuvien merkeissä illalla! 

16. huhtikuuta 2015

PICKS OF TODAY - FILIPPA K

Untitled #25


all from Filippa K

Kävin tiistaina ystäväni Roosan kanssa kaupungilla ja jos aikaa riitää niin on vakioksi jo muodostunut käydä kiertämässä (aka. kuolaamassa..) Filippa K;n mallisto läpi. Tai kai mä lähinnä kuolailen ja Roosa kattoo perään etten osta mitään, haha! Tällä reissulla mun muistiini painautui yllä näkyvät tuotteet, kaikkien niiden täydellisten perus t-paitojen seasta. Eli jos vielä etitte uusia kevät kenkiä, takkia tai laukkua niin nämä tuotteet saavat mun vahvat suositukset. Olen ollut omiin Filippa K tuotteisiini erittäin tyytyväinen.

Huomenta! Sängyssä läppäri sylissä meiningeissä menty tämä aamu. Ihan mukavaa kyllä ottaa ihan rauhallinen aamu ennen harjoitteluun lähtöä. Illalla menen käymään isovanhemmillani ja vien äidilleni muutaman kassillisen eilen hinnoiteltua kirppari vaatetta. Onneksi hoidin homman eilen pois alta niin tänään voi ottaa rennosti. Äitilläni on lauantaista lähtien pöytä Riihimäen femmatorilla, joten  jos sielä päin majailette niin käykääpä ostamassa vaatteet pois ; ) Nyt aion selata hetken pinterestiä ja sen jälkeen starttaa tämä päivä! Mukavaa torstaita <3

13. huhtikuuta 2015

TODAY'S OUTFIT - FILIPPAK BOMBER

IMG_5243mm

IMG_5273mm

IMG_5281mm


tuplavihreä

IMG_5285mm

IMG_5293mm

photos; Heikki Suoraniemi

jacket from FilippaK // knit from Mango // pants from Zara // scarf from Cubus // shoes from Vans // shades from JC 

S N A P S

IMG_5124m

H O M E  S W E E T  H O M E

IMG_5137m

H O M E   M A D E  C R I S P B R E A D  B Y   M Y  M U M 

IMG_5142m

G E T T I N G   T H E R E   W I T H   T H E   W O R K P L A C E

IMG_5368m

S O M E   I N S P I R A T I O N

IMG_5363m

A W E S O M E   C U S T O M   M A D E   S H I R T   B Y  A N N I   L Ä M S Ä 

IMG_5376m

S U N 

IMG_5128m

N A T U R A L S   T O N E S 


Kuinka hieno on tuo Annin tekemä paita?! I'm in love! Odotan vielä pikkasen lämpimimpiä päiviä niin pääsen käyttämään tota. Se on perfect <3 


Huomenta! Täällä on vedelty aamupala nassuun ja nyt hyppäsin blogin ääreen lisäämään kuvia joita on viimeviikon aikana kertynyt kameran muistiin. Aika paljon kotikuvia, kiitos ihanan auringon valon. Tosin auringon valo myös paljastaa ikävän tosi seikan, meillä on pirun likaset ikkunat! Kevät suursiivousta on siis todella pukkaamassa, koitin äitiäni houkutella siivouskaveriksi. Ainakaan vielä hän ei hyppinyt tasajalkaa onnesta, haha : D Nyt pakko alkaa vaihtamaan vaatteita ettei tule super kiire. Ihanaa maanantaita ja alkavaa viikkoa <3

11. huhtikuuta 2015

SUEDE SKIRT ON ACTION

IMG_4472m

IMG_4480m

IMG_4527m

IMG_4486m

photos by my dad

shirt and skirt from Mango // (old) bag from Zara // (old) shoes from Vagabond // Vintage RayBan


Huomenta! Tulin yöpaitasillani nakkaamaan viimeiset Espanjan asukuvat näkyville. Aurinko paistaa super hienosti jo näin puol yhdeksän aikaan Helsingissä. Pikkasen kyllä harmittaa tällä hetkellä lähteä töihin sisälle.. Ilmeisesti hyvää ilmaa on kuitenkin luvattu ihan koko päivälle joten iltapäivällä toivottavasti pääsen myös mä nauttimaan auringosta ja tarkotuksena olisinki lähteä pikavisiitille mökille. 

Ja tosiaan mokkahameeni pääsi ekaa kertaa päälle Espanjassa jossa sen sai pukea paljaiden säärien kanssa. En vaan osaa ajatellakkaan yhdistäväni tuota sukkahousujen kanssa.. Jos kuitenkin hyvin käy on tämän käyttöaika täälläkin pian, tosin neuleiden ja lämpimimpiin tamineisiin yhdistettynä. Ja still strongly in love vintage RayBaneihin. Ihan niinkuin viime kesänäkin. 

Nyt on pakko toimia, vaatteet niskaan ja kamppeet kasaan. Toivossa, että keretään nappaamaan jotkut asukuvat tuossa ennen lähtöä tai viimeistään iltapäivällä mökillä. Mukavaa viikonloppua <3

9. huhtikuuta 2015

BLACK AND WHITE WITH OLIVE GREEN

IMG_4933m

IMG_4962m

IMG_4937m

IMG_4955m

IMG_4948m

photos; Heikki Suoraniemi

wool coat, striped shirt and faux leather pants from Zara // scarf from Cubus // Nike AirMax // shades from JC

Yllä oleva asu on Oulun paluu reissultamme muutama viikonloppu sitten. Olemukseni oli väsynyt tuolloin, vähäisten yöunien takia, joten matkustus kuteiden oli ehdottomasti oltava mukavat. Oliivin vihreät nahkahousut toivat vähän ryhtiä ja piristystä muuten niin simppeliin ja olemattomaan asuun. Pidän noista housuista niin kovasti, superi lisä farkkuvoittoisessa vaatekaapissani. Mustat nahkahousut kaapistani puuttuvatkin, en vain ole törmännyt vielä täydellisen mallisiin. Tuollaisten klassikko vaatekappalaiden kanssa ei tosin tule hosua, täydelliset varmasti tulevat vastaan jossain vaiheessa : )

Tällä hetkellä olen väsynyt, super väsynyt. Heikki laittaa nyt ruokaa ja taidetaan lähteä käymään vanhemmillani vielä tässä illalla. Muita suunnitelmia yritän välttää edes suunnittelemasta, haha. Viettäkää rentouttavaa torstaita, huomenna on jo perjantai! Halleluja <3

SUNNY MORNING

IMG_5218m

IMG_5226m

IMG_5224m

IMG_5227m

my morning today


Huomenta! <3 Tuntuu, että tästä päivästä tulee hyvä.. Aurinko paistaa, olen kerinnyt viettää rauhallisen aamun ja syödä lemppari aamupalani, sekä pika selaillut Ellen. Eikä vieläkään ole kiire. Siksipä poistun tästä koneelta ettei se kiire myöskään pääse yllättämään.. Halusin vain tulla toivottamaan ihanaa torstaita <3