9. huhtikuuta 2015

BLACK AND WHITE WITH OLIVE GREEN

IMG_4933m

IMG_4962m

IMG_4937m

IMG_4955m

IMG_4948m

photos; Heikki Suoraniemi

wool coat, striped shirt and faux leather pants from Zara // scarf from Cubus // Nike AirMax // shades from JC

Yllä oleva asu on Oulun paluu reissultamme muutama viikonloppu sitten. Olemukseni oli väsynyt tuolloin, vähäisten yöunien takia, joten matkustus kuteiden oli ehdottomasti oltava mukavat. Oliivin vihreät nahkahousut toivat vähän ryhtiä ja piristystä muuten niin simppeliin ja olemattomaan asuun. Pidän noista housuista niin kovasti, superi lisä farkkuvoittoisessa vaatekaapissani. Mustat nahkahousut kaapistani puuttuvatkin, en vain ole törmännyt vielä täydellisen mallisiin. Tuollaisten klassikko vaatekappalaiden kanssa ei tosin tule hosua, täydelliset varmasti tulevat vastaan jossain vaiheessa : )

Tällä hetkellä olen väsynyt, super väsynyt. Heikki laittaa nyt ruokaa ja taidetaan lähteä käymään vanhemmillani vielä tässä illalla. Muita suunnitelmia yritän välttää edes suunnittelemasta, haha. Viettäkää rentouttavaa torstaita, huomenna on jo perjantai! Halleluja <3

6 kommenttia:

 1. Hetki sitten en voinut kuvitellakaan värillisiä nahkahousuja vaatekaappini, mutta tämän postauksen luettuani voisin ainakin harkita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla : ) Tälläsissä maanläheisissä väreissä nahkahousut toimii hyvin. Vaalean beiget voisivat myös olla kivat!

   Poista
 2. Voiiii ihanat nahkahousut! Ihana väri ja äääk! <3

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva asu! Itseänikin on nyt jotenkin vetänyt puoleensa kaikki oliivinvihreä... :)

  VastaaPoista