1. syyskuuta 2015

AUTUMN STARTS NOW

IMG_9463m


IMG_0900m


Viime päivät ovat juosseet ihan älytöntä kyytiä. Ollaan koitettu olla mahdollisimman paljon kotona ihan vaan yhdessä pesten pyykkivuorta, ruokaa tehden ja tsiigailemalla yhdessä Pakon 1kautta. Tänään mä sitten heräsinkin ekan kerran yksin täältä kotoolta. Tai kyllä mä puol viisi aamulla tokkurassa sanoin heipat Hessulle ennenkun ovikävi. Tuntuu jotenkin täysin hassulta, että se toinen ei tosiaan illalla tule kotiin ja että on syötävä yksin. Kaikista hassuinta kuitenkin on se, että tästä lähtien x-ajan asia tulee olemaan näin joka toinen viikko.  Helppoa tästä tekee sen että näkee aina viikon päästä. Mutta lähinnä tässä tuntuu vaikeimmalta se, että pitää tottua elämään yksin. Tuntuu hassulta tehdä ruokaa vain itselleen ja tehdä asioita itsekseen : D Kaikkeen varmasti tottuu ja varmasti yksin oleilusta tulee jopa nauttimaan. Saa sitä omaa aikaa jolloin voi vaan piirtää ja lukea ilman, että miettii mitä se toinen tekee tai, että pitäiskö tehdä jotain yhdessä. Joten tästä se nyt starttaa, uudenlainen syksy. I'm ready! 

Tänään meillä on etäpäivä koulusta ja Roosa on tulee meille (näin kauan olinkin yksin..). Tiedossa projektihommia! Tiistaita ihanat <3 

2 kommenttia:

  1. Kaunis kuva noista kukista! Varmasti tohon tottuu pian ja aika vielä menee niin nopeesti, ettei huomaakkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos : ) kyllä ja niin paljon jänniä juttuja että varmasti menee aika siksikin ihan siivillä vaikka toista onkin ikävä!

      Poista