29. lokakuuta 2015

WHITE & GREY

IMG_2670m


IMG_2795m


IMG_2828m


tuplabhv

IMG_2797m

photos by Kirsti 

H&M coat / Samsoe&Samsoe knit / Monki jeans / Karen Millen bag / Massimo Dutti shoes / Mango shades

 Pidin eilen varmasti viimeisiä kertoja trenssiä päällä, sillä nyt ilmat ovat selkeästi kylmenneet. Onneksi valitsin ohuen trenssin alle lämpimän neuleen, joten hyvin vielä pärjäsi kun ulkona ei tullut tuntitolkulla kupattua. Jonkun huivin olisi kyllä tarvinnut kaulaa lämmittämään, mutta tällä hetkellä elän jonkunmoista kaulahuivikriisiä. Kaikki huivini tuntuvat ja näyttävät huonoilta. Taitaa seuraavan inspiraationhakureissun olla parasta kohdistua juurikin kaulahuiveihin tai muuten kuljen koko talven neljässä poolokauluksisessa yläosassani...


Huomenta noin muuten! Mihin nämä viikot juoksevat?! Torstaissa mennään taas. Loppuviikosta vietän illat töissä ja lauantaina on Indiesdaysn blogipäivä johon olen suuntamassa käymään. Hauskaa nähdä monia täältä blogimaailmasta tuttuja kasvoja oikeassa elämässä ja saada nimille kasvot. Jeij! : ) Kuinka moni teistä on tulossa lauantaina paikanpäälle? Nyt on ryhdyttävä hommii, ettei tule kiire. Seuraavaksi; smoothie blenderiin! Reipasta torstaita kaikille, pus!
 

4 kommenttia:

 1. oivitsit tosi fresh asu!! iha uskomatonta et tätäkään vuotta jäljellä enään kaks kuukautta, aika oikeasti juoksee! apua ollaanks me tulossa vanhoiksi vai mistä tää johtuu:D nauti gaalailusta! mie en päässy tällä kertaa Helsinkiin, katotaan jos myöhemmin taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! No niinpä, ollaan ilmeisesti tulossa vanhoiks : D Voi harmi, että et tule paikanpäälle. Olisi ollut ihana nähdä : )

   Poista
 2. sun aurinkolasit on love !! pitää itsekin etsiä jostain kivat uudet, mutta kun on iso pää ja haluais vähän oversized linssit, niin on yllättävän haasteellista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään noista kyllä tosi paljon, kiitos! : ) Kyllä se täydellinen malli vielä löytyy, tsemppiä etsintöihin! : )

   Poista