5. lokakuuta 2015

INSPIRATION - CAMEL COAT

camelcoat1

photos from pinterest

 Haeskelin eilen illalla hieman inspiraatiota Camel coat asuihin. Omistan paksun kamelin värisen cashmere villasekoite takin, joka oli huippu kirppislöytö viime talvelta. Se on ollut ahkerasti käytössä ja saikin viime viikolla kaverikseen toisen kirppislöydön... Eteeni sattui jotain sellasta, mitä ei ihan heti olisi tullut mieleen löytävänsä 20eurolla kirpputorilta. Vaatekaappiini on nimittäin kotiutunut erittäin klassinen kaksirivinen herrainkauluksinen aito camel coat. 

Hintalapussa luki "Kamelinkarvatakki, 20€". Ajattelin tietenkin aluksi, että kyseessä on "kamelinkarvatakki" niinkun kaikkia beigejä villakangastakkeja on tapana kutsua. Olisin ollut jo erittäin mielissäni löytäessäni hyvän villasekoitetakin. Tapani mukaan tietenkin tsekkasin materiaalilapun, teen sen muuten aina oli sitten kyseessä vaatekauppaostos, taikka kirppisostos. No yllätykseksi lapussa luki 100% baby camel. Hetken aikaa jouduin hypistellä takkia, pyöritellä ja lukea uudelleen sanat "100% baby camel", sekä googlettamaan merkin. Kyllä käsissäni todellakin on aito erittäin hyvä kuntoinen camel coat ja hintana 20€. Tälläisen takin jos haluaisin ostaa uutena, voisi siitä joutua pulittamaan monia tuhansia euroja. Ei kauaa tarvinnut miettiä otanko vai jätänkö. Siinä se nyt roikkuu rekissä, odottamassa ensimmäistä kertaa kun sen pääsen vetämään päälle. Ehkä huomenna?


2 kommenttia:

  1. No huh mikä tuuri sulla on käynyt! Mulla kans etsinnässä kamelitakki, mutta jotenkin tuntuu, että just sitä täydellistä ei löydy mistään :D Perus.. Mutta kyllä sieltä on pakko pian joku ihana löytyä! En nimittäin malta enää odottaa, kun on niin paljon ideoita miten haluaisin sen yhdistää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin tuuri kävi! : )) Kyllä se täydellinen vielä tulee vastaan, kuhan malttaa. Tsemppiä etsintöihin : )

      Poista