31. elokuuta 2015

OUTFIT - BIG KNIT AND SANDALS

IMG_0635m


IMG_0603m


tupla harmaa


IMG_0608m


IMG_0519m

 photos by Heikki Suoraniemi

Mango knit / TopShop mama jeans / Vagabond bag and heels

Kuinka rakastankaan tätä alku syksyä kun voi vielä kulkea lyhyissä lahkeissa/hameissa ja kevyissä kengissä yhditettynä lämpimämpään yläosaan. Koitankin nauttia näistä hetkistä ja vielä kulkea mahdollisimman paljon hameissa, sekä mekoissa. Talvipukeutumisessa olen ehdottomasti farkkutyttöjä, jolloin hameet ja muut housut jäävät täysin kaapin perukoille. En ole myöskään sukkahousutyyppiä joka on toinen syy siihen, miksi hameet ja väljemmät housut jää käyttämättä pakkasilla. Lepattavat lahkeet pakkasilmalla on jotain aivan kamalaa, hyrrrrr!

Huomenta muuten! Maanantai taas, viikonloppu meni niin älyttömän nopeasti. Tällä hetkellä olen ihan super väsynyt, mutta aion kammeta pian suihkuun heräilemään tähän päivään. Tänään on mukava ilta tiedossa, kun mennään kahvittelemaan kummipoikani ja hänen isoveljensä yhteissynttäreitä. Nyt täytyy kiiruhtaa, maanantait kaikille! <3 

2 kommenttia:

  1. Vau aivan ihana asu! Oon yrittänyt ettiä just tuollaista neuletta omaan kaappiin! Sulla on tosi hyvä blogi ja tyyli just mun makuun :)

    Http://beatasandell.blogspot.fi/

    VastaaPoista