11. maaliskuuta 2015

LIGHT BLOUSES

IMG_4274m

new blouses from Mango

Ostin juuri ennen reissua Mangosta kyseiset ohuet pitkähihaiset puserot. Mun vaatekaapin heikkolenkki on ehdottomasti pitkähihaiset paidat. T-paitoja ja neuleita kyllä löydän mielinmäärin.. Nämä ovat sopivan ohuita että menevät ilman ahdistavaa tunnetta takin kuin takin alle, kuitenkaan ilman että käsivarret palelevat kuten lyhythihaisten paitojen kanssa. Nyt kun löysin puseroa sopivassa mallissa niin päätin samantien napata sen kahdessa erivärissä. Puserot ovat mulla täällä reissussa mukana, joten tulevat varmasti asukuvissa näkymään : ) 

Keskiviikkoa! Täällä nautitaan taas aurinkoisesta päivästä ja tiedossa olisi syömistä kaupungilla ja iltapäivällä siestan loputtua jäädään isän kanssa kiertelemään kaupoille. Katotaan kuinka kauan sen kärsivällisyys kestää mun matkassa : D Suurin osa isovanhempieni tavaroista on jo pakattuna, mutta joitakin käytännön juttuja on vielä hoidettavana. Hyvällä mallilla kuitenkin asiat jo ! Aurinkoista keskiviikkoa kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Ahkeria ootte olleet ! Hyvä, että hieman siinä lomassa pääsette "shoppailemaan " .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onneksi ollaan reippaitu alkuviikosta ni loppu aika on letkeämpää : ) tosin yritän vältellä ostoksia varsinkaan itelleni, muille olen muutamia juttuja hommannut..

      Poista