9. lokakuuta 2015

CANON 6D

Untitled


Vielä tässä illallakin olen hieman hämmentynyt. Oltiin puhuttu Heikin kanssa ostavamme Canonin 6Dn, mutta kappas tänään kotiin tullessaan Heikki tyrkkäsi kameran käteeni. Aikamoinen äijä! Hetken aikaa olin vihanen, että mitä se on mennyt tollasen summan käyttämään ja vielä ihan normaalina perjantaina. Lepyttyäni osasin sanoa vihdoin kiitos ja hymyillä. Nyt illalla edelleen tuntuu apsurdilta, että tossa meillä nyt on aikastehokas kamera käytössä tästä lähtien. Vau... Harjottelemaan joutuu lähteä heti huomenna, että oppis käyttämään koko vehjettä. Kävin tosin tilaamassa meille 20mm laajakulman Verkkokaupasta heti tänään, haha. Eli ei muutakun treenaamaan kuvia! Palaillaan ensimmäisten räpsyjen kanssa huomenna : ) Ihanaa perjantaita!

4 kommenttia:

 1. Voi tuo on unelma !!! mie oon haaveillu oman canonini rungon päivittelyä jo parisen kuukautta ja juuri tuo 6D on ollu mielessä! Paljon lukenu siitä kehuja joten ehhhkä mieki vielä jonain päivänä saan sen kotiini <3_<3 innolla jään odotteleen sun kuvia uudella kameralla!! onnea vielä uudesta kaunokaisesta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeij kiitos! Joo meillä on huono linssi tuossa vielä käytössä joten eipä vielä mitään jäätävää eroa kuvissa näy. Mutta kävin eilen jo tilaamassa laajakulman ja jannin kanssa hieron varmaan toisesta linssistä kauppoja. Joten ehkä sitte ; )

   Poista
 2. jee, huikeeta! ihan nappisijoitus, ja varmasti maksaa itsensä takaisin jossain vaiheessa! nyt jäädään innolla odottelee uutta matskua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Vielä saa paljon harjotella että osaa käyttää koko kapistusta : D

   Poista