31. lokakuuta 2015

BLACK&WHITE MORNING

IMG_2901m


IMG_2918m

The bags under my eyes are Prada... 

 Huomenta! Sitä real life-materiaalia on just nyt ja tässä. Työteliäs viikko takana ja väsymys on erittäin jäätävä, samoin kun silmäpussit. Tänään sain herätä aikalailla rennommin kuin muina aamuina, jos ei lasketa pyykkikoneen jyskettä taustalla. Teki muuten hyvää!

 This is the day; Indiedaysin Blogger's inspiration day. Jota odotan hieman sekavissa tunnelmissa. En todellakaan ole mikään kissanristiäisissä juoksija ja viihdyn huomattavasti paljon paremmin omassa pienessä piirissäni, joten kaikki tämmöiset isommat tapahtumat saavat mut aina hieman hämilleen; alkaa ujostuttamaan, sekä jänistämään. Että mitäkö jänistän ja ujoilen? Jaa a, en todellakaan tiedä. Se kai vaan kuuluu mun luonteeseen. Toisaalta taas olen super innoissani, on mukavaa nähdä monia ihmisiä ruuduntakaa ja saada nimille kasvot. Joten innostuneen ja ahdistuksen rajamailla liikutaan. Uskon innostuksen kuitenkin voittavan, vaikka ahdistus pistää päätän esille myös asuvalinnan kanssa.. Kello on kohta kymmenne ja härdelli lähtee käyntiin kahdeltatoista, mä makaan pyjamassa sängyssä ilman pienintäkään ajatusta siitä mitä pistän päälle. No näin mulle käy aika usein ja on tästä ennenkin selvitty. Joten ei, en tälläkään kertaa lähde alasti. Nyt on startattava asukriiseilyt.

Ihanaa lauantaita kaikille ja inspiration dayhin osallistujille, see you there! : )

2 kommenttia:

 1. Sä olit kyllä kaikkea muuta kuin ujo! Musta tuntui että itse vaan jäädyin, kun olit vielä eka joka tuli moikkaamaan. :D
  Oli ihana tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, oli kyllä super jäinen olo ja tuntu ettn millään saanut järkevää sanaa ulos suusta : DD Oli tosi kiva tavata!

   Poista