28. helmikuuta 2015

INSPIRATION; WHITE JEANS

tupla

tupla2
photos from pinterest

Menin tällä viikolla lisäämään housuvalikoimaani valkoiset boyfriend farkut. Olen ollut suhteellisen kriittinen valkoisten farkkujen suhteen. Ne saa niin helposti puettua rumasti, kun taas oikein puettuna ne ovat ihanan freesit. Valkoisia farkkuja metsästäessäni oli kriteereinä, että farkkujen tulee olla boyfriend mallia, mutta kuitenkin suhteellisen kapealla lahkeella. Kerrankin kriteerien täyttyminen tapahtui helposti ja nopeasti! Farkkuni ovat Monkista ja tulevat olemaan mulla jalassa viimeistään Espanjassa ensimmäisen kerran. Joten asukuvia on tulossa! : ) Hain ylläolevista kuvista pientä inpiraatiota kuinka valkoiset farkut voisi yhdistellä. Mitä olette mieltä valkoisista farkuista? Peukut ylös vaiko alas?

Mukavaa lauantai iltaa ihanat : )

23. helmikuuta 2015

MONDAY OUTFIT INSPIRATION

dbc457cc70084df15c9fc1aa8a4b55b1

photo from pinterest

Täydellinen musta kokonaisuus. Villakangastakki, huivi, suorat housut ja loafferit. Pure perfection <3

18. helmikuuta 2015

BLACK AND WHITE

IMG_3881m

IMG_3898m

tupla

IMG_3911m

photos; Heikki Suoraniemi

Wool mix coat (old) and shirt from Zara // scarf from Cubus // Crocker's jeans from JC // Gloves, shoes and bag from Vagabond

Eilisen illan ja tämän päivän asua esittelyssä. Koko mustissa on menty (laskematta raitapaitaa). Pidän niin kovasti erilaisten materiaalien yhditelemisistä varsinkin yksivärisissä asuissa. Tässäkin asussa on villaa, karvaa, farkkua ja kiiltonahkaa. Huomatkaa; helmikuussa herrainkengät jalassa. Jep, aika lämpimästä talvesta ollaan päästy nauttimaan.. Vaikkakin tuuli esimerkiksi näitä kuvia ottaessa oli erittäin jäätävä. Ensimmäistä kertaa blogihistoriassani tarjolla on mustavalkoisia kuvia. En ole ihan varma pidänkö näistä vai en.. Mitä te pidätte?

13. helmikuuta 2015

INSPO

inspo
photos from Pinterest

Meillä on työpöytä nurkkaus kotona, joka on aina sekainen ja muutenkaan kyseinen nurkkaus ei meinaa sopia muun kotimme kanssa yhteen. Olen päättänyt tehdä asialle jotain, olen kyllästynyt  kulmauksen pursuaviin paperipinoihin, tylsyyteen ja konttorimaisuuteen. Olenkin haeskellut pientä inspiraatiota kulman ojoon saamiseksi Pinterestistä. Näistä työtasoista/kulmista ottaisin minkätahansa vaikka suoraan meille. Värimaailmassa aion pysyä valkoisessa, puussa, lasissa ja mustassa. Katsotaan mitä saan aikaiseksi. Palaan kuvien kanssa asiaan kun projekti on edistynyt : ) Ehdotuksia otetaan vastaan! 

Mukavaa perjantaita <3

12. helmikuuta 2015

DARK BLUE LEE JEANS

tupla1

IMG_3506m kopio

tupla

Kuvat; Luca Lönnfors / edit by Heikki Suoraniemi

wool jacket from COS // Lee Toxey's from JC // white shirt from Zara (old) // scarf from Cubus // bag from Karen Millen // Ava ankle boots from Vagabond


Mulla oli tänään tokaa kertaa jalassa uudet Itiksen JCltä ostamani Leen tummansiniset Toxeyt. Näissä on mun mielestä täydellinen väri ja istuvuus. Ainut mitä aluksi vierastin on matalampi vyötärö. Olen niin tottunut normaaliin vyötäröön, että aluksi farkut saivat mieleeni pahat vibat yläaste ajoista jolloin farkkujen tuli olla super matalat (apua), jolloin istuminen ilman takamuksen vilaittelua oli lähes mahdotonta.. Olen kuitenkin ilokseni voinut todeta, että takamuksen vilkkumisilta on vältytty ja farkut ovat edestä, matalan vyötärönsä vuoksi, erittäinkin mukavat ajatellen pitkiä istumispäiviä koulussa. Peukut siis näille. Tulen myöhemmin keväällä varmasti yhdistämään nämä useampaankin erikokonaisuuteen. Sitä innolla odottaen! : ) Mitä pidätte tästä asusta?

10. helmikuuta 2015

FRESH HOME

IMG_3422m

tupla

IMG_3440m

IMG_3435m

photos and edit by me

Muutama kuva meiltä kotoa näin aurinkoisen tiistain kunniaksi. Oli sen verran kevät fiilis, että päätin hakea meille kaksi kimppua tuoreita kukkia kotiin. Muhun iski myös jokin siivoamisvimma, joten vaihdoin vähän vaaleampia värejä rekkiin, siivosin vaatehuoneen ja viimenen osa sohvan päällysteistä on pyörimässä koneessa just tällä hetkellä. Valkosen sohvan iloja... Vaihdoin myös innostuksissani sängyn paikkaa, heh. 

Loppu ilta menee selaillessa uusinta Elleä, sekä hakien sisustusinpiraatiota aina ja ikuisesti samasta Modern Rustic kirjasta. Suosittelen! Mukavaa iltaa <3

3. helmikuuta 2015

PASTEL SKY

IMG_3213m

IMG_3224m

IMG_3236m

IMG_3176m

photos; Heikki Suoraniemi

jacket from COS // turtleneck from Zara // pants from H&M (old) // bag and Kenova boots from Vagabond

GOOD MORNING

IMG_2767

apple, perry and pineapple raw juice

Huomenta! Halusin vaan toivottaa kaikille mukavaa tiistaita, sekä extra kiittää siitä että lukijoiden remmiin on viime, sekä tällä viikolla, tarttunut uusia tyyppejä. Mukavaa, että olette löytäneet tienne tänne ja toivottavasti pysytte mukana pitkään : ) Olen iloinen ja kiitollinen <32. helmikuuta 2015

2.2.2015

kollaasi

Juuri nyt inspiroidun villakangastakeista (erityisesti harmaista), valkosesta kauluspaidasta, harmaista pooloista, kiiltävistä pintanahkanilkkureista, tummansinistä pillifarkuista, kiinniolevista hiuksista, vaaleapohjaisista lenkkareista, punasista kynsistä ja liianpitkistä hihoista.