26. syyskuuta 2015

HOME DETAILS

IMG_9381m


IMG_9377m


IMG_9387m

Meidän 37neliön yksiössä sisustaminen tapahtuu lähinnä tälläsillä pienillä detaljeilla. Ne on helppoja (ja halpoja) tapoja muuttaa kodin ilmettä hieman. Vaihdoin tällä viikolla neuleet rekkiin kauluspaitojen ja muutamien muiden paitojen kaveriksi. Vanhan käsisaippuan loputtua nappasin käyttöön uudet tyylikkäät pullot. Tälläsissä pulloasioissa olen aikamoinen hifistelijä, myönettäköön. Tiskiaineen on aina oltava nätissä pullossa, koska meillä sen on oltava esillä, eikä mahdu mihinkään kaappiin. Vihreä jätti Fairy nököttämässä keittiössämme?! Noup. Fairy on meillä kirkasta ja hajutonta. 

Huomenta muuten! Täällä on suuntana aamuvuoro ja seuraavaksi pitäisi nappasta jotain päälle pantavaa. Pää lyö tyhjää asujen kohdalla näin lauantai aamuna. Ulkona on super sumuista ja viileä syksy on todella saapunut. Tuli juuri sellanen fiilis, että oliskohan tänään sopiva hattupäivä?! Mutta nyt on jatkettava, etten myöhästy. Mukavaa lauantaita < 3


4 kommenttia:

 1. Voi vitsi kuinka kauniit nuo pullot!

  VastaaPoista
 2. Ihania detaileja! Vähän kaipaan jo itekki kotiin ja varsinkin nyt kun sisustuskärpänenkin on iskenyt näin syksystä :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nautippa sielä kuules, pitkän talven aikana kerkeet sisustuskärpästä laannuttamaan ; )

   Poista