20. elokuuta 2015

OUTFIT - STYLED BY MY BOYFRIEND

IMG_9867mphotos by Heikki Suoraniemi

FilippaK jacket / VeroModa dress / Converse / Vagabond bag

Kerroin viime asukuvien ohessa, että seuraavalla kerralla nähdään poikaystäväni stailaama asu. Tässä sitä nyt sitten olis tarjolla. Ite en ollut lainkaan yllättynyt siitä, minkälaisen kokonaisuuden sain päälleni, sillä jos hänen makuuan vaatteissa pitäisi kuvailla yhdellä sanalla on se rento. Usein vaatevalintoja tehdessäni kysyn häneltä eri vaatekappaleiden kohdalla "kumpi on parempi" ja voin valehtelematta kertoa saaneeni useimmiten vastaukseksi "valitse tuo koska se on rennompi". Ollaan siis kummatkin erittäin mukavuuden haluisia : D 

Pidin ja viihdyin asussa hyvin, vaikka se olikin jopa liian rennon/ryönäisen olonen toisaalta. Vaikka pidän tälläisistä yksinkertaisista kokonaisuuksista niin mulla tulee helposti liian epäsiisti olo kyseisissä asuissa päivänmittaan. Siksi suosinkin tämän tyylisiä asuja yleensä vain kun on rennompaa meinikiä päivälle tiedossa. Tosin tämä kyseinen asu oli oikein nappivalinta tähän letkeään torstai päivään : ) Toimi siis musta ja voisin antaa Heikin stailata mut toistekkin, haha. Mitä sielä pidetään? Näyttääkö teistä siltä, että poikkeaisi mun "tavanomaisesta" tyylistä vai menisikö täysin mun stailaamasta asusta?

2 kommenttia:

  1. Ei kyllä poikkea kuitenkaan huomattavasti sun stailaamista asuista! Hyvältä näyttää ja voihan sitä välillä olla vähän rennompana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla mielin ollaan siis : ) Mun mielestä ei myöskään poikkea, vaikka tälläiset asut ovatkin yleensä niitä jotkaa jää kuvaamatta blogiin. Mutta ihan kivaa toki välillä että näkyy näitä mun täysin rentoilua asujakin : )

      Poista