28. kesäkuuta 2015

LEFKAS

lefkas

  
lefkass

photos from pinterest

Alunperin meillä oli suunnitelmissa heinäkuussa kahden viikon lomallamme tehdä roadtrippiä Ruotsissa ja Norjassa. Alkukesän kylmät säät kuitenkin ajoivat mut katselemaan matkoja hieman lämpimämpiin mestoihin, kuin pohjoismaihin. Niinpä löydettiin halpa reissu ja buukattiin toiselle lomaviikolle matka lämpöön. Heinäkuussa odottaa siis viikon matka Kreikkaan. Lefkaksen saarelle. Lefkaksella kävijöiltä otetaan kaikki vinkit vastaan avosylin ja ilolla, joten pistäkääpä tulemaan jos löytyy! : )
Ja no olen, pikkasen innoissani! Matkan varaamisen jälkeen ei ole mennyt päivääkään ilman, että olisin Heikille sanonut "mietippä, kohta ollaan lämpimässä!". Heikki ei täysin ymmärrä tätä mun lämmön kaipuuta ja jos siltä oltais kysytty niin varmasti olisi tyytynyt sateiseen Norjan reissuun täysin yhtä tyytyväisenä kuin tähän Kreikan matkaan. : D Myönnetään, että sen verran diiva olen, että telttailu kylmässä Norjassa ei vaan houkuttanut kesälomalla. Ehkä jonain lämpimämpänä kesänä sitten toteutetaan alkuperäinen suunnitelma. Tällä hetkellä suunnitelmissa on viettää ensimmäinen viikko Ruotsissa alkuperäisen suunnitelman mukaan. Tosin varmaankin vain Tukholmassa ja etelä Ruotsissa, Falsterbossa/Malmössa. Entä löytyiskö hyviä/halpoja yöpymis ehdotuksia Malmössa? Niitäkin otetaan ilolla vastaan!

Minkäslaisia kesäsuunnitelmia muilta löytyy?2 kommenttia:

 1. Mä oon ollut siellä, varmaan joku 4 vuotta sitten! Oltiin vissiin Nidrissä hotellissa ja jos jotain ehdotonta pitää sanoa, niin se on että vuokratkaa skootteri (tai auto)! Saari on sen verran pikkuinen että sen kerkee ajamaan loman aikana hyvin lävitse ja skopolla on niin helppo liikkua paikasta toiseen, eikä tarvi esim parkkeeraamista miettiä. Jos me oltais vaan kyhjötetty siinä yhdessä paikassa koko viikko mikä taidettiin olla siellä, oltais varmaan tultu hulluiksi :---D Porto Katsiki ja Kathisma rannat kannattaa tsekkaa ainakin!

  tossa pari postausta mitä oon sieltä kirjoittanu: http://sugarethoney.blogspot.fi/2012/08/if-you-have-to-go-half-way-around-world.html
  http://sugarethoney.blogspot.fi/2012/08/did-you-know-that-marathon-is-from.html

  ps en kestä miltä noi vanhat kuvat näyttää :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii super paljon kiitos näistä vinkeistä ja pitää ehdottomasti mennä kurkkimaan nuo sun postaukset vielä. Kiitos kiitos kiitos!!! : )

   Poista