3. huhtikuuta 2015

BLUE, GREEN AND RUSTIK

tebini3

tebini

tupla

tebinkenkät

photos; Janni Ehari / Just my imagination

Vintage cashmere/wool jacket // iD-jeans from JC // t-shirt from Mango // knit from BikBok // scarf from Cubus // sneakers from Vans

Mukavaa pitkää perjantaita! Minkälaisia pääsiäis suunnitelmia teillä on? Me lähdetään kohta viettämään tortilla iltaa kavereiden luokse ja huomenna matkataan työvuoroni jälkeen vanhempieni mökille. Maanantaina taas vietämme ihastuttavan kummityttöni 1v. synttäreitä <3 Mukavaa hommaa tiedossa siis koko viikonlopulle : )
Tänään aamuni lähti kuvailulla käyntiin. Oltiin ensimmäistä kertaa yhdessä kuvaamassa Jannin kanssa ja homma suju yllättävän letkeesti, vaikka ainahan se on outoa olla uuden kuvaajan edessä. Varsinkin mulla kun olen tottunut siihen, että sielä kameran takana on aina se sama ihminen.. Oli super inspiroivaa olla kuvaamassa Jannin kanssa ja nyt tuntuukin, että kuvaamista haluaisi harrastaa enemmänkin. Ja jep, hirmunen kamera ja laajakulma hinkuhan näiden kuvien jälkeen iski, haha! Mä en ole tainnut myöntää aikasemmin täällä blogissa, että mä olen meidän taloudessa se ehdottomasti huonompi kuvaaja. Välillä mietinkin, että kuinka hyvä onni mulla on käynyt että saan kameran taakse jonkun sellaisen joka osaa hommansa paremmin kuin hyvin. Kuitenkin yhtenä uuden vuoden lupauksistani on ollut oppia kuvaamaan paremmin joten nyt on kyllä aika muuttaa sanat teoiksi. : ) Onneksi Janni lupasi neuvoa ja opettaa, koska sovittiin ettei tämä jäisi viimeiseksi kuvailu kerraksi yhdessä. Peukut sille!

Nyt on juostava, heippa ja rentouttavaa pääsiäistä!

12 kommenttia:

 1. Siis eikä miten makeita nää kuvat! :) Ei sillä, Heikin kuvat on aina sairaan hienoja, mutta toi laajakuvahomma toimii tosi hyvin :) Ihana Terhi! Miss you <3 -Senja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana <3 kyllä kummasti piristää eri kuvauskulmat ja juuri tuo laajakulma. Super ikävä sua!

   Poista
 2. ihana sinä! täydellinen asu :) ihanaa pääsiäistä sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Paula! Mukavaa pääsiäistä myös sulle : ))

   Poista
 3. Oi nättejä kuvia, söpö asu ja ihanat kengät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! : ) kiva että olette tykänneet asusta, koska koin sen itse aluksi hieman tylsäksi. Kiitos kommentistasi : ))

   Poista
 4. Älyttömän makeita kuvia!! Laajakulma toimii ja toi tausta näyttää ihan tälle asulle tehdyltä :D 5/5

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tuli kyllä kivoja ja tausta toimi superisti! Kiiitos Milla : ))

   Poista
 5. Täydellinen asu <3 aivan ihana tuo ensimmäinen kuva etenkin! ja nuo kengät <3_<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Kengät ja kuvat on kovasti munkin mieleen. : ))

   Poista