26. lokakuuta 2015

YESTERDAY'S

IMG_2407m


IMG_2370m


IMG_2419m


tuplabm


IMG_2374m


IMG_2361m


IMG_2411m

photos by Heikki

Mango suede jacket / Crocker's t-shirt from JC / Vagabond bag / Zara jeans / Adidas Stan Smith sneakers

 Huomenta ja ihanaa maanantaiaamua kaikki! Iiks tässä näitä nyt olisi, nimittäin ensimmäisiä kuvia mun bootcut farkkujen kanssa! Muutamalla ensimmäisellä kerralla kun nämä olivat jalassa oli fiilis jokseenkin hassu. Näissä on niin pitkät lahkeet, että ilman kenkiä kun liikuskelee tekee mieli lahkeet samantien kääriä ylös : D Pillifarkkujen kanssa kun ei ole tottunut siihen, että lahkeet laahaisi maata. Ennemminkin on saanut kiskoa vähän alaspäin.. Mielestä nämä ovat kuitenkin kenkien kanssa juuri passelin pituiset joten en aio näitä lähteä lyhentelemään, vaikka se aluksi kävikin mielessä.. Noo antakaas kuulua mielipiteitä?! Mä olen aika ihastunut, haha. 

Alunperinhän hain leveämpilahkeisempaa flare-mallia, mutta useamman parin soviteltuani huomasin ettei se malli vain sovi mulle. Tämä bootcut-malli oli huomattavasti paljon imartelevampi ja sain säilyttää jalkojeni pituuden näiden kanssa. Leveämmässä flare-mallissa jalkani tuntuivat menettävän pituuttaan, ne olivat suoraan sanottuna erittäin epäimartelevat.. Tähän hommaan ilmeisesti vaikuttaa lantionleveys, että mikä malli näyttää kenelläkin hyvältä. Joten rohkeesti sovittelemaan vaan erimalleja, jos omia leveälahjepökiä ei vielä ole löytynyt ja sellaiset kutkuttelisi!

6 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän upeat kuvat ja ihanaa, että oli noin onnisutneet Stokisken löydöt <3 -Senja

  VastaaPoista
 2. Toi bootcuttien ja tennarien yhdistelmä on huikee!! <3 Kallistun itte kans ehkä enemmän tollasen hillitymmän lahkeen puolelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MIlla! : ) Niin se on ainakin mun kropalle paremmin sopiva.

   Poista