4. huhtikuuta 2015

BOYFRIEND JEANS

IMG_5028m

IMG_5035m

IMG_5041m

IMG_5089m

tupla

IMG_5117m

IMG_5079m

photos; Heikki Suoraniemi

bomber jacket and boyfriend jeans from JC // knit from Mango // scarf from Cubus // Kenova ankle boots from Vagabond

Tänäisen työpäivän asua tulisi tässä. Löysin pitkästä aikaa boyfriend farkkuni ja olen niistä uudelleen  fiiliksissä. Mulla on aikamonta keväisempää asua näiden ympärille mietittynä, nyt kun lämpötilat vaan lähtisivät nousemaan. Yleensä tykkään yhdistellä kontrasteja; kevyitä vaatteita ronskien kenkien kanssa tai toistepäin. Tällä kertaa kuitenkin päädyin yhdistämään kaikkea aika raffia yhteen, joka mielestäni toimi ihan hauskasti. Toisaalta koko asussa on koominen prätkähiiri fiilis : D Mitä te pidätte, cool vai ennemmin juuri prätkähiiri matskua?

Nyt jatkuu Veeti-koiran paijailu ja relailu. Relailkaa te myös! <3

4 kommenttia:

 1. oot niin ihanan luonnollinen <3 ja asu todellakin cool!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! : ) Mä arkena harvemmin meikkailen ja odotankin kesää että iho saa taas vähän kauniimman värin. Ihanaa että kommentoit, pelkäsin jo että kaikki pitää tätä prätkähiiri matskuna eikä vaan uskalla kertoa sitä : D

   Poista
 2. Ennen kuin ehdin lukemaan postausta, niin ajattelin, että ei vitsi kun on yksinkertaisesti vaan niin cool asu. Mutta kun mainitsit tuon prätkähiiri fiiliksen, niin kieltämässä siinä on jotain sellaista, mutta ei haittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikö!! Toimi silti munkin mielestä, kiitos vielä! : )

   Poista