30. joulukuuta 2015

OUTFITS - DECEMBER

joulukuu1


joulukuu2


Huomenta! Keräsin taas kaikki joulukuun asut, lukuunottamatta eilen julkaistun jonka näet täältä, yhteenvedoksi kollaasiin. Joulukuussa on kerinnyt kuvata huomattavasti paljon vähemmän kuin esimerkiksi edeltävässä marraskuussa, jolloin asuja taisi olla puolet enemmän. Henkilökohtaisiksi suosikeiksi kipusi tällä kertaa numerot 3 ja 5. Varsinkin 5. kuvat jäivät mieleen, koska ne otettiin myöhään jo alkaessa hämärtämään, mutta silti valo oli juuri sopiva ja pehmeä. Inhokki kuvani taas ovat kakkosen kuvat. Muistan kuinka mietin viitsinkö edes julkaista niitä. Mulla oli jollakin tapaa kaikki huonosti noissa kuvissa, sekä kuvia oli myös todella tuskasta ottaakin tuolloin. Aina ei vaan voi onnistua, mutta onneksi Anni kuitenkin jaksoi minua kärsivällisesti : D Silti tilastojen valossa näyttää siltä, että juuri ne olivat teidän keskuudessa oikeastaan lähes suosikki kuvat/asu. Kertokaapa joulukuun suosikki?

Nyt työt kutsuvat aamuvuoron merkeissä! Tämä väsymyksen määrä on aivan järjetön tällä hetkellä, onneksi enää tänään ja huomenna täytyisi jaksaa. Perjantaina saa herätä ilman herätyskelloa vuoden ensimmäisenä päivänä. Tsemppiä keskiviikkoon kaikille, pus! < 3

2 kommenttia:

 1. En ossaa valita lempparia :---D Ehkä 2! Kaikissa kuvissa on jotenkin tosi ihanat taustat ja varsinkin toi 4, tausta on just takkiin sopiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se on niin hassua miten jotkut kuvat mitkä eivät miellytä lainkaan omaa silmää taas miellyttävät toisten silmää : D niinkun juurikin tuo kakkonen.

   Kiitos! Kiva kuulla että taustat toimivat, niiden kanssa onkin välillä päänvaivaa : )

   Poista