30. syyskuuta 2015

GREEN CULOTTES PANTS

IMG_0111m

tuplaculottes

IMG_0078m


IMG_0136m

photos by Heikki Suoraniemi 

Mango suede jacket / Zara jumpsuit / Pull and Bear scarf / Vans / Vagabond bag

 Huomenta! Vihdoinkin asukuvia culottes jumpsuitin kanssa. Tämä on ollut mulla päällä eräissä häissä pinkkien korollisten sandaalien kanssa, sekä yhdissä viikonloppu riennoissa käärmeennahka korkojen kanssa. Viimeisenä mainitsemani asukokonaisuus on bongattavissa instagramissa. Tuo jumpsuit itsessään on aika näyttävä ja joidenkin mielestä ehkä jopa juhlava. Halusin tällä kertaa kuitenkin pukea sen päälle ihan tavallisena arkipäivänä. Mielestäni se on oikein kiva myös tälläisenä arkiversiona. Ja olen kyllä edelleen intona tästä culottes mallista. Olen siis onnistunut laajentamaan mukavuusaluettani! Mitä olette mieltä toimiiko kokonaisuus?

Tänään tiedossa tavallista tavallisempi keskiviikko. Koulua ja vähän lisää kouluhommia siihen päälle.. Mutta viikon päästä mulla alkaa loma töistä ja pian sen perään myös koulusta. Joten kivasti jaksaa kyllä painaa menemään kun tietää, että kohta hellittää hetkeksi : ) Tsemppiä keskiviikkoon kaikille! < 3

4 kommenttia:

 1. Sulla on Terhi kyll tosi upee blogi! Jotenki hirveen virkistävää lukee näin aitoa blogia näinä aikoina kun suosituimmat blogit on kun muotilehtiä(upeita kuvia mut aika ylistailattuja). Sun asuista saa aitoa inspiraatiota, voisin pukee jokaisen asun päälleni. Mun pitäis skarpata kommentoinnin kaa, liian harvoin tulee sanottua mitää vaikka päivittäin käyn täällä selailemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos! On kivaa, että ruudun toiselle puolelle välittyy juuri se mitä blogiltani haluan. Blogini on tarkotus olla mahdollisimman aito (ei kuvia asuista jotka eivät oikeasti ole olleet päällä), helposti lähestyttävä (ei taideteos kuvia, vaikka laadussa ja kuvaamisessa haluan ehdottomasti kehittyä. Haluan parantaa materiaalia blogissa kyllä mkutta silti pysyä helposti lähestyttävänä). Mulla on aika tarkkaan mietitty minkälaisena haluan blogini pitää ja mikä on se mun juttu. Kiva että sä ainakin pidät siitä, toivottavasti myös muut pitäisivät! : ) ihanaa myös että kommentoit nyt, vaikka et yleensä kommentoikkaan < 3 ja kiitos vielä, pus!

   Poista
 2. naulan kantaan tuossa ylempänä! tääkin tyyli on taas niin täydellinen! huh, iskee ja kovaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla. Ja ihanaa kun kommentoit, piristit iltaani todellakin! : )

   Poista