14. tammikuuta 2015

ONSDAG

IMG_2658m

IMG_2656m

Tänään oon viettänyt tuikitavallista keskiviikkoa. Koulua, salitreeniä, ruuanlaittoa ja seuraavaks hyppään sohvalle kera min älskling. Päätin myös pitkästä aikaa freessata itseäni päivettäväällä kosteusvoiteella. Päivettynyt iho vaan tekee ihmeitä, saa näyttämään niin paljon terveemmältä. Tuntuu, että sain vihdoinkin arjesta kiinni myös tällä viikolla. Uni rytmi alkaa palautua ja olin myös ensimmäisen kerran tänä vuonna salilla. Oli ihmisruuhkasta huolimatta oikeen mukavaa treenailla taas. : ) Joko teillä on lähtenyt arki rullailemaan?
Sain eilen hieman lehtiä kotiin ja vietinkin eilisen illan pitkästä aikaa koluten lehtiä. Uusi tuttavuus mulle oli tuo StyleBy lehti ja en voi kun lämpimästi suositella kyseistä lehteä, jos ruotsin lukeminen sujuu. Oli mun mielestä sisällöltään erittäin rikas. Tummen up! 

God natt!

2 kommenttia:

  1. Sinun keskiviikkosi kuulostaa tosi hyvältä!<3 vaikka ovatkin tavallisia asioita, niin ne tekee tästä elämästä kuitenkin hurjan kivoja :) mullaki alkaa unirytmi oleen kunnossa, ja arki alkanu kivasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että arkiluistaa jo! : ) niin välillä on mukavaa viettää ihan normaalia arkea.

      Poista