19. elokuuta 2015

LATE NIGHT SNACK

IMG_9730m

Myöhäis iltaa/yötä tänne blogin puolelle! Vetelin juuri nassuuni kyseisen setin; kreikkalaista jogurttia, tuoreita vadelmia ja hunajaa. Yleinen iltapala/aamupala täällä suunnalla. Pistäkääpäs lusikoiden samanlainen setti huomen aamulla ; ) 

Tiedättekö, tänään olen ollut tehokas. Tänään tuntuu siltä, että on ihan okei taputtaa itseään olalle. Heräsin aika viimetinkaan ja kerkesin valmistauta alle puolessa tunnissa jonka jälkeen juoksin bussiin. Kerkesin samaan bussiin kuin aina. Tosin aina välillä olen kyseisellä bussilla n. 5-10 min myöhässä kun taas toisina aamuina 5-10min ajoissa... Tällä kertaa ajattelin olevani myöhässä, mutta olinpa koulussa 7.55 ja täysin aikataulussa. Sain koulussa myös aikaiseksi, ainakin ratkoin ahkerasti hajamielisyyteni takia.. Miten voi koota kauluksessa joka ikisen palan väärin?! Koulussa vietin reilut viisituntia josta lähdin iltavuoroon töihin. 7,5h tunnin päivä töissä ja siitä kotiin. Kotona järkkäilyä, koneellinen pyykkiä  ja vadelma/mustikka piirakka uuniin. Nyt on piirakka uunista ulkona ja tää tyyppi aivan sippi. Seuraavaksi hammas- + naamapesulle. 

Kaikkien tulis kyllä välillä muistaa taputtaa itseään olalle. Vaikkei päivä olisikaan ollut täydellinen niin silti voi olla tyytyväinen pienistäkin asioista mitä on saanut aikaan. On vaan niin paljon helpompaa aina muistaa se mikä kaikki jäi tekemättä, kuin se mitä sai tehtyä. Huomenna on tähän päivään verrattuna letkeä päivä, vain koulua. Torstai olet tervetullut! Hyvää yötä <3

2 kommenttia:

  1. Tuo herkku näyttää niin hyvältä :) tsemppiä sulle kouluun ja töihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, toimii! : ) Kiitos, samoin sulle töihin. Nyt alussa tuntuu rankalta, kun ei taas ole tottunut näihin tuplapäiviin. Helpottaa syksyn myötä taas : )

      Poista