17. elokuuta 2015

OUTFIT - GREEN LACE SHORTS

IMG_9495m


IMG_9639m


IMG_9494m


IMG_9631m


IMG_9502m


IMG_9480m


IMG_9641m

photos by Heikki Suoraniemi 

Bershka coat / Grandmother's old t-shirt / H&M shorts / Mango shades / Vagabond bag and heels

Sunnuntain asukuvia olisi tarjolla. Käytiin illalla pyörillä  pyörähtämässä keskustassa foodmarketeilla ja kirjakaupoilla, jolloin jalkoihin vaihtui tennarit. Oli kuitenkin kiva kuvata asu koroilla, koska iänikuisia tennari kuvia olette jo nähneet.. Sitä paitsi syksy on tuloillaan ja sitä myötä myös mukavuudenhaluisuuteni. Niinpä kaikki ilo irti näistä paljas sääri/varvas ajoista vielä : ) Mietteitä asusta? 

Nyt vaihtamaan vaatteita, koulu kutsuu! Mukavaa maanantaita <3 

5 kommenttia:

 1. hurjan kaunis asu, näyttää niin mukavalta! itekki pitäis koklata pitkästä aikaa korkoja..tennarit on jumahtanu mullaki jalkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä, koska mukava se olikin : )) Joo korot kyllä piristää kovasti, suosittelen!

   Poista
 2. Ettäkun ihana asu! Kauniisti laskeutuva :----) Sun asut on muutenkin ihania! Hassuu et sulla ei tän enempää oo lukijoita, ansaitsisit paljon enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista <3 luulen että tässä hommassa tarvitaan tietynlaista persoonaa myös, enkä ehkä ihan ole sellainen koukuttava tyyppi.. Mutta ainakin teen tätä täysin omasta ilosta ja siks että pukeutuminen on vaan niin siistiä : )

   Poista
  2. Niin oot varmaan oikeessa, en mäkään taida olla sellainen persoona :---D Ja sama tääl päässä, ihan itselle tätä periaatteessa teen ja siksi ettei kukaan varmaan jaksais mun vaatehöpinöitä in real life haha. Tietty aina on kiva saada tunnustusta siitä mitä tekee, vaikka vaan sillai että saa kivoja kommentteja :---)

   Poista