17. tammikuuta 2015

MINIMALISM

elink

photos from my pinterest

Luulen että kuvat puhuvat puolestaan paremmin kuin tuhat sanaa. Tällä hetkellä inspiroidun minimalistisuudesta ja Elin Klingin yksinkertaisesta, mutta tyylikkäästä tyylistä. Himoitsen hyvä laatuisia neuleita, kiilto- tai pintanahka loaffereita, neutraaleja sävyjä, tummansinisiä farkkuja, poolokauluksia ja mustaa tekoturkista. Kuinka helpolta sen kaiken saa näyttämään minimalistiset tyylitaiturit? 

Toivottavasti nautitte ihanasta perjantai illasta. Omani oli erittäin hyvä ja olen ladannut akut täyteen viikonlopputöitä varten. Hyvää viikonloppua <3

4 kommenttia:

 1. vau kyllä yksinkertaisuus on kaunista ! <3 tosi insiroivia kuvia ! jotenki itellä välillä iskee jopa niitäki päiviä et yrittää pukeutua yksinkertasesti, sit kattoo peilistä et nääh. ompa tylsä.. :D:D vaikkei oiskaan!! pitääpä alkaa treenaan iha urakalla! :) vaikken mie nyttekkään kauhean moniulotteisesti pukeudu, heh. tsemppiä sinnekki vklptöihin!! täällä mieki käynnistelen pitkää päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on ja pitäisi vaan pystyä ajattelemaan että less is more : ) höpö höpö, ihanasti pukeudut! Toivottavasti meni hyvin lauantai : )

   Poista
 2. Vauu mitä inspiskuvia<3 yksinkertaisuus on kaunista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä : ) simppelit asut miellyttävät silmää eniten juuri nyt.

   Poista